Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › [Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club - Page 124

post #1231 of 25864
Quote:
Originally Posted by mspamed View Post

Nah, I have been opening electronics up since my childhood. It's just that, in times like these, when you spend 330$ on something, which is 18K in Indian currency, you expect it to at-least start.

Well some backlight bleed is far from not "starting" and you even already claim in the other thread that it has gone away by simply tilting the monitor for a time. Not really sure about all that; if that's really the case then yours must not be the same as mine despite the similar pic. Regardless, we know ahead of time what we are getting into with the relatively shoddy build quality on these things and they are still an utterly fantastic deal for the Samsung PLS panels inside them. Relative to the $799 or whatever it costs to get a similar screen from a name brand like Asus or Dell. And overall yours sounds in really good shape! smile.gif
Dark Star
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Core i5 4690K  Gigabyte Z97 UD3H EVGA 670 FTW 4GB EVGA 670 FTW 4GB 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
16GB Samsung Green 30nm  Samsung 850 512GB Asus Blu Ray Burner Custom Water 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 QX2710 PLS 27" Matte Ducky DK9008G2 MX Black Seasonic SS-760XP2 
CaseMouseAudioAudio
Enthoo Pro Steelseries Sensei Raw Frost Blue Asus Xonar DX Logitech Z-5500 
  hide details  
Reply
Dark Star
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Core i5 4690K  Gigabyte Z97 UD3H EVGA 670 FTW 4GB EVGA 670 FTW 4GB 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
16GB Samsung Green 30nm  Samsung 850 512GB Asus Blu Ray Burner Custom Water 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 QX2710 PLS 27" Matte Ducky DK9008G2 MX Black Seasonic SS-760XP2 
CaseMouseAudioAudio
Enthoo Pro Steelseries Sensei Raw Frost Blue Asus Xonar DX Logitech Z-5500 
  hide details  
Reply
post #1232 of 25864
Quote:
Originally Posted by wrigleyvillain View Post

Well some backlight bleed is far from not "starting" and you even already claim in the other thread that it has gone away by simply tilting the monitor for a time. Not really sure about all that; if that's really the case then yours must not be the same as mine despite the similar pic. Regardless, we know ahead of time what we are getting into with the relatively shoddy build quality on these things and they are still an utterly fantastic deal for the Samsung PLS panels inside them. Relative to the $799 or whatever it costs to get a similar screen from a name brand like Asus or Dell. And overall yours sounds in really good shape! smile.gif

You mentioned that my mom won't like me opening the monitor, I thought you were referring to the incident that I mentioned in my review about me being scared that my mom was going to put some cracks in my head, if the damage on the box during shipping damaged the monitor too.
Also, my monitor didn't ran the first time I ran it, so my mom was pissed but after replacing cables it worked fine.

I opened up the panel and it seems like the stand that is protruding out the monitor kinda pushes the panel from behind, when I rotate it.
So, its just a bad stand.
Yeah, the bleed is gone now.
I agree, for 330$ it's an awesome display, but it was still out of my budget. I was looking for a monitor in the range of 100$ but these babies were so tempting, I just had to dig my saving out.
Thanks for your concern though smile.gif
post #1233 of 25864
I know it's a lot of money but, again, apparently so worth it. And hopefully lasts many years, to state the obvious. The build quality shouldn't affect the lifespan at least and even if it somehow does such could probably be fixed by the owner in most cases.

I was just kidding around mentioning your Mom as, yeah, you did in your review a few times and I thought it was amusing. smile.gif

For the hell of it I will leave mine tilted back for awhile but I really do think my source/cause must be different because squeezing the bezel around that area can have an effect on it though it does not totally remove it. More like pushes around and lessens. Same as angling forwards or back; just makes less visible.

