Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › [Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club - Page 1156

post #11551 of 25888
Quote:
Originally Posted by xNiNELiVES View Post

I'm having a problem in which when I start an episode of a TV series on HBO Go my computer goes into the static mode. Its as if you change your TV to a station that doesn't have a channel.



Everything else is working fine on the monitor... I have it at 120hz my timings are these:


Except my Vertical Front porch and sync width pixels are both 2, instead of 3 and 5.

Using my stock cable, could it be the reason?

PS Sorry for reposting, I was helping somebody and I think people passed over my question by confusing it with help for another person.

Yeah it could be. The included cable isn't great,

I'm getting a higher grade cable tomorrow. Will post results.
post #11552 of 25888
Quote:
Originally Posted by Jetlitheone View Post

Yeah it could be. The included cable isn't great,

I'm getting a higher grade cable tomorrow. Will post results.
Quote:
Originally Posted by xNiNELiVES View Post


Except my Vertical Front porch and sync width pixels are both 2, instead of 3 and 5.

Using my stock cable, could it be the reason?

PS Sorry for reposting, I was helping somebody and I think people passed over my question by confusing it with help for another person.

This might be more related to HTPC being broke by the nvidia driver patch. The cable would not cause this specific type of issue. Questions i would ask is does this literally NOT happen doing anything else on the computer? Other videos? What type of codecs, sample rates, bit rates, etc of the video?

I would also try re-installing the drivers without the patch and try your content again.
post #11553 of 25888
Quote:
Originally Posted by Spartan F8 View Post


This might be more related to HTPC being broke by the nvidia driver patch. The cable would not cause this specific type of issue. Questions i would ask is does this literally NOT happen doing anything else on the computer? Other videos? What type of codecs, sample rates, bit rates, etc of the video?

I would also try re-installing the drivers without the patch and try your content again.

I don't use the patch.
Turtle
(18 items)
 
Turtle 2017
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel 7900X ROG STRIX X299-E GAMING NVIDIA GeForce GTX 780 Ti NVIDIA GeForce GTX 780 Ti 
RAMHard DriveHard DriveCooling
Corsair Vengeance LED Blue Samsung 960 Pro Samsung 850 Evo Custom Loop 
OSCaseAudio
Windows 10 Creators Edition Lian Li PC-08 5.1 
  hide details  
Reply
Turtle
(18 items)
 
Turtle 2017
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel 7900X ROG STRIX X299-E GAMING NVIDIA GeForce GTX 780 Ti NVIDIA GeForce GTX 780 Ti 
RAMHard DriveHard DriveCooling
Corsair Vengeance LED Blue Samsung 960 Pro Samsung 850 Evo Custom Loop 
OSCaseAudio
Windows 10 Creators Edition Lian Li PC-08 5.1 
  hide details  
Reply
post #11554 of 25888
Has anyone got a monitor from eBay seller storewithstory? It's been over a day and the monitor still hasn't shipped yet.
post #11555 of 25888
Quote:
Originally Posted by Pinecallado View Post

Has anyone got a monitor from eBay seller storewithstory? It's been over a day and the monitor still hasn't shipped yet.

I'm in the same boat as you. Just purchased a monitor from storewithstory yesterday & have not received shipping status yet.
Hopefully they will ship the monitors ASAP it's 4:32 pm there......keeping my fingers crossed!
post #11556 of 25888
Takes about a day longer. You most likely will not have them by xmas.
nth
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Boxed Core i7-6950X Processor Extreme Edi... ASRock X99 Extreme4/3.1 LGA 2011-v3 Intel X99 S... ZOTAC GeForce GTX 1080 AMP! Extreme, ZT-P10800B... G.SKILL Ripjaws V Series 64GB (4 x 16GB) 288-Pi... 
Hard DriveCoolingOSMonitor
SAMSUNG 850 EVO 2.5" 1TB SATA III 3-D Vertical ... Corsair Hydro Series H100i v2 Extreme Performan... Windows 10 Pro AMH 399U 39" UHD Real 4K LED Monitor 60Hz DP 1.... 
KeyboardCaseAudioAudio
Corsair Gaming K70 RGB Mechanical Keyboard, Bac... MasterCase Pro 5 Mid-Tower Case with FreeForm M... OBJECTIVE2+ODAC REV B HEADPHONE AMPLIFIER+DAC Audio Technica ATH-AD900X Open-Back Audiophile ... 
  hide details  
Reply
nth
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Boxed Core i7-6950X Processor Extreme Edi... ASRock X99 Extreme4/3.1 LGA 2011-v3 Intel X99 S... ZOTAC GeForce GTX 1080 AMP! Extreme, ZT-P10800B... G.SKILL Ripjaws V Series 64GB (4 x 16GB) 288-Pi... 
Hard DriveCoolingOSMonitor
SAMSUNG 850 EVO 2.5" 1TB SATA III 3-D Vertical ... Corsair Hydro Series H100i v2 Extreme Performan... Windows 10 Pro AMH 399U 39" UHD Real 4K LED Monitor 60Hz DP 1.... 
KeyboardCaseAudioAudio
Corsair Gaming K70 RGB Mechanical Keyboard, Bac... MasterCase Pro 5 Mid-Tower Case with FreeForm M... OBJECTIVE2+ODAC REV B HEADPHONE AMPLIFIER+DAC Audio Technica ATH-AD900X Open-Back Audiophile ... 
  hide details  
Reply
post #11557 of 25888
Quote:
Originally Posted by ledger View Post

