Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › [Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club - Page 1707

post #17061 of 25891
Quote:
Originally Posted by Watagump View Post

Here is the profile I am using right now, its my favorite. 12 clicks up from the lowest brightness, 96hz around 123 cd/m white point.

ICCProfile.zip 11k .zip file

Thanks, gonna play with this profile:D
post #17062 of 25891
I'm super temped to pick up another - I'd like to get one without no glow (matte)
What's my best route to getting a matte with no glow/no pwm?
DP2710LED or QX2710?
Seller? dream-seller; gn_wholesale; kcci-ushulustar; items_dealer; accessorieswhole; kgamenes
Anyone received one recently with no glow ? What seller/model?

I am not talking about BLB - I can fix that - I mean glow. The off angle glow you get anywhere on the panel when viewing off angle blacks.
post #17063 of 25891
Quote:
Originally Posted by okashira View Post

I'm super temped to pick up another - I'd like to get one without no glow (matte)
What's my best route to getting a matte with no glow/no pwm?
DP2710LED or QX2710?
Seller? dream-seller; gn_wholesale; kcci-ushulustar; items_dealer; accessorieswhole; kgamenes
Anyone received one recently with no glow ? What seller/model?

I am not talking about BLB - I can fix that - I mean glow. The off angle glow you get anywhere on the panel when viewing off angle blacks.
Random, unlikely, and pretty rare to get a sample with no glow. They seem to be Eizo CX2736W panels as only that monitor is IPS and has no glow.

AFAIK the vast vast majority of these monitors have no PWM. I've seen two or three cases max at ~160Hz.
post #17064 of 25891
Anyone know why my qnix qx2710 won't show up under Color Management. I want to load a color profile, but it only shows my other Samsung monitor and a printer.

Also, it doesn't show in Color Sutainer, just in Nvidia control panel named as "DUAL DVI".... weird.
Edited by Zacharybinx34 - 3/31/14 at 3:21pm
post #17065 of 25891
Quote:
Originally Posted by yasamoka View Post

Random, unlikely, and pretty rare to get a sample with no glow. They seem to be Eizo CX2736W panels as only that monitor is IPS and has no glow.

AFAIK the vast vast majority of these monitors have no PWM. I've seen two or three cases max at ~160Hz.

I see, thanks. :-/
It seems like it would be a totally different panel. It's a significant difference - can't be just panel to panel variance. Why would they randonly throw in a glow free model.
post #17066 of 25891
Quote:
Originally Posted by Zacharybinx34 View Post

Anyone know why my qnix qx2710 won't show up under Color Management. I want to load a color profile, but it only shows my other Samsung monitor and a printer.

Also, it doesn't show in Color Sutainer, just in Nvidia control panel named as "DUAL DVI".... weird.
Seems like there's a driver- / Windows-side issue with returning the monitor information requested. Tried a driver reinstall or using another DVI port? Also, have you added any custom resolutions or is the monitor still left as-is?

Try ListDisplays, too, and post the output file here.

Quote:
Originally Posted by okashira View Post

I see, thanks. :-/
It seems like it would be a totally different panel. It's a significant difference - can't be just panel to panel variance. Why would they randonly throw in a glow free model.
Yeah, totally different panel. That's what things point to at this point. There are other reasons that point to the different panel theory but I will discuss them at length when data becomes more abundant (and collected).
Edited by yasamoka - 3/31/14 at 3:36pm
post #17067 of 25891
Quote:
Originally Posted by yasamoka View Post

Seems like there's a driver- / Windows-side issue with returning the monitor information requested. Tried a driver reinstall or using another DVI port? Also, have you added any custom resolutions or is the monitor still left as-is?
Yeah, totally different panel. That's what things point to at this point. There are other reasons that point to the different panel theory but I will discuss them at length when data becomes more abundant (and collected).

Now that I think about it, maybe I deleted it using CRU...

Any way to get it back?
post #17068 of 25891
Quote:
Originally Posted by Zacharybinx34 View Post

Now that I think about it, maybe I deleted it using CRU...

Any way to get it back?
Reset-all.exe in CRU folder and you're good to go.
post #17069 of 25891
Quote:
Originally Posted by yasamoka View Post

Reset-all.exe in CRU folder and you're good to go.
Quote:
Originally Posted by yasamoka View Post

Reset-all.exe in CRU folder and you're good to go.

That only restored the settings for the monitors there, it didn't revert them all back.


EDIT:
Uninstalled both monitors w/ drivers in Device Manager, restarted, that did it. Working again.

Now to find a good color profile =)
Edited by Zacharybinx34 - 3/31/14 at 3:43pm
post #17070 of 25891
Quote:
Originally Posted by Zacharybinx34 View Post


That only restored the settings for the monitors there, it didn't revert them all back.
Replug monitor, ToastyX's restart.zip, reinstall drivers?
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Monitors and Displays
Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › [Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club