Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › Asus Sabertooth z77 IGPU not working now -.-?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Asus Sabertooth z77 IGPU not working now -.-?

post #1 of 2
Thread Starter 
EDIT: FOUND OUT ITS bios 1805 thumb.gif

went back to earlier bios works fine biggrin.gif





Hey all, having a problem with IGPU.

Used to have it operating before and now that I want to test it out again. The system now claims I don't have the necessary hardware to use it.

I have the latest bios 1805 could that be the problem?

Any help would be appreciated thanks in advance....


PS: I enabled IGPU in bios rolleyes.gif
Edited by Mdkozon - 4/6/13 at 10:17pm
post #2 of 2
i can confirm that the 1805 bios is the problem.

i had the same deal, no more igpu but didn't really care. but seeing your post got me thinking so i went and flash back to 1708 and BOOM! my igpu is working again.

oh , yeah after flashing you will have to enable multi monitor again since the default is disable.

oopps nevermind . .lol ! didn't see the edit because i used chromes history . .
Edited by looniam - 4/6/13 at 10:54pm
loon 3.2
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3770K Asus P8Z77-V Pro EVGA 980TI SC+ 16Gb PNY ddr3 1866 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
PNY 1311 240Gb 1 TB Seagate 3 TB WD Blue DVD DVDRW+/- 
CoolingCoolingOSMonitor
EKWB P280 kit EK-VGA supremacy Win X LG 24MC57HQ-P 
KeyboardPowerCaseMouse
Ducky Zero [blues] EVGA SuperNova 750 G2 Stryker M [hammered and drilled] corsair M65 
AudioAudio
SB Recon3D Klipsch ProMedia 2.1  
  hide details  
Reply
loon 3.2
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3770K Asus P8Z77-V Pro EVGA 980TI SC+ 16Gb PNY ddr3 1866 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
PNY 1311 240Gb 1 TB Seagate 3 TB WD Blue DVD DVDRW+/- 
CoolingCoolingOSMonitor
EKWB P280 kit EK-VGA supremacy Win X LG 24MC57HQ-P 
KeyboardPowerCaseMouse
Ducky Zero [blues] EVGA SuperNova 750 G2 Stryker M [hammered and drilled] corsair M65 
AudioAudio
SB Recon3D Klipsch ProMedia 2.1  
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › Asus Sabertooth z77 IGPU not working now -.-?