Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › [Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club - Page 126

post #1251 of 25940
Quote:
Originally Posted by tse69 View Post

How trustworthy is bigclothcraft?

Had a fairly borked QNIX 2710 arrive a while back, video here: http://www.youtube.com/watch?v=9-f1Rspzpvc

As you can see, especially toward the end, the video signal is all messed up. I've got everything else right, tried multiple cables on multiple ports on my card (gtx 570). Hooked it up to a friend's PC, same result.

My understanding with modern monitors using digital signal is that they should just work, or not work at all.

So after much back-and-forth, I finally got them to pay for an exchange. Now they're telling me that the monitor is fine on their end.

Have I missed something? Driver issue somehow? Am I being trolled? I'm pretty close to opening a paypal reversal but then I look at all the positive comments about them, I have absolutely no reason to distrust them.

Any opinions would be greatly appreciated.

That looks exactly like mine does if I overclock it JUST on the cusp of not displaying an image at all. I don't know if this is relevant, but I figured I'd throw it out there.
The Sig Rig
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600K @ 4.xghz MSI Z68A-GD65 (G3) MSI GTX 970 Gaming SLI @ 1504mhz core/8020mhz m... 16GB DDR3 2x 8gb @ 1866mhz C8 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
240GB Sandisk Extreme A few 2tb hdd's. DVDRW Corsair H75 CLC on the CPU 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8.1 Pro 64-bit ACER B326hk 4k 60hz 3840x2160 IPS sst display Coolermaster Cherry MX Brown switch mechanical ... Corsair TX 950w 
CaseMouseMouse PadAudio
Fractal Design Define R3 Black Pearl Logitech MX518 EverGlide Titan "Medium" Soundblaster Z PCIE 
  hide details  
Reply
The Sig Rig
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600K @ 4.xghz MSI Z68A-GD65 (G3) MSI GTX 970 Gaming SLI @ 1504mhz core/8020mhz m... 16GB DDR3 2x 8gb @ 1866mhz C8 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
240GB Sandisk Extreme A few 2tb hdd's. DVDRW Corsair H75 CLC on the CPU 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8.1 Pro 64-bit ACER B326hk 4k 60hz 3840x2160 IPS sst display Coolermaster Cherry MX Brown switch mechanical ... Corsair TX 950w 
CaseMouseMouse PadAudio
Fractal Design Define R3 Black Pearl Logitech MX518 EverGlide Titan "Medium" Soundblaster Z PCIE 
  hide details  
Reply
post #1252 of 25940
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by tse69 View Post

How trustworthy is bigclothcraft?

Had a fairly borked QNIX 2710 arrive a while back, video here: http://www.youtube.com/watch?v=9-f1Rspzpvc

As you can see, especially toward the end, the video signal is all messed up. I've got everything else right, tried multiple cables on multiple ports on my card (gtx 570). Hooked it up to a friend's PC, same result.

My understanding with modern monitors using digital signal is that they should just work, or not work at all.

So after much back-and-forth, I finally got them to pay for an exchange. Now they're telling me that the monitor is fine on their end. .

Bigclothcraft is one of the 'big' named sellers around here. If they jerk you around like this, I guess that will change.
Always Tinkering
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
intel i7 4790k MSI Z97-G55 SLI XFX R9 290 Crucial Ballistix Tactical 2 x 4gb 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Seagate 7200RPM 1.5TB Noctua nh-d14 Zalman lq-310 (for GPU) sunbeamtech rheosmart 6 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 7 ult 64bit Gateway 24" 1080p Korean QNIX 27" 1440p Corsair K65 RGB 
PowerCase
Seasonic SS-1050XM Corsair Obsidian 750D 
  hide details  
Reply
Always Tinkering
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
intel i7 4790k MSI Z97-G55 SLI XFX R9 290 Crucial Ballistix Tactical 2 x 4gb 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Seagate 7200RPM 1.5TB Noctua nh-d14 Zalman lq-310 (for GPU) sunbeamtech rheosmart 6 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 7 ult 64bit Gateway 24" 1080p Korean QNIX 27" 1440p Corsair K65 RGB 
PowerCase
Seasonic SS-1050XM Corsair Obsidian 750D 
  hide details  
Reply
post #1253 of 25940
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by MikeyTsunami View Post

I did the Toastyx process to get OC but realized it was locked so I attempted to add the Catleap 2b driver so nvidia control panel would recognize the monitor as >60hz. Still locked at 60fps with or without v-sync according to MSI Afterburner and FRAPs. I've tried an assortment of games that I know aren't capped at 60 (bf3, cs:source, alan wake, etc.)

I'm running GTX 580 in SLI on Windows 8 if this helps narrow anything down.

