Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › [Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club - Page 44

post #431 of 25911
Quote:
Originally Posted by wntrsnowg View Post

So do sli nvidia users use the same clock patch as amd single card users, the amd pixel clock patch that is already in the op? I remember reading somewhere that people had issues with oc on sli or crossfire setups

No, there is nvidia pixel clock patcher for that, here: http://www.monitortests.com/forum/Thread-NVIDIA-Pixel-Clock-Patcher. Included in that package are several patchers, the one to use has SLI in it's name.

This must be used to unlock pixelclock with SLI, i think it is locked at 400Mhz but CBA to check.

Crossfire users must use two crossfire bridges in addition to normal clock patches, as one bridge wont have enough capacity for high refreshrates or something.
Edited by CptKuolio - 5/1/13 at 2:14am
post #432 of 25911
Quote:
Originally Posted by Jinru View Post

Hey guys, I'm having trouble with overclocking.

I'm running a GTX560ti 448 with 314.22 drivers.

When I try to apply the NVIDIA Pixel Clock Patcher, all the limits are found and I apply the patch. I then restart my PC but my resolution has reverted to 800x600 and I can't find my Nvidia Control Panel. I have to unpatch and restart for my drivers to appear.

I think you need to enable Windows test mode first. It's something to do with the drivers signature.
post #433 of 25911
Quote:
Originally Posted by Zero4549 View Post

So you're trying to tell me that the actual panel itself is crashing, and not the controller?

That doesn't make any sense to me. The pixels just display what they are told. Why would they all just uniformly stop at the same seemingly random time? Surely if it was the panel itself crashing, you would have some of it working and some of it not working, at least at first.

I find it hard to believe that every single pixel is 100% equal across an entire panel, but different panels vary wildly, considering they're all cut from the same sheets. It's much more likely that a single chip in the circuit board is malfunctioning, changing the signal as a whole before it even reaches the panel.


I'm not saying that once you get to that point, that there isn't any image persistence in the panel itself, but that's a symptom, not a cause.
Wut? You said that the burn in could be related to the PCB and I posted an article which explains that LCDs can get temporary burn in.
The Macbook Pro Retina has that problem aswell, it uses a Samsung PLS panel.
Since I allready have my monitor open I could try checking temps of the chip but I really don't think that this thing will warm up much since it's just a bypass board and doesn't do any post-processing.

Can the guy with the overclocking problem try a different DVI port or at a friends place?
post #434 of 25911
Quote:
Originally Posted by CptKuolio View Post

No, there is nvidia pixel clock patcher for that, here: http://www.monitortests.com/forum/Thread-NVIDIA-Pixel-Clock-Patcher. Included in that package are several patchers, the one to use has SLI in it's name.

This must be used to unlock pixelclock with SLI, i think it is locked at 400Mhz but CBA to check.

Crossfire users must use two crossfire bridges in addition to normal clock patches, as one bridge wont have enough capacity for high refreshrates or something.

You are right about the X-fire, this is why i have only overclocked to 75. Tonight when i install my new 7950 ill try for 120
post #435 of 25911
Order Placed: [Pixel Perfect] QNIX QX2710 LED Evolution ll 27" 2560x1440 PLS Monitor - Glossy
Item# 221215489267 $331.90 USD
My System(s)
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
5820k MSI X99S PLUS MSI Lightning GTX 780 3GB Team Group 2x4GB 2400MHz Ordering new ram soon. 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Mushkin Enhanced Chronos Deluxe LG 22X DVDRW XSPC 240mm kit Windows 8.1 
MonitorKeyboardPowerCase
Qnix QX2710 (96Hz) Logitech G15 Corsair HX850 Azza Hurrican (R) 
Audio
Creative Labs Titanium X-FI 
  hide details  
Reply
My System(s)
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
5820k MSI X99S PLUS MSI Lightning GTX 780 3GB Team Group 2x4GB 2400MHz Ordering new ram soon. 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Mushkin Enhanced Chronos Deluxe LG 22X DVDRW XSPC 240mm kit Windows 8.1 
MonitorKeyboardPowerCase
Qnix QX2710 (96Hz) Logitech G15 Corsair HX850 Azza Hurrican (R) 
Audio
Creative Labs Titanium X-FI 
  hide details  
Reply
post #436 of 25911
I bought a replacement power adapter on ebay, but it's coming from china and I'm not sure I want to wait 3 weeks to see if my monitor works or not. I've searched canadian retailers and can't find a single adapter. Dunno if anyone would want to help me finding one.
post #437 of 25911
Quote:
Originally Posted by Microtom View Post

