Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Help With Possibly a Big Problem - New Build
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Help With Possibly a Big Problem - New Build

post #1 of 3
Thread Starter 
Hello, today I started up my newly built PC and got it running fine...temps for my CPU were in their mid to low 20s. Got windows 8 up and running and decided to add my second and third monitors.

I attempted to connect my last monitor, which uses a DVI-I cable, with a DVI-D cable into the DVI-I slot of my GPU...and **** hit the fan. The started making a weird clicking sound then shut off, tried to restart it and everything turned on fine but there was no longer anything being displayed on my monitors.

All my fans are working, my motherboard is working, everything seems to be working just nothing is being displayed...I am watercooling the PC so I cannot tell if my video cards are getting power or not. I am also not getting any beeps on start up telling me there is a problem.

If anyone has any idea of what could have cause this I would greatly appreciate it, I seriously hope it is nothing big...but I am out of ideas on how to troubleshoot the problem.
Soon To Be Alive
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7-3930k  ASUS Maximus IV EXTREME GeForce GTX Titan  GeForce GTX Titan  
GraphicsRAMHard DriveHard Drive
GeForce GTX Titan  CORSAIR DOMINATOR GT 32GB (8 x 4GB) 2133 Western Digital Black 2TB OCZ Vector Series 256GB 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
OCZ Vector Series 256GB Swiftech - MCP35 X2 UT60 Quad 120mm Radiator Monsta Dual 120mm Radiator 
CoolingOSMonitorMonitor
15x GT AP-15 Windows 8 Catleap 2B 120hz 1440p Asus VG248QE 144hz  
PowerCase
CORSAIR AX1200i 1200W Merlin SM8 
  hide details  
Reply
Soon To Be Alive
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7-3930k  ASUS Maximus IV EXTREME GeForce GTX Titan  GeForce GTX Titan  
GraphicsRAMHard DriveHard Drive
GeForce GTX Titan  CORSAIR DOMINATOR GT 32GB (8 x 4GB) 2133 Western Digital Black 2TB OCZ Vector Series 256GB 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
OCZ Vector Series 256GB Swiftech - MCP35 X2 UT60 Quad 120mm Radiator Monsta Dual 120mm Radiator 
CoolingOSMonitorMonitor
15x GT AP-15 Windows 8 Catleap 2B 120hz 1440p Asus VG248QE 144hz  
PowerCase
CORSAIR AX1200i 1200W Merlin SM8 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
what mobo do you have
=ROG
post #3 of 3
try and reboot without the card to see if the rest is working fine.
deus ex machina
(14 items)
 
  
Reply
deus ex machina
(14 items)
 
  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Help With Possibly a Big Problem - New Build