I searched throughout the forum and couldn't find a fix so I hope I'm not beating a dead horse on this one!!

Are you using the nvidia driver patch, as listed in the OP under "overclocking help"? And and nvidia have different patches
Edited by wntrsnowg - 5/14/13 at 6:04pm
Always Tinkering
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
intel i7 4790k MSI Z97-G55 SLI XFX R9 290 Crucial Ballistix Tactical 2 x 4gb 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Seagate 7200RPM 1.5TB Noctua nh-d14 Zalman lq-310 (for GPU) sunbeamtech rheosmart 6 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 7 ult 64bit Gateway 24" 1080p Korean QNIX 27" 1440p Corsair K65 RGB 
PowerCase
Seasonic SS-1050XM Corsair Obsidian 750D 
  hide details  
Reply
Always Tinkering
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
intel i7 4790k MSI Z97-G55 SLI XFX R9 290 Crucial Ballistix Tactical 2 x 4gb 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Seagate 7200RPM 1.5TB Noctua nh-d14 Zalman lq-310 (for GPU) sunbeamtech rheosmart 6 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 7 ult 64bit Gateway 24" 1080p Korean QNIX 27" 1440p Corsair K65 RGB 
PowerCase
Seasonic SS-1050XM Corsair Obsidian 750D 
  hide details  
Reply
post #1254 of 25940
Quote:
Originally Posted by tse69 View Post

How trustworthy is bigclothcraft?

Had a fairly borked QNIX 2710 arrive a while back, video here: http://www.youtube.com/watch?v=9-f1Rspzpvc

As you can see, especially toward the end, the video signal is all messed up. I've got everything else right, tried multiple cables on multiple ports on my card (gtx 570). Hooked it up to a friend's PC, same result.

My understanding with modern monitors using digital signal is that they should just work, or not work at all.

So after much back-and-forth, I finally got them to pay for an exchange. Now they're telling me that the monitor is fine on their end.

Have I missed something? Driver issue somehow? Am I being trolled? I'm pretty close to opening a paypal reversal but then I look at all the positive comments about them, I have absolutely no reason to distrust them.

Any opinions would be greatly appreciated.

The only thing I can think of is making sure you were using a Dual-Link DVI cable and not a Single-Link, but since you've tested with multiple cables I doubt that's the issue. I honestly have no idea what went wrong if the seller is claiming the monitor is fine.
post #1255 of 25940
Quote:
Originally Posted by wntrsnowg View Post

Bigclothcraft is one of the 'big' named sellers around here. If they jerk you around like this, I guess that will change.
Yeah it's been two weeks of jerking around so far, but I guess it's typical of customer service on ebay when you're as big as these guys are.
Quote:
Originally Posted by GoldenTiger View Post

That looks exactly like mine does if I overclock it JUST on the cusp of not displaying an image at all. I don't know if this is relevant, but I figured I'd throw it out there.
Fair enough, though what you're seeing is default settings. For a lark I did try different settings (under and over) just to see what happened, same results though :| I keep being paranoid that maybe I missed something obvious, but every monitor I've ever known of simply works out of the box...
post #1256 of 25940
Well after about an hour of fooling around with this monitor, I can't get it to turn on. An email has been sent to the seller on amazon. Waiting to hear back from them to see if they have any suggestions on what to do. If not, looks like I will be sending this one back for a replacement or refund. Just my luck.
Work in progress
(17 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5-3570K Ivy Bridge 3.4GHz ASRock Z77 Extreme4 Sapphire Radeon 7970 3GB G.SKILL Ares Series 16GB (2 x 8GB) 240-Pin SDRA... 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Kingston HyperX 3K 240G SSD Seagate Barracuda 7200 3 TB Seagate Barracuda 7200 3 TB WD Black 1TB 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Lite-ON DVD burner Cooler Master 212+ Win 7 Hanns·G 25" LCD Monitor x3 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 COOLER MASTER Silent Pro Gold Series 1000W COOLER MASTER HAF X Logitech G700 
Audio
Logitech G930 Wireless Gaming Headset 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Phenom II X6 1055T Thuban 2.8GHz OC'ed to 3.4 MSI 870A Fuzion Radeon 5870 Radeon 5870 
RAMHard DriveOSKeyboard
Patriot G 'Sector 5' 2x4Gb DDR3 1600 (PC3 12800) WD 150GB VelociRaptor, WD Black 1TB Win 7 64 Logitech G-15 
PowerCaseMouse
CORSAIR HX Series 620W Unsure Logitech G518 
  hide details  
Reply
Work in progress
(17 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5-3570K Ivy Bridge 3.4GHz ASRock Z77 Extreme4 Sapphire Radeon 7970 3GB G.SKILL Ares Series 16GB (2 x 8GB) 240-Pin SDRA... 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Kingston HyperX 3K 240G SSD Seagate Barracuda 7200 3 TB Seagate Barracuda 7200 3 TB WD Black 1TB 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Lite-ON DVD burner Cooler Master 212+ Win 7 Hanns·G 25" LCD Monitor x3 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 COOLER MASTER Silent Pro Gold Series 1000W COOLER MASTER HAF X Logitech G700 
Audio
Logitech G930 Wireless Gaming Headset 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Phenom II X6 1055T Thuban 2.8GHz OC'ed to 3.4 MSI 870A Fuzion Radeon 5870 Radeon 5870 
RAMHard DriveOSKeyboard
Patriot G 'Sector 5' 2x4Gb DDR3 1600 (PC3 12800) WD 150GB VelociRaptor, WD Black 1TB Win 7 64 Logitech G-15 
PowerCaseMouse
CORSAIR HX Series 620W Unsure Logitech G518 
  hide details  
Reply
post #1257 of 25940
When I first hooked up my Monoprice CrystalPro it didn't turn on. I quickly figured out that I hadn't pushed the power cable all the way into the brick. Maybe that will help someone.
post #1258 of 25940
Quote:
Originally Posted by bhardy1185 View Post

