Overclock.net › Forums › Video Games › PC Gaming › [Official] GTA IV - ProReal Mod - Release Thread
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] GTA IV - ProReal Mod - Release Thread - Page 62

post #611 of 1730
DAMMIT I'm starting to get texture pop-in again.. but it doesn't happen right away only after about 10 min of playing then its non-stop! can someone help?
Mine
(16 items)
 
  
Reply
Mine
(16 items)
 
  
Reply

Gear mentioned in this thread:

post #612 of 1730
Quote:
Originally Posted by ssgwright View Post

DAMMIT I'm starting to get texture pop-in again.. but it doesn't happen right away only after about 10 min of playing then its non-stop! can someone help?
Which traffic fix are you using?
Also, is your 680 2GB or 4GB version ? Are you using OGSSAA through ENB? if so, what resolution?
I asked above questions to come up with commanline.txt
X99 System
(16 items)
 
Z170 System
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 6950X @ 4.4GHz ASUS Rampage V Edition 10 2x TITAN Xp (3840 CUDA cores) SLI G.Skill TridentZ 3200 14-14-14-34 1T 32GB 
Hard DriveCoolingOSMonitor
4x Intel 730 Series SSD 480GB RAID-0 EK custom loop + Mo-Ra 3 Windows 10 Pro x64 DELL S2716DG 144Hz G-Sync 
KeyboardPowerCaseMouse
Corsair K65 RGB Rapidfire Corsair AX1500i Lian Li PC-O9 WX Logitech G303 
Mouse PadAudioOtherOther
Corsair Vengeance MM600 ASUS SupremeFX + harman kardon SoundSticks III ... Synology DS716+ NAS 12TB 1Gbps FTTH 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 6700K @ 4.7GHz ASUS Sabertooth Z170 S ASUS Strix GTX1080OC SLI 16GB DDR4 Corsair Dominator Platinum 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
2x Intel 730 Series SSD 480GB RAID-0 Seagate 2TB Corsair Hydro Series H115i Windows 10 Pro x64 
MonitorPowerCaseMouse
DELL U2414H Corsair AX1200i Fractal Design Define S Logitech G303 
Audio
Realtek ALC1150 
  hide details  
Reply
X99 System
(16 items)
 
Z170 System
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 6950X @ 4.4GHz ASUS Rampage V Edition 10 2x TITAN Xp (3840 CUDA cores) SLI G.Skill TridentZ 3200 14-14-14-34 1T 32GB 
Hard DriveCoolingOSMonitor
4x Intel 730 Series SSD 480GB RAID-0 EK custom loop + Mo-Ra 3 Windows 10 Pro x64 DELL S2716DG 144Hz G-Sync 
KeyboardPowerCaseMouse
Corsair K65 RGB Rapidfire Corsair AX1500i Lian Li PC-O9 WX Logitech G303 
Mouse PadAudioOtherOther
Corsair Vengeance MM600 ASUS SupremeFX + harman kardon SoundSticks III ... Synology DS716+ NAS 12TB 1Gbps FTTH 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 6700K @ 4.7GHz ASUS Sabertooth Z170 S ASUS Strix GTX1080OC SLI 16GB DDR4 Corsair Dominator Platinum 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
2x Intel 730 Series SSD 480GB RAID-0 Seagate 2TB Corsair Hydro Series H115i Windows 10 Pro x64 
MonitorPowerCaseMouse
DELL U2414H Corsair AX1200i Fractal Design Define S Logitech G303 
Audio
Realtek ALC1150 
  hide details  
Reply
post #613 of 1730
I'm using the 680 2gb version. I didn't have these issues before, I think it might be the beta nvidia drivers I'm using. I heard they have a memory leak, I'll test at lunch.

I'm using the "high" settings files linked earlier but I removed the supersampling.
Mine
(16 items)
 
  
Reply
Mine
(16 items)
 
  
Reply
post #614 of 1730
Quote:
Originally Posted by ssgwright View Post

I'm using the 680 2gb version. I didn't have these issues before, I think it might be the beta nvidia drivers I'm using. I heard they have a memory leak, I'll test at lunch.

I'm using the "high" settings files linked earlier but I removed the supersampling.

