post #1 of 1
Thread Starter 
Hey I've got a problem with my sig rig from resume, and boot up that Windows shows both my home network and a public network connected when there is only the home network plugged into the Intel NIC. I can make the public network go away by disabling the adapter and turning it back on, but going into sleep or rebooting will have it right back. Sometimes when this happens I will be unable to talk to the internet, but my LAN capability will remain unless I reset the adapter. I had seen elsewhere that programs such as bonjour could cause this, but I don't have bonjour installed so I'm a bit at a loss. I am running the most recent driver for this NIC

I don't know if anyone else has experienced this or might know how to go about fixing it.
MCP
(17 items)
 
Loki
(2 items)
 
Rinzler
(13 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 2700K 5GHz Asus P8Z68 Deluxe Gen3 EVGA GTX-1080Ti (4x8GB) Crucial Balistix 1600 MHz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
A bunch of SSD's LG DVD Combo Apogee Xt Rev 1.0, 360 Rad + D5 Fedora 25 
OSMonitorMonitorMonitor
Windows 10 Acer 32" 4k Acer 32" 4k Wacom Cintiq 27 QHD 
KeyboardPowerCaseMouse
Ducky Corsair AX850 Coolermaster HAF-X Corsair 
Audio
Xonar DG 
CPUGraphics
Intel i7-4558U Intel Iris 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 720QM Proprietary GTX 260M 4 gb DDR3 1066 
Hard Drive
500 GB WD Caviar Black 
  hide details  
Reply
MCP
(17 items)
 
Loki
(2 items)
 
Rinzler
(13 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 2700K 5GHz Asus P8Z68 Deluxe Gen3 EVGA GTX-1080Ti (4x8GB) Crucial Balistix 1600 MHz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
A bunch of SSD's LG DVD Combo Apogee Xt Rev 1.0, 360 Rad + D5 Fedora 25 
OSMonitorMonitorMonitor
Windows 10 Acer 32" 4k Acer 32" 4k Wacom Cintiq 27 QHD 
KeyboardPowerCaseMouse
Ducky Corsair AX850 Coolermaster HAF-X Corsair 
Audio
Xonar DG 
CPUGraphics
Intel i7-4558U Intel Iris 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 720QM Proprietary GTX 260M 4 gb DDR3 1066 
Hard Drive
500 GB WD Caviar Black 
  hide details  
Reply