I'm in the same boat as you. Just purchased a monitor from storewithstory yesterday & have not received shipping status yet.
Hopefully they will ship the monitors ASAP it's 4:32 pm there......keeping my fingers crossed!

Now I'm starting to regret not just getting the $299 one from dream seller. At least that seller promised to deliver the monitor before Christmas.

Now I'm just refreshing my email waiting for shipping confirmation. Sigh...
Quote:
Originally Posted by Zenophobe View Post

Takes about a day longer. You most likely will not have them by xmas.

I know will probably not have this by Xmas but I was hoping to not wait a long time for it to be shipped. How long did it take for some of you guys monitors to be shipped?
post #11558 of 25888
Hey, so i just received 2x today.
I built my new PC today but unfortunately the last part is the non reference 290s.
I was hoping to use these with my onboard from my cpu/mobo.

after i built my pc, i tested via cpu mobo hdmi and it displays.
But when i connect my qnix, it flashes through different colours and gradients.

Would anyone know the cause?
Do i have to use it with a dedicated GPU?

Hope these non reference 290s dont take too long if i cant test for dead pixels i wont be able to return it time frown.gif thought i wouldve been able to use it with on board, nobody replied to me last time..

Please help! Thanks in advance.
post #11559 of 25888
Quote:
Originally Posted by fouBelieve View Post

Hey, so i just received 2x today.
I built my new PC today but unfortunately the last part is the non reference 290s.
I was hoping to use these with my onboard from my cpu/mobo.

after i built my pc, i tested via cpu mobo hdmi and it displays.
But when i connect my qnix, it flashes through different colours and gradients.

Would anyone know the cause?
Do i have to use it with a dedicated GPU?

Hope these non reference 290s dont take too long if i cant test for dead pixels i wont be able to return it time frown.gif thought i wouldve been able to use it with on board, nobody replied to me last time..

Please help! Thanks in advance.

Yes, the 2560 x 1440 displayes needs a duallink connection via. dvi. so you'll have to wait to get the 290's. :/
Viva La'Value
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600K Asus Maximus Gene-Z MSI GTX 760 2gb 8Gb Corsair Vengeance Red edition 1600Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Intel® SSD 320 Series Lite On DVD-R-RW Win 8.1 Yamakasi DS270 2560x1440 
KeyboardPowerCaseMouse
MS Sidewinder x4 Cooler Master Silent Pro 1000W 80+Bronze Aerocool Dead Silence m-atx Logitech g602 Wireless 
  hide details  
Reply
Viva La'Value
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600K Asus Maximus Gene-Z MSI GTX 760 2gb 8Gb Corsair Vengeance Red edition 1600Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Intel® SSD 320 Series Lite On DVD-R-RW Win 8.1 Yamakasi DS270 2560x1440 
KeyboardPowerCaseMouse
MS Sidewinder x4 Cooler Master Silent Pro 1000W 80+Bronze Aerocool Dead Silence m-atx Logitech g602 Wireless 
  hide details  
Reply
post #11560 of 25888
Quote:
Originally Posted by Johnsen View Post

Yes, the 2560 x 1440 displayes needs a duallink connection via. dvi. so you'll have to wait to get the 290's. :/

Hey mate thanks for the reply.
The mobo has the correct plug which comes with the qnix.
Im assuming the cpu or mobo (im a noob so not sure where the integrated graphics is from) cant display 1440p and qnix can ONLY display 1440p?

Hope these cards are out soon frown.gif
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Monitors and Displays
Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › [Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club