If you are still using the high settings commandline.txt, try changing availablevidmem back to 2.0 (instead of 2.2)
mines
(23 items)
 
setup
(1 photos)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
5960x @ 4.5 (1.275) asus x99 deluxe 2x evga gtx 980ti sli 16gb corsair dominator lpx 3000mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
840pro (256gb) windows 10 850 evo (500gb) programs/applications mx300 (1tb) steam, games mx300 (500gb) onedrive, pictures 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
vertex 4 (256gb) x-plane 10 ssdnow (90gb) itunes, spotify, misc user folders usb drives: samsung (2tb), wd (1.5tb), seagate ... LG external (usb) 
CoolingCoolingOSMonitor
corsair h105 lamptron fc5v2 windows 10 dell u3415w 
KeyboardPowerCaseMouse
happy hacking pro 2 antec 1300w silverstone tj07 razer taipan 
AudioAudioOther
onboard realtek  klipsch thundermaster hotas warthog 
  hide details  
Reply
mines
(23 items)
 
setup
(1 photos)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
5960x @ 4.5 (1.275) asus x99 deluxe 2x evga gtx 980ti sli 16gb corsair dominator lpx 3000mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
840pro (256gb) windows 10 850 evo (500gb) programs/applications mx300 (1tb) steam, games mx300 (500gb) onedrive, pictures 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
vertex 4 (256gb) x-plane 10 ssdnow (90gb) itunes, spotify, misc user folders usb drives: samsung (2tb), wd (1.5tb), seagate ... LG external (usb) 
CoolingCoolingOSMonitor
corsair h105 lamptron fc5v2 windows 10 dell u3415w 
KeyboardPowerCaseMouse
happy hacking pro 2 antec 1300w silverstone tj07 razer taipan 
AudioAudioOther
onboard realtek  klipsch thundermaster hotas warthog 
  hide details  
Reply
post #615 of 1730
ok I think it was the beta drivers just played for about 45 minutes with no issues. I just removed the availablevidmem is it recommended to leave it in?
Mine
(16 items)
 
  
Reply
Mine
(16 items)
 
  
Reply
post #616 of 1730
I removed mine as it limited my vRAM.

And Gx is working very hard, I have been off because of exams and build. Will rejoin the scene when I get 7950 CFx :Wheee:
     
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 3820 @ 4.5Ghz ASUS Rampage IV Formula X79 EVGA GTX 980 Ti Hybrid @ 1450/1900 Corsair Dominator 16gb @ 2.2GHz C9 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
WD Caviar Blue 1tb 7200RPM WD Caviar Blue 1tb 7200RPM WD Caviar Blue 500gb 7200RPM 120.5 Custom Loop 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Pro x64 LG D2343P-BN 3D Monitor @ 70Hz Corsair K70 (MX Brown) Corsair AX Series 850w 
CaseMouseAudio
NZXT Switch 810 Black (Heavily Modded) Logitech G502 Proteus Spectrum Sennheiser HD 598 Cs 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-6300 @ 4.5Ghz Gigabyte 970A UD3 AMD HD8490 (OEM) @ 1.1Ghz Core/Mem Patriot Viper Xtreme 8gb @1600MHz 8-8-8-24 
Optical DriveCoolingCoolingOS
LiteOn Bluray Player Corsair Hydro Series H100i Zalman 120mm Led Fans x4 Windows 10 Pro x64 
MonitorKeyboardPowerCase
Hitachi 24" 70Hz Monitor Logitech EX110 OCZ ZT 550w Full Modular Zalman Z9 Plus 
MouseAudioOther
DELL Wireless Mouse Logitech 5.1 Sound System TP-Link TL-WN781ND Wireless Card 
  hide details  
Reply
     
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 3820 @ 4.5Ghz ASUS Rampage IV Formula X79 EVGA GTX 980 Ti Hybrid @ 1450/1900 Corsair Dominator 16gb @ 2.2GHz C9 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
WD Caviar Blue 1tb 7200RPM WD Caviar Blue 1tb 7200RPM WD Caviar Blue 500gb 7200RPM 120.5 Custom Loop 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Pro x64 LG D2343P-BN 3D Monitor @ 70Hz Corsair K70 (MX Brown) Corsair AX Series 850w 
CaseMouseAudio
NZXT Switch 810 Black (Heavily Modded) Logitech G502 Proteus Spectrum Sennheiser HD 598 Cs 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-6300 @ 4.5Ghz Gigabyte 970A UD3 AMD HD8490 (OEM) @ 1.1Ghz Core/Mem Patriot Viper Xtreme 8gb @1600MHz 8-8-8-24 
Optical DriveCoolingCoolingOS
LiteOn Bluray Player Corsair Hydro Series H100i Zalman 120mm Led Fans x4 Windows 10 Pro x64 
MonitorKeyboardPowerCase
Hitachi 24" 70Hz Monitor Logitech EX110 OCZ ZT 550w Full Modular Zalman Z9 Plus 
MouseAudioOther
DELL Wireless Mouse Logitech 5.1 Sound System TP-Link TL-WN781ND Wireless Card 
  hide details  
Reply
post #617 of 1730
Quote:
Originally Posted by ssgwright View Post

ok I think it was the beta drivers just played for about 45 minutes with no issues. I just removed the availablevidmem is it recommended to leave it in?

