Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › ATI Drivers and Overclocking Software › OpenCL and Vegas Pro 12 Problem
New Posts  All Forums:Forum Nav:

OpenCL and Vegas Pro 12 Problem

post #1 of 3
Thread Starter 
Alright so Vegas Pro 12 wont open if I have "AMD APP CPU SDK Runtime" installed. (Vegas will crash on loading screen where it says GPU acceleration) But I dont have OpenCL with out it. So is there something else that I can install (or do) to have OpenCL that still allows Vegas to open? I am using the 7970 and the Catalyst version is 13.1. Hopefully there is something that I could do and dont suggest to update Vegas because I didnt pay $600 for a program. Thanks
post #2 of 3
Quote:
Originally Posted by MainStageNews View Post

Alright so Vegas Pro 12 wont open if I have "AMD APP CPU SDK Runtime" installed. (Vegas will crash on loading screen where it says GPU acceleration) But I dont have OpenCL with out it. So is there something else that I can install (or do) to have OpenCL that still allows Vegas to open? I am using the 7970 and the Catalyst version is 13.1. Hopefully there is something that I could do and dont suggest to update Vegas because I didnt pay $600 for a program. Thanks
I would try to get rid of the drivers completely (http://www.overclock.net/t/988215/how-to-properly-uninstall-ati-amd-software-drivers-for-graphics-cards) and then get yourself latest beta drivers (stable should work fine). I'm rendering using OpenCL just fine and it's fast as hell.

EDIT: I'm using Version 12.0 (Build 394) 64-bit.
post #3 of 3
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by n00pe View Post

I would try to get rid of the drivers completely (http://www.overclock.net/t/988215/how-to-properly-uninstall-ati-amd-software-drivers-for-graphics-cards) and then get yourself latest beta drivers (stable should work fine). I'm rendering using OpenCL just fine and it's fast as hell.

EDIT: I'm using Version 12.0 (Build 394) 64-bit.
I updated to 13.3 beta last night and everything works fine the only problem is there is no default audio in CCC but ill figure it out. Thanks thumb.gif
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › ATI Drivers and Overclocking Software › OpenCL and Vegas Pro 12 Problem