Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › graphic card issue
New Posts  All Forums:Forum Nav:

graphic card issue

post #1 of 10
Thread Starter 
So I just put a computer together and i think my drivers are bad, When i drag a window around the screen it leaves a trail , When I uninstall the driver it goes away so i have no idea of what is going on



here are my specs
http://pcpartpicker.com/p/Q9oK
post #2 of 10
reseat the card, and make sure that the PCI-E cables from the power supply are the right cables connected to the graphics cards. it seems to be power management issue, doubt its something that has to do with drivers.

I remember that used to happen to me with an old (now dead) 9500 GT graphics card.

maybe go to safemode and see if you get the same issue there.
post #3 of 10
Woah, looks like what you used to get if a program in windows XP stopped responding or if you logged on and dragged the windows all over the place =O
Piledriver Reborn
(17 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel I7 4770k 4.5Ghz Asus Z97 P Gigabyte RX 480 4GB (580 BIOS) 16Gb (4x4Gb) @ 1600Mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Kingston SSDNow 120GB M.2 Seagate Constellation ES 2TB Gamemax Vortex RGB 120mm x6 Phanteks U-Type Black 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Pro Samsung 27" Curved S27D590C Corsair K95 RGB Platinum Corsair Modular RM650X 
CaseMouseMouse PadAudio
Gamemax Onyx Tempered Glass RGB  Corsair Glaive RGB Corsair Polaris RGB Corsair Void Pro Wireless 7.1 
Other
Ikea Corner Desk 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core I7 3540M Dell Panther Point Chipset QM77 Intel HD Graphics 4000 16Gb (2x8gb) Hynix DDR3l 
Hard DriveCoolingOSMonitor
128GB Sandisk X110 Dell Stock Fan + Arctic Silver 5 Windows 10 Pro 1366x768 60Hz 
KeyboardPowerMouseAudio
UK-Layout Dell Keyboard 66600mWh Dell Extended Battery Dell Touchpad IDT 92HD93BXX Audio 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core I5 3427U Panasonic CF-AX2 Intel HD 4000 Series 4GB 1333Mhz DDR3L 
Hard DriveCoolingOSOS
128GB Samsung P830 M-Sata SSD Stock Cooler Windows 10 Pro Ubuntu 17.04 
MonitorKeyboardPowerMouse
1366x768 10.1" Touchscreen @ 60Hz Panasonix CF-AX2 EN-GB Qwerty Keyboard Panasonic 29520mWh Panasonic CF-AX2 Touchpad 
Audio
Realtek ALC269 
  hide details  
Reply
Piledriver Reborn
(17 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel I7 4770k 4.5Ghz Asus Z97 P Gigabyte RX 480 4GB (580 BIOS) 16Gb (4x4Gb) @ 1600Mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Kingston SSDNow 120GB M.2 Seagate Constellation ES 2TB Gamemax Vortex RGB 120mm x6 Phanteks U-Type Black 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Pro Samsung 27" Curved S27D590C Corsair K95 RGB Platinum Corsair Modular RM650X 
CaseMouseMouse PadAudio
Gamemax Onyx Tempered Glass RGB  Corsair Glaive RGB Corsair Polaris RGB Corsair Void Pro Wireless 7.1 
Other
Ikea Corner Desk 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core I7 3540M Dell Panther Point Chipset QM77 Intel HD Graphics 4000 16Gb (2x8gb) Hynix DDR3l 
Hard DriveCoolingOSMonitor
128GB Sandisk X110 Dell Stock Fan + Arctic Silver 5 Windows 10 Pro 1366x768 60Hz 
KeyboardPowerMouseAudio
UK-Layout Dell Keyboard 66600mWh Dell Extended Battery Dell Touchpad IDT 92HD93BXX Audio 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core I5 3427U Panasonic CF-AX2 Intel HD 4000 Series 4GB 1333Mhz DDR3L 
Hard DriveCoolingOSOS
128GB Samsung P830 M-Sata SSD Stock Cooler Windows 10 Pro Ubuntu 17.04 
MonitorKeyboardPowerMouse
1366x768 10.1" Touchscreen @ 60Hz Panasonix CF-AX2 EN-GB Qwerty Keyboard Panasonic 29520mWh Panasonic CF-AX2 Touchpad 
Audio
Realtek ALC269 
  hide details  
Reply
post #4 of 10
Thread Starter 
the weird thing is that when i play battlefield or terra in full reso at 2k its has no problems ..its only in windows

update ..i reseated the card and changed the pci-e cables .... same thing uber lag , i even erased all my overclock profiles to check if it was a problem there and nothing
Edited by adgettin - 4/12/13 at 2:28am
post #5 of 10
Thread Starter 
bump for suggestions
post #6 of 10
Thread Starter 
bump for help
post #7 of 10
Quote:
Originally Posted by adgettin View Post

the weird thing is that when i play battlefield or terra in full reso at 2k its has no problems ..its only in windows

update ..i reseated the card and changed the pci-e cables .... same thing uber lag , i even erased all my overclock profiles to check if it was a problem there and nothing

So you can still play games with no problems at all? Maybe its a problem with windows or even a virus. If it were me I would run a good antivirus and/or malware program to at least rule that out. I recommend malwarebytes and MSE (both free). If that does not work then try repairing windows. If that also doesn't work, you can always reformat and reinstall windows. Any GPU or driver issue would most likely show itself in a game since that is one of the most intensive tasks it does. Hope this helps. I know how frustrating it is when your computer isnt working as it should.
My Comp
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 6700k @ 4.7Ghz MSI z170a Gaming M7  EVGA GTX 1080ti FTW3 Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4) @3000mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung SM951 256GB Samsung 850 Pro 256GB Cryorig Ultimate R1 Windows 10 
MonitorPowerCase
QNIX QX2710 Evolution ll 1440p 27" NZXT HALE90 V2 850w NZXT Phantom 
  hide details  
Reply
My Comp
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 6700k @ 4.7Ghz MSI z170a Gaming M7  EVGA GTX 1080ti FTW3 Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4) @3000mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung SM951 256GB Samsung 850 Pro 256GB Cryorig Ultimate R1 Windows 10 
MonitorPowerCase
QNIX QX2710 Evolution ll 1440p 27" NZXT HALE90 V2 850w NZXT Phantom 
  hide details  
Reply
post #8 of 10
Thread Starter 
i re installed windows same thing no change ,same weird lag
post #9 of 10
Thread Starter 
how would i check if the graphic card is getting enough power ?? i have a 850w supply
post #10 of 10
Thread Starter 
k update i installed windows 8 just to check ...it works fine in windows 8 no lag or trails ....bad thing is windows 8 and all my school programs dont run in fraking windows 8
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › graphic card issue