It behaves differently for different people. Gta IV had an issue where it wouldn't recognize cards with more than 1gb of VRAM. And some have said by playing with the numbers they've been able to get rid of missing textures. I'm not sure what's truth or fiction, but because its helped others I mention it as something to try. Hope it works for you. Missing / pop in textures are really annoying. Luckily I haven't experienced this prob with proteal. One thing to note--go easy on spawning cars and teleporting. Be extra mindful of spawning cars that haven't yet spawned on their own.
mines
(23 items)
 
setup
(1 photos)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
5960x @ 4.5 (1.275) asus x99 deluxe 2x evga gtx 980ti sli 16gb corsair dominator lpx 3000mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
840pro (256gb) windows 10 850 evo (500gb) programs/applications mx300 (1tb) steam, games mx300 (500gb) onedrive, pictures 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
vertex 4 (256gb) x-plane 10 ssdnow (90gb) itunes, spotify, misc user folders usb drives: samsung (2tb), wd (1.5tb), seagate ... LG external (usb) 
CoolingCoolingOSMonitor
corsair h105 lamptron fc5v2 windows 10 dell u3415w 
KeyboardPowerCaseMouse
happy hacking pro 2 antec 1300w silverstone tj07 razer taipan 
AudioAudioOther
onboard realtek  klipsch thundermaster hotas warthog 
  hide details  
Reply
mines
(23 items)
 
setup
(1 photos)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
5960x @ 4.5 (1.275) asus x99 deluxe 2x evga gtx 980ti sli 16gb corsair dominator lpx 3000mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
840pro (256gb) windows 10 850 evo (500gb) programs/applications mx300 (1tb) steam, games mx300 (500gb) onedrive, pictures 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
vertex 4 (256gb) x-plane 10 ssdnow (90gb) itunes, spotify, misc user folders usb drives: samsung (2tb), wd (1.5tb), seagate ... LG external (usb) 
CoolingCoolingOSMonitor
corsair h105 lamptron fc5v2 windows 10 dell u3415w 
KeyboardPowerCaseMouse
happy hacking pro 2 antec 1300w silverstone tj07 razer taipan 
AudioAudioOther
onboard realtek  klipsch thundermaster hotas warthog 
  hide details  
Reply
post #618 of 1730
Quote:
Originally Posted by nasmith2000 View Post

It behaves differently for different people. Gta IV had an issue where it wouldn't recognize cards with more than 1gb of VRAM. And some have said by playing with the numbers they've been able to get rid of missing textures. I'm not sure what's truth or fiction, but because its helped others I mention it as something to try. Hope it works for you. Missing / pop in textures are really annoying. Luckily I haven't experienced this prob with proteal. One thing to note--go easy on spawning cars and teleporting. Be extra mindful of spawning cars that haven't yet spawned on their own.
More than 1GB?

Jesus, I have 6 lol
Gran Turing(0)
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3770K Asus Sabertooth Z77 EVGA GTX Titan SC 16GB G.SKILL Sniper Gaming Series 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
WD Blue 1TB WD Blue 640GB LG 22X DVD±R DVD Burner Noctua NH-D14 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Ultimate x64 3x Samsung Syncmaster S23A300B 1920x1080 LED IBM Model M Zalman ZM850-HP 
CaseMouse
Antec Twelve Hundred V1 Logitech G5 
  hide details  
Reply
Gran Turing(0)
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3770K Asus Sabertooth Z77 EVGA GTX Titan SC 16GB G.SKILL Sniper Gaming Series 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
WD Blue 1TB WD Blue 640GB LG 22X DVD±R DVD Burner Noctua NH-D14 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Ultimate x64 3x Samsung Syncmaster S23A300B 1920x1080 LED IBM Model M Zalman ZM850-HP 
CaseMouse
Antec Twelve Hundred V1 Logitech G5 
  hide details  
Reply
post #619 of 1730
You guys oughta make this a GTA MODDING thread. After reading this i just wanna reinstall GTA IV and add mods. But i don't see any recommended mods listed or anything to begin with. I have the steam version. Would like an step by step guide created in this thread so everyone can enjoy this mod. After seeing these pictures i hope it'll still be fun to be played with even if the game is badly coded lol.

Still can't wait for GTA V but that's a LONG time and it might not happen or whatever THEY said out there.

I wonder what the commandline would need to be set cuz my rig is much powerful than the old one i ran in the past with GTA IV. I should have NO problem maxing it lol.
post #620 of 1730
Quote:
Originally Posted by ssgwright View Post

DAMMIT I'm starting to get texture pop-in again.. but it doesn't happen right away only after about 10 min of playing then its non-stop! can someone help?

What drivers are you using?
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: PC Gaming

Gear mentioned in this thread:

Overclock.net › Forums › Video Games › PC Gaming › [Official] GTA IV - ProReal Mod - Release Thread