post #1 of 1
Thread Starter 
I have a Linksys E3000 dual band router and a Linksys WMP 600N wireless adapter. I have good to excellent signal strength, however sometimes my connection speed will drop to as low as 1 mbps! WTH??? How do I troubleshoot/fix this? What are some reasons this is happening?
Mr. Blue
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel i7 2600K; 4.6GHz @ 1.385V MSI Z68A-GD65 B3 EVGA GeForce GTX 680 FTW MSi GTX 680 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
G. Skill Sniper 4GBx4 DDR3 800MHz Crucial M4 SSD WD 1600AAJS Caviar SE WD 32000AAKS Caviar Blue, 16MB Cache 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair H50 CPU Water Cooling, 2 120mm fans in ... W10 ACER HG270HU Logitech G910 Orion Spark 
PowerCaseMouseAudio
Antec High Current Gamer 850W Apevia Mid-tower Logitech G500 Creative A220 2.1 Speaker System; Sennheiser HD... 
Other
ASUS Black Blu-ray Drive SATA  
  hide details  
Reply
Mr. Blue
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel i7 2600K; 4.6GHz @ 1.385V MSI Z68A-GD65 B3 EVGA GeForce GTX 680 FTW MSi GTX 680 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
G. Skill Sniper 4GBx4 DDR3 800MHz Crucial M4 SSD WD 1600AAJS Caviar SE WD 32000AAKS Caviar Blue, 16MB Cache 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair H50 CPU Water Cooling, 2 120mm fans in ... W10 ACER HG270HU Logitech G910 Orion Spark 
PowerCaseMouseAudio
Antec High Current Gamer 850W Apevia Mid-tower Logitech G500 Creative A220 2.1 Speaker System; Sennheiser HD... 
Other
ASUS Black Blu-ray Drive SATA  
  hide details  
Reply