So I really do want to open mine to see if I can fix it...but I also really don't want to open it, you know? Just in case...
Edited by wrigleyvillain - 5/14/13 at 12:58pm
Dark Star
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Core i5 4690K  Gigabyte Z97 UD3H EVGA 670 FTW 4GB EVGA 670 FTW 4GB 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
16GB Samsung Green 30nm  Samsung 850 512GB Asus Blu Ray Burner Custom Water 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 QX2710 PLS 27" Matte Ducky DK9008G2 MX Black Seasonic SS-760XP2 
CaseMouseAudioAudio
Enthoo Pro Steelseries Sensei Raw Frost Blue Asus Xonar DX Logitech Z-5500 
  hide details  
Reply
Dark Star
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Core i5 4690K  Gigabyte Z97 UD3H EVGA 670 FTW 4GB EVGA 670 FTW 4GB 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
16GB Samsung Green 30nm  Samsung 850 512GB Asus Blu Ray Burner Custom Water 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 QX2710 PLS 27" Matte Ducky DK9008G2 MX Black Seasonic SS-760XP2 
CaseMouseAudioAudio
Enthoo Pro Steelseries Sensei Raw Frost Blue Asus Xonar DX Logitech Z-5500 
  hide details  
Reply
post #1234 of 25864
Well it seems that my xstar is working correctly but, there is a little line in the middle of the screen which is shown in the blue wallpaper of windows. Whenever I start viewing photos I cant distinguish the line

Anyone knows what can the problem be? Is it enough to ask for an exchange?

Many thanks

Enviado desde mi GT-N7000 usando Tapatalk 2
post #1235 of 25864
I just found a wallpaper that some people were asking for way early on in this thread, it's a really colorful painting, here: http://wallbase.cc/wallpaper/2461463

And I'd still like to hear from anyone that had to fill out an FCC form for FedEx about what address you put for Qnix.
post #1236 of 25864
Quote:
Originally Posted by ssss69 View Post

Well it seems that my xstar is working correctly but, there is a little line in the middle of the screen which is shown in the blue wallpaper of windows. Whenever I start viewing photos I cant distinguish the line

Anyone knows what can the problem be? Is it enough to ask for an exchange?

Many thanks

Enviado desde mi GT-N7000 usando Tapatalk 2

are you overclocked? If so they are scan lines. What are your Hz set at? What gpu you using?
My System(s)
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
5820k MSI X99S PLUS MSI Lightning GTX 780 3GB Team Group 2x4GB 2400MHz Ordering new ram soon. 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Mushkin Enhanced Chronos Deluxe LG 22X DVDRW XSPC 240mm kit Windows 8.1 
MonitorKeyboardPowerCase
Qnix QX2710 (96Hz) Logitech G15 Corsair HX850 Azza Hurrican (R) 
Audio
Creative Labs Titanium X-FI 
  hide details  
Reply
My System(s)
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
5820k MSI X99S PLUS MSI Lightning GTX 780 3GB Team Group 2x4GB 2400MHz Ordering new ram soon. 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Mushkin Enhanced Chronos Deluxe LG 22X DVDRW XSPC 240mm kit Windows 8.1 
MonitorKeyboardPowerCase
Qnix QX2710 (96Hz) Logitech G15 Corsair HX850 Azza Hurrican (R) 
Audio
Creative Labs Titanium X-FI 
  hide details  
Reply
post #1237 of 25864
Quote:
Originally Posted by ssss69 View Post

Well it seems that my xstar is working correctly but, there is a little line in the middle of the screen which is shown in the blue wallpaper of windows. Whenever I start viewing photos I cant distinguish the line

Anyone knows what can the problem be? Is it enough to ask for an exchange?

