Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › [Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club - Page 2525

post #25241 of 25943
the screen comes up yes, but OC not possible, it goes black even if you clock it 10hz higher.
Rig
(24 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 8700k @ 5.2Ghz asus maximus hero X Z370 EVGA FE 1080Ti 2050/5800 32gb g.skill tridentZ RGB 3600@4133 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
3x WD Caviar Black 4TB Samsung 960PRO NVMe 512gb Samsung 960EVO NVMe 512GB Sandisk Ultra II 1TB 
CoolingOSMonitorMonitor
1x corsair h115i, 1x h90 Win10 x64 pro ASUS ROG PG279Q Gsync @ 165hz 2x Qnix 2710 Evo II @ 120hz  
KeyboardPowerCaseMouse
CM Storm QuickFire XT corsair ax1200i corsair carbide 540 Roccat Pure Optical 
Mouse PadAudioOtherOther
Roccat Taito asus xonar DX 7.1 KS8000 65 Zoll 4k SUHD Samsung Tab Pro 8.4 
OtherOtherOther
HTC Vive PS4 Pro, Xbone S maxnomic classic office 
  hide details  
Reply
Rig
(24 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 8700k @ 5.2Ghz asus maximus hero X Z370 EVGA FE 1080Ti 2050/5800 32gb g.skill tridentZ RGB 3600@4133 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
3x WD Caviar Black 4TB Samsung 960PRO NVMe 512gb Samsung 960EVO NVMe 512GB Sandisk Ultra II 1TB 
CoolingOSMonitorMonitor
1x corsair h115i, 1x h90 Win10 x64 pro ASUS ROG PG279Q Gsync @ 165hz 2x Qnix 2710 Evo II @ 120hz  
KeyboardPowerCaseMouse
CM Storm QuickFire XT corsair ax1200i corsair carbide 540 Roccat Pure Optical 
Mouse PadAudioOtherOther
Roccat Taito asus xonar DX 7.1 KS8000 65 Zoll 4k SUHD Samsung Tab Pro 8.4 
OtherOtherOther
HTC Vive PS4 Pro, Xbone S maxnomic classic office 
  hide details  
Reply
post #25242 of 25943
Quote:
Originally Posted by tangosmango View Post

cool. do reply when you get a chance to test it out!

Well, the Startech active adapter let me go to 96hz. I went straight to 120 and black screen. Did not try anything else, maybe can go a little higher. Well, that was kind of a waste of money. I actually don't even need it, as it's for my 2nd DP2710 display.
Edited by Jade Rabbit - 7/20/16 at 8:52pm
post #25243 of 25943
Is it possible for a monitor to go "bad"?
I've been running thew same settings for month now without any problems, but the last week i've had blue/red/green dots and flashes in some games, especially World of Warships.
It might just be a graphic bug but i've done some search and can't find anyone else with same issue
post #25244 of 25943
Quote:
Originally Posted by minlillaponny View Post

Is it possible for a monitor to go "bad"?
I've been running thew same settings for month now without any problems, but the last week i've had blue/red/green dots and flashes in some games, especially World of Warships.
It might just be a graphic bug but i've done some search and can't find anyone else with same issue

Can you test with another monitor?

from what I understand, if it was the monitor, the ENTIRE screen would show a problem. not just in games.

Test with another monitor to rule out GPU issues.

but yes monitor can go bad (luck based) but happens faster if you run an OC 24/7, when not gaming, I reset my monitor back to 60hz. when I game I bump it up to its 96hz profile. very easy to do, just set, screen flickers, play games. change back when I'm done. easy.

With another monitor if youre getting the same issues, sorry to say your GPU is dying or is getting unstable.
First Rig v2.0
(23 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7 4790k Gigabyte Gaming 7 Z97x 06G-P4-4995-KR 06G-P4-4995-KR 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
Gskill 32GB Corsair Force 3 SSD Samsung 850 Evo 480GB SSD WD Green 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Seagate Seagate Seagate Asus BD DVD-RW 
CoolingCoolingOSMonitor
Nautica 120mm x2 and x3 120mm fans CoolerMaster Hyper Evo 212 Windows 10 Pro x64 QNIX 2710LED 
MonitorKeyboardPowerCase
Lenovo LI2821 Corsair K90 Corsair AX850 DEEPCOOL TESSERACT Case 
MouseMouse PadAudio
UtechSmart Venus Steelseries 15" pad HT Omega Fenix 
  hide details  
Reply
First Rig v2.0
(23 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7 4790k Gigabyte Gaming 7 Z97x 06G-P4-4995-KR 06G-P4-4995-KR 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
Gskill 32GB Corsair Force 3 SSD Samsung 850 Evo 480GB SSD WD Green 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Seagate Seagate Seagate Asus BD DVD-RW 
CoolingCoolingOSMonitor
Nautica 120mm x2 and x3 120mm fans CoolerMaster Hyper Evo 212 Windows 10 Pro x64 QNIX 2710LED 
MonitorKeyboardPowerCase
Lenovo LI2821 Corsair K90 Corsair AX850 DEEPCOOL TESSERACT Case 
MouseMouse PadAudio
UtechSmart Venus Steelseries 15" pad HT Omega Fenix 
  hide details  
Reply
post #25245 of 25943
Quote:
Originally Posted by HyeVltg3 View Post

Can you test with another monitor?

from what I understand, if it was the monitor, the ENTIRE screen would show a problem. not just in games.