Well after about an hour of fooling around with this monitor, I can't get it to turn on. An email has been sent to the seller on amazon. Waiting to hear back from them to see if they have any suggestions on what to do. If not, looks like I will be sending this one back for a replacement or refund. Just my luck.

Did you try also just having that display hooked up to your gpu? unplug all other displays, even from the wall socket (tinfoil hat)
Quote:
Originally Posted by DeadGivaway View Post

When I first hooked up my Monoprice CrystalPro it didn't turn on. I quickly figured out that I hadn't pushed the power cable all the way into the brick. Maybe that will help someone.

On mine the power plug that goes into the monitor had to be re seated twice cause i felt it just want "grabbing" on.
Edited by Coolio831 - 5/14/13 at 7:57pm
My System(s)
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
5820k MSI X99S PLUS MSI Lightning GTX 780 3GB Team Group 2x4GB 2400MHz Ordering new ram soon. 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Mushkin Enhanced Chronos Deluxe LG 22X DVDRW XSPC 240mm kit Windows 8.1 
MonitorKeyboardPowerCase
Qnix QX2710 (96Hz) Logitech G15 Corsair HX850 Azza Hurrican (R) 
Audio
Creative Labs Titanium X-FI 
  hide details  
Reply
My System(s)
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
5820k MSI X99S PLUS MSI Lightning GTX 780 3GB Team Group 2x4GB 2400MHz Ordering new ram soon. 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Mushkin Enhanced Chronos Deluxe LG 22X DVDRW XSPC 240mm kit Windows 8.1 
MonitorKeyboardPowerCase
Qnix QX2710 (96Hz) Logitech G15 Corsair HX850 Azza Hurrican (R) 
Audio
Creative Labs Titanium X-FI 
  hide details  
Reply
post #1259 of 25940
Mine just arrived. Found one dead pixel. But the more serious problem seems to be that the display seems to randomly turn off and on. This has just happened twice in one hour. The power brick seems to be making a noise as well. Have any of you guys been experiencing these issues?
post #1260 of 25940
Quote:
Originally Posted by tattashot View Post

Mine just arrived. Found one dead pixel. But the more serious problem seems to be that the display seems to randomly turn off and on. This has just happened twice in one hour. The power brick seems to be making a noise as well. Have any of you guys been experiencing these issues?

Re-seat all cables, hopefully that helps!
My System(s)
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
5820k MSI X99S PLUS MSI Lightning GTX 780 3GB Team Group 2x4GB 2400MHz Ordering new ram soon. 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Mushkin Enhanced Chronos Deluxe LG 22X DVDRW XSPC 240mm kit Windows 8.1 
MonitorKeyboardPowerCase
Qnix QX2710 (96Hz) Logitech G15 Corsair HX850 Azza Hurrican (R) 
Audio
Creative Labs Titanium X-FI 
  hide details  
Reply
My System(s)
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
5820k MSI X99S PLUS MSI Lightning GTX 780 3GB Team Group 2x4GB 2400MHz Ordering new ram soon. 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Mushkin Enhanced Chronos Deluxe LG 22X DVDRW XSPC 240mm kit Windows 8.1 
MonitorKeyboardPowerCase
Qnix QX2710 (96Hz) Logitech G15 Corsair HX850 Azza Hurrican (R) 
Audio
Creative Labs Titanium X-FI 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Monitors and Displays
Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › [Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club