Many thanks

Enviado desde mi GT-N7000 usando Tapatalk 2
Maybe some stuck pixels, try to figure out if they are or not. Then if there are some stuck pixels, you can go to some websites that might help you unstick the pixels. If all else fails, send it back.
post #1238 of 25864
Has anyone had a problem getting the monitor to turn on? Not sure if there is something special I have to do but it will not turn on at all. I have tried the supplied power cable with adapter and one of my own power cables. When I plug the power cord into the back on the monitor, there is a quick flash like it is wanting to turn on then just sits there dark. Hit the power button and nothing happens. The LED on the front never comes on. Do I need to open it up and check connections? Not too sure what to do. I see most everyone here bought theirs from ebay. I bought mine from amazon. Here is the listing: http://www.amazon.com/gp/product/B00BUI44US/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 . Any help would be nice. I will be gone most of the night but will check my phone and at work tomorrow to look at suggestions. Thanks in advance.
Work in progress
(17 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5-3570K Ivy Bridge 3.4GHz ASRock Z77 Extreme4 Sapphire Radeon 7970 3GB G.SKILL Ares Series 16GB (2 x 8GB) 240-Pin SDRA... 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Kingston HyperX 3K 240G SSD Seagate Barracuda 7200 3 TB Seagate Barracuda 7200 3 TB WD Black 1TB 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Lite-ON DVD burner Cooler Master 212+ Win 7 Hanns·G 25" LCD Monitor x3 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 COOLER MASTER Silent Pro Gold Series 1000W COOLER MASTER HAF X Logitech G700 
Audio
Logitech G930 Wireless Gaming Headset 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Phenom II X6 1055T Thuban 2.8GHz OC'ed to 3.4 MSI 870A Fuzion Radeon 5870 Radeon 5870 
RAMHard DriveOSKeyboard
Patriot G 'Sector 5' 2x4Gb DDR3 1600 (PC3 12800) WD 150GB VelociRaptor, WD Black 1TB Win 7 64 Logitech G-15 
PowerCaseMouse
CORSAIR HX Series 620W Unsure Logitech G518 
  hide details  
Reply
Work in progress
(17 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5-3570K Ivy Bridge 3.4GHz ASRock Z77 Extreme4 Sapphire Radeon 7970 3GB G.SKILL Ares Series 16GB (2 x 8GB) 240-Pin SDRA... 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Kingston HyperX 3K 240G SSD Seagate Barracuda 7200 3 TB Seagate Barracuda 7200 3 TB WD Black 1TB 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Lite-ON DVD burner Cooler Master 212+ Win 7 Hanns·G 25" LCD Monitor x3 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 COOLER MASTER Silent Pro Gold Series 1000W COOLER MASTER HAF X Logitech G700 
Audio
Logitech G930 Wireless Gaming Headset 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Phenom II X6 1055T Thuban 2.8GHz OC'ed to 3.4 MSI 870A Fuzion Radeon 5870 Radeon 5870 
RAMHard DriveOSKeyboard
Patriot G 'Sector 5' 2x4Gb DDR3 1600 (PC3 12800) WD 150GB VelociRaptor, WD Black 1TB Win 7 64 Logitech G-15 
PowerCaseMouse
CORSAIR HX Series 620W Unsure Logitech G518 
  hide details  
Reply
post #1239 of 25864
Quote:
Originally Posted by bhardy1185 View Post

Has anyone had a problem getting the monitor to turn on? Not sure if there is something special I have to do but it will not turn on at all. I have tried the supplied power cable with adapter and one of my own power cables. When I plug the power cord into the back on the monitor, there is a quick flash like it is wanting to turn on then just sits there dark. Hit the power button and nothing happens. The LED on the front never comes on. Do I need to open it up and check connections? Not too sure what to do. I see most everyone here bought theirs from ebay. I bought mine from amazon. Here is the listing: http://www.amazon.com/gp/product/B00BUI44US/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 . Any help would be nice. I will be gone most of the night but will check my phone and at work tomorrow to look at suggestions. Thanks in advance.

I'm assuming the green led on the power adapter is lit green if you saw a quick flash? was it a blue light you saw? What monitor you coming from them 25", If so i believe the last res you used was 1080p?