I bought a replacement power adapter on ebay, but it's coming from china and I'm not sure I want to wait 3 weeks to see if my monitor works or not. I've searched canadian retailers and can't find a single adapter. Dunno if anyone would want to help me finding one.

Power adapter as in the plug that goes into the brick or the brick itself? If it's the plug you should probably head to a random computer store and see if you can buy any that they have extra.
post #438 of 25911
It's the brick. What I bought on ebay is this: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190688808369&ssPageName=ADME:L:OC:CA:3160#ht_3051wt_932
which I assume is the same thing as the brick the monitor came with.
Edited by Microtom - 5/1/13 at 10:55am
post #439 of 25911
Just received my Qnix from excellentcastle this morning from UPS. Mine was hit by custom, I had to pay 30$ so it's not a big deal but hey, money is money. From what i can see on this forum, UPS seems to be the only one charging custom even thought I ask excellent castle to put a 40$ value and as a gift.

I try the monitor, run flawlessly for now, I can't see any dead pixels, I have some bleeding on the bottom right side and a little on the left side, but i gotta say, I don't really care and it's not a dealbreaker for the price i paid. I will try to oc and take some pictures this week end
My Rig
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 2500k oc 4.2ghz  Gigabyte Z68A-D3H-B3 Gigabyte Windforce HD 7950 8gb 1600mhz G.Skill 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung F3 spinpoint OCZ Vertex 3 60 gb Asus Corsair H100 
OSMonitorMonitorKeyboard
Window 7 64 bits pro Dell u2211h 1080p Qnix 2560 x 1440 @96hz Black widow 
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec EA 750w Corsair 500r black razer imperator Steelseries 
AudioAudio
Beyerdynamic DT 770 Pro Asus xonar dg 
  hide details  
Reply
My Rig
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 2500k oc 4.2ghz  Gigabyte Z68A-D3H-B3 Gigabyte Windforce HD 7950 8gb 1600mhz G.Skill 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung F3 spinpoint OCZ Vertex 3 60 gb Asus Corsair H100 
OSMonitorMonitorKeyboard
Window 7 64 bits pro Dell u2211h 1080p Qnix 2560 x 1440 @96hz Black widow 
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec EA 750w Corsair 500r black razer imperator Steelseries 
AudioAudio
Beyerdynamic DT 770 Pro Asus xonar dg 
  hide details  
Reply
post #440 of 25911
Quote:
Originally Posted by ice-dragoon25 View Post

Just received my Qnix from excellentcastle this morning from UPS. Mine was hit by custom, I had to pay 30$ so it's not a big deal but hey, money is money. From what i can see on this forum, UPS seems to be the only one charging custom even thought I ask excellent castle to put a 40$ value and as a gift.

I try the monitor, run flawlessly for now, I can't see any dead pixels, I have some bleeding on the bottom right side and a little on the left side, but i gotta say, I don't really care and it's not a dealbreaker for the price i paid. I will try to oc and take some pictures this week end

Mine is going to be delivered tomorrow and i called UPS earlier to pay for the customs fee instead of paying that $10 bond fee when UPS initially pays the customs fee.

It seems as though i was to late as UPS already processed it but the person said the estimated fees are about $22? Mine was marked as $85 GIFT, weird..
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Monitors and Displays
Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › [Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club