Test with another monitor to rule out GPU issues.

but yes monitor can go bad (luck based) but happens faster if you run an OC 24/7, when not gaming, I reset my monitor back to 60hz. when I game I bump it up to its 96hz profile. very easy to do, just set, screen flickers, play games. change back when I'm done. easy.

With another monitor if youre getting the same issues, sorry to say your GPU is dying or is getting unstable.

Oh thanks. Are you changing profiles from NVCP/ATI CCC or do you have other programs for that?
Guess i'm playing about 10 games and it's only 2 games that are showing these blue/red/green dots and flashes, and that is World of Warships and World of Tanks. Same developer so it might just be a graphic bug, but it the same time it should be more people with same problems and not just me.

I have a old Benq 120hz monitor i can try on smile.gif
post #25246 of 25943
I have the 96hz Custom Resolutions set up via NVCP. but its just a simple goto Display Adapter Properties. and change the Hz in the monitor tab, hit apply done. I even pinned it to start menu to reduce the amount of clicks.

Test with the other monitor. is same issue. its probably the game, since you said its only these 2 games, same dev, most likely same graphics engine.
First Rig v2.0
(23 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7 4790k Gigabyte Gaming 7 Z97x 06G-P4-4995-KR 06G-P4-4995-KR 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
Gskill 32GB Corsair Force 3 SSD Samsung 850 Evo 480GB SSD WD Green 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Seagate Seagate Seagate Asus BD DVD-RW 
CoolingCoolingOSMonitor
Nautica 120mm x2 and x3 120mm fans CoolerMaster Hyper Evo 212 Windows 10 Pro x64 QNIX 2710LED 
MonitorKeyboardPowerCase
Lenovo LI2821 Corsair K90 Corsair AX850 DEEPCOOL TESSERACT Case 
MouseMouse PadAudio
UtechSmart Venus Steelseries 15" pad HT Omega Fenix 
  hide details  
Reply
First Rig v2.0
(23 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7 4790k Gigabyte Gaming 7 Z97x 06G-P4-4995-KR 06G-P4-4995-KR 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
Gskill 32GB Corsair Force 3 SSD Samsung 850 Evo 480GB SSD WD Green 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Seagate Seagate Seagate Asus BD DVD-RW 
CoolingCoolingOSMonitor
Nautica 120mm x2 and x3 120mm fans CoolerMaster Hyper Evo 212 Windows 10 Pro x64 QNIX 2710LED 
MonitorKeyboardPowerCase
Lenovo LI2821 Corsair K90 Corsair AX850 DEEPCOOL TESSERACT Case 
MouseMouse PadAudio
UtechSmart Venus Steelseries 15" pad HT Omega Fenix 
  hide details  
Reply
post #25247 of 25943
Quote:
Originally Posted by Jade Rabbit View Post

Well, the Startech active adapter let me go to 96hz. I went straight to 120 and black screen. Did not try anything else, maybe can go a little higher. Well, that was kind of a waste of money. I actually don't even need it, as it's for my 2nd DP2710 display.

so i just tested the one i got from amazon, https://www.amazon.com/gp/product/B00OQQ2HDC/ref=oh_aui_detailpage_o05_s00?ie=UTF8&psc=1 and i was able to get it working but it won't go above 60hz
post #25248 of 25943
Quote:
Originally Posted by Seafodder View Post

You'll have to disable signature checking. The nuts and bolts of that will depend on your version of Windows. For Windows 10, this video is helpful: https://www.youtube.com/watch?v=StkR3D2d5WI.

Thank you, I'll check it out.
post #25249 of 25943
nvm.
Edited by yesiamhuman - 7/23/16 at 9:02am
post #25250 of 25943
Hey guys, I switched over from AMD to Nvidia 1070 and I cant seem to install the qnix monitor driver in device manager. I ran DDU and uninstalled AMD drivers and updated windows but I always get the error, "third party INF does not contain digital signature info." I tried installing in safe mode with driver signing disabled as well and still gives me the same error. What am i doing wrong?

EDIT: reinstalled nvidia drivers and I was able to install qnix drivers if anyone has trouble.
Edited by sammysamsam - 7/25/16 at 10:42am
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Monitors and Displays
Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › [Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club