Try squeezing the power plug pins a bit closer mine just slid into the wall socket with minimal effort ( basically no contact) squeeze the 2 pins slightly together.
Edited by Coolio831 - 5/14/13 at 2:19pm
My System(s)
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
5820k MSI X99S PLUS MSI Lightning GTX 780 3GB Team Group 2x4GB 2400MHz Ordering new ram soon. 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Mushkin Enhanced Chronos Deluxe LG 22X DVDRW XSPC 240mm kit Windows 8.1 
MonitorKeyboardPowerCase
Qnix QX2710 (96Hz) Logitech G15 Corsair HX850 Azza Hurrican (R) 
Audio
Creative Labs Titanium X-FI 
  hide details  
Reply
My System(s)
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
5820k MSI X99S PLUS MSI Lightning GTX 780 3GB Team Group 2x4GB 2400MHz Ordering new ram soon. 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Mushkin Enhanced Chronos Deluxe LG 22X DVDRW XSPC 240mm kit Windows 8.1 
MonitorKeyboardPowerCase
Qnix QX2710 (96Hz) Logitech G15 Corsair HX850 Azza Hurrican (R) 
Audio
Creative Labs Titanium X-FI 
  hide details  
Reply
post #1240 of 25864
Quote:
Originally Posted by Coolio831 View Post

I'm assuming the green led on the power adapter is lit green if you saw a quick flash? was it a blue light you saw? What monitor you coming from them 25", If so i believe the last res you used was 1080p?

Try squeezing the power plug pins a bit closer mine just slid into the wall socket with minimal effort ( basically no contact) squeeze the 2 pins slightly together.

Yes, the green light on the brick is green. The flash I saw was a white-ish color. I would compare it to the bleed color in some of these photos. It is a white/yellow tint. Flashes the entire screen then turns black.

I am coming from the 25" screens. I actually have on still connected along with the Qnix. Strange thing is, the computer sees the screen, it just will not power on. I will attempt the squeezing of the prongs, but with it powering the brick, I wouldn't think that would be the cause.

Work in progress
(17 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5-3570K Ivy Bridge 3.4GHz ASRock Z77 Extreme4 Sapphire Radeon 7970 3GB G.SKILL Ares Series 16GB (2 x 8GB) 240-Pin SDRA... 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Kingston HyperX 3K 240G SSD Seagate Barracuda 7200 3 TB Seagate Barracuda 7200 3 TB WD Black 1TB 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Lite-ON DVD burner Cooler Master 212+ Win 7 Hanns·G 25" LCD Monitor x3 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 COOLER MASTER Silent Pro Gold Series 1000W COOLER MASTER HAF X Logitech G700 
Audio
Logitech G930 Wireless Gaming Headset 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Phenom II X6 1055T Thuban 2.8GHz OC'ed to 3.4 MSI 870A Fuzion Radeon 5870 Radeon 5870 
RAMHard DriveOSKeyboard
Patriot G 'Sector 5' 2x4Gb DDR3 1600 (PC3 12800) WD 150GB VelociRaptor, WD Black 1TB Win 7 64 Logitech G-15 
PowerCaseMouse
CORSAIR HX Series 620W Unsure Logitech G518 
  hide details  
Reply
Work in progress
(17 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5-3570K Ivy Bridge 3.4GHz ASRock Z77 Extreme4 Sapphire Radeon 7970 3GB G.SKILL Ares Series 16GB (2 x 8GB) 240-Pin SDRA... 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Kingston HyperX 3K 240G SSD Seagate Barracuda 7200 3 TB Seagate Barracuda 7200 3 TB WD Black 1TB 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Lite-ON DVD burner Cooler Master 212+ Win 7 Hanns·G 25" LCD Monitor x3 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 COOLER MASTER Silent Pro Gold Series 1000W COOLER MASTER HAF X Logitech G700 
Audio
Logitech G930 Wireless Gaming Headset 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Phenom II X6 1055T Thuban 2.8GHz OC'ed to 3.4 MSI 870A Fuzion Radeon 5870 Radeon 5870 
RAMHard DriveOSKeyboard
Patriot G 'Sector 5' 2x4Gb DDR3 1600 (PC3 12800) WD 150GB VelociRaptor, WD Black 1TB Win 7 64 Logitech G-15 
PowerCaseMouse
CORSAIR HX Series 620W Unsure Logitech G518 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Monitors and Displays
Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › [Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club