Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Sapphire Trixx and MSI Afterburner both not allowing custom fan speeds
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Sapphire Trixx and MSI Afterburner both not allowing custom fan speeds

post #1 of 2
Thread Starter 
I've been attempting to use a customized fan speed for my Sapphire HD 7950 and when I attempt to change the speeds to my personal preferences it does not allow it and goes back to the automatic fan speed when I close out of the software. It used to allow thecustom fan speed and worked fine when I first tried it, and now it seems to not work now. I tried uninstalling Afterburner and re-installing it, as well as Trixx, and it did nothing. Does anyone know the solution to this issue?
post #2 of 2
Maybe you have a Custom Fan Speed set in the ATI Controll Center? maybe that is now interfering with the Afterburner/Trixx fan speeds
Blazer
(8 items)
 
  
CPUMotherboardRAMHard Drive
Intel i7 4790K MSI MPower Z97 Adata XPG 2x8GB DDR3-2600 Crucial M500 120GB SSD 
Hard DriveHard DriveHard DrivePower
Samsung 830 128GB SSD Cruscial MX200 250GB SSD WD 1TB HDD Seasonic M12II Evo 750W 
  hide details  
Reply
Blazer
(8 items)
 
  
CPUMotherboardRAMHard Drive
Intel i7 4790K MSI MPower Z97 Adata XPG 2x8GB DDR3-2600 Crucial M500 120GB SSD 
Hard DriveHard DriveHard DrivePower
Samsung 830 128GB SSD Cruscial MX200 250GB SSD WD 1TB HDD Seasonic M12II Evo 750W 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Other Software
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Sapphire Trixx and MSI Afterburner both not allowing custom fan speeds