Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › [Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club - Page 1696

post #16951 of 25965
Quote:
Originally Posted by jacqg View Post

Guys I don't know what's going on with my QNIX so I decided to post here. I've been running this OC'd at 115 Hz and I seem to be having issues with Flash. Sometimes there are youtube videos that only show as black or I get this video error which looks like this: http://i.imgur.com/JKq1rt4.jpg

Has this happened to any of you? There is still sound coming from the computer and I have to alt+F4 Chrome(also on Firefox) so that it goes away and the display comes back on. The weird thing is that it doesn't happen to all youtube videos but it seems to be random.

I'm wondering, is this a problem with the monitor OC or with Flash itself? I tried installing/reinstalling Flash over and over and it doesn't seem to remedy anything. I also decreased the OC to 96 Hz and I still get that screen. I am using a Powercolor 7950 as my GPU.

You are describing two different issues:

1. Flash videos only show as black -- This happens because video acceleration does not work with the patch. You have to disable hardware acceleration in the Flash Player settings as described on the patcher's download page.

2. The entire screen gets scrambled -- This happens when video acceleration is active if the video card's memory clock is overclocked and the vertical blanking/total is below standard. This is an AMD issue unrelated to the patch.
post #16952 of 25965
You are describing two different issues:

1. Flash videos only show as black -- This happens because video acceleration does not work with the patch. You have to disable hardware acceleration in the Flash Player settings as described on the patcher's download page.

2. The entire screen gets scrambled -- This happens when video acceleration is active if the video card's memory clock is overclocked and the vertical blanking/total is below standard. This is an AMD issue unrelated to the patch.[/quote]

How do you fix the annoying problem with number 2 and AMD??
Quote:
Originally Posted by ToastyX View Post


Edited by sammysamsam - 3/29/14 at 9:56pm
post #16953 of 25965
Quote:
Originally Posted by ToastyX View Post

You are describing two different issues:

1. Flash videos only show as black -- This happens because video acceleration does not work with the patch. You have to disable hardware acceleration in the Flash Player settings as described on the patcher's download page.

2. The entire screen gets scrambled -- This happens when video acceleration is active if the video card's memory clock is overclocked and the vertical blanking/total is below standard. This is an AMD issue unrelated to the patch.

How do you fix the annoying problem with number 2 and AMD??
Quote:
Originally Posted by ToastyX View Post

post #16954 of 25965
First and foremost I have to say that this forum is fantastic and I'm really loving my X-Star purchase from DreamSeller (highly recommended). No stuck pixels and minimal backlight bleed if any!

I am new to the world of overclocking monitors but the step by step guide walked me through it successfully getting my new R9 270 OC edition GPU firing away at 96HZ flawlessly (120 Hz gave green lines), however, I'm now realizing that there is no workaround for losing HDCP after patching the AMD drivers for the overclock.

I use Windows Media Center as an extender for my Ceton InfiniTV4 running on my HTPC rig (Verizon Fios cable) in the living room and while some have reported no HDCP issues (NVidia users I presume based on Toasty's comments about no patch necessary to overclock to 96Hz I believe and therefore not breaking/altering the signed drivers) I cetainly seem stuck as an AMD customer. Given my short time in this scene, are there any rumblings that HDCP could one day stay in tact despite the patch or is that just wishful thinking on my part? I've done quite a bit of looking around but assume most couldn't care less about giving up HDCP to get the overclock (especially since most here are gamers at heart).

If anyone using the AMD patch to overclock has managed to keep WMC functionality in regards to live tv that is HDCP protected I'd be all ears to hear out some possible solutions. At this point (being a minimal gamer at most, it means more to me to have TV capabilities than an overclock if I had to choose just one, but it sure would be nice to have it all! thumb.gif Thanks for any thoughts/guidance!
post #16955 of 25965
Quote:
Originally Posted by sammysamsam View Post

How do you fix the annoying problem with number 2 and AMD??
Disabling hardware acceleration should take care of that, or don't overclock the video card's memory clock, or use the "LCD standard" vertical blanking/total.
post #16956 of 25965
Quote:
Originally Posted by ToastyX View Post

Disabling hardware acceleration should take care of that, or don't overclock the video card's memory clock, or use the "LCD standard" vertical blanking/total.

Which hardware acceleration are you talking about? flash?
post #16957 of 25965
Quote:
Originally Posted by bluedevil View Post

Just got done wall mounting my Qnix. Will get pix up later. biggrin.gif

Waiting for those pics biggrin.gif
post #16958 of 25965
Well; seen that the flight that my monitor was on landed at heathrow last night - but it's not gone any further on order tracking.


What have you guys seen before? Does it usually take a while to reappear from customs? I expected it to get pulled by customs last night - and have an email for a customs charge this morning?

Also - does the tracking provided run to the door , or will I get a new tracking number for a UK currier?



Sent from my iPhone using Tapatalk
post #16959 of 25965
Quote:
Originally Posted by Optimus1978 View Post

Well; seen that the flight that my monitor was on landed at heathrow last night - but it's not gone any further on order tracking.


What have you guys seen before? Does it usually take a while to reappear from customs? I expected it to get pulled by customs last night - and have an email for a customs charge this morning?

Also - does the tracking provided run to the door , or will I get a new tracking number for a UK currier?



Sent from my iPhone using Tapatalk

Who is your courier? Mine (DHL) went from Germany to my local depot overnight, passing through customs in the early hours. I only got a customs charge notification when it got to my delivery depot, they dispatched it the next day.

You should keep the same tracker all the way.

Quote:
Delivered - Signed for by : ILLEGABLE 12:35

my writing isn't that bad frown.gif
post #16960 of 25965
Quote:
Originally Posted by sammysamsam View Post

Which hardware acceleration are you talking about? flash?
Where are you having this problem? This shouldn't happen if you disabled hardware acceleration in Flash and any video players/decoders you're using.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Monitors and Displays
Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › [Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club