Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › [Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club - Page 432

post #4311 of 25905
Quote:
Originally Posted by topthis View Post

Hey do you know how to make it stay in 96 or 120hz when you reboot your computer? It's annoying to have to set it to my desired hz rate everytime I restart my computer...

I really don't know how mine managed to stay in 120hz after a while. Maybe it just realizes after a while that that's what you want lol. From time to time it will still revert to 60Hz for me.
post #4312 of 25905
Quote:
Originally Posted by ucantescape1992 View Post

I really don't know how mine managed to stay in 120hz after a while. Maybe it just realizes after a while that that's what you want lol. From time to time it will still revert to 60Hz for me.

I thought the default is whatever is the highest in CRU.
Ryzen - Elmor
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Ryzen 1700 @ 3.8Ghz ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO GeForce GTX 1070 32GB DDR4-3333 14-14-14-30 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 960 EVO 1TB Samsung 830 SSD 256GB Hitachi 2TB HGST 4TB  
CoolingOSMonitorPower
Noctua NH-D15S Windows 10 Pro Acer Predator XB271HU SeaSonic PRIME Titanium 750W 
Case
Fractal Design Define R5 
  hide details  
Reply
Ryzen - Elmor
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Ryzen 1700 @ 3.8Ghz ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO GeForce GTX 1070 32GB DDR4-3333 14-14-14-30 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 960 EVO 1TB Samsung 830 SSD 256GB Hitachi 2TB HGST 4TB  
CoolingOSMonitorPower
Noctua NH-D15S Windows 10 Pro Acer Predator XB271HU SeaSonic PRIME Titanium 750W 
Case
Fractal Design Define R5 
  hide details  
Reply
post #4313 of 25905
Quote:
Originally Posted by ucantescape1992 View Post

Did you reset all? Also have you patched your drivers and disabled driver signature verification?

okay so after testing it, i guess 120hz wasn't stable. i tried doing it through the nvidia control panel and only 96hz was allowable.

is it because of the video card? i have a 780 coming, but i have been doing this with a gt620. if its a video card thing, then there is still hope for 120hz!
Edited by frankietown - 7/13/13 at 7:48pm
Death Tyrant
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3770k p8z77-v evga gtx 780 classified SLI corsair vengeance 16gb 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
ocz vertex 4 256 asus 24x corsair h100 windows 7 pro 64 
MonitorPowerCase
Overlord Tempest X270SE corsair ax850 corsair vengeance c70 
  hide details  
Reply
Death Tyrant
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3770k p8z77-v evga gtx 780 classified SLI corsair vengeance 16gb 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
ocz vertex 4 256 asus 24x corsair h100 windows 7 pro 64 
MonitorPowerCase
Overlord Tempest X270SE corsair ax850 corsair vengeance c70 
  hide details  
Reply
post #4314 of 25905
Guys I have a question so I have a second monitor (my old one since I just recently bought a QNIX glossy) and it can only do 60hz and doing tests to see the difference which I easily can, the second monitor (60hz) goes actually SLOWER than 60hz it seems when I put my QNIX to 96hz. So while the main monitor is 96hz my second monitor is all choppy or choppier than 60hz (I don't know if its trying to run 96hz or something). Help? mad.gif
post #4315 of 25905
Quote:
Originally Posted by finalheaven View Post

I thought the default is whatever is the highest in CRU.

Correct.
Dark Star
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Core i5 4690K  Gigabyte Z97 UD3H EVGA 670 FTW 4GB EVGA 670 FTW 4GB 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
16GB Samsung Green 30nm  Samsung 850 512GB Asus Blu Ray Burner Custom Water 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 QX2710 PLS 27" Matte Ducky DK9008G2 MX Black Seasonic SS-760XP2 
CaseMouseAudioAudio
Enthoo Pro Steelseries Sensei Raw Frost Blue Asus Xonar DX Logitech Z-5500 
  hide details  
Reply
Dark Star
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Core i5 4690K  Gigabyte Z97 UD3H EVGA 670 FTW 4GB EVGA 670 FTW 4GB 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
16GB Samsung Green 30nm  Samsung 850 512GB Asus Blu Ray Burner Custom Water 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 QX2710 PLS 27" Matte Ducky DK9008G2 MX Black Seasonic SS-760XP2 
CaseMouseAudioAudio
Enthoo Pro Steelseries Sensei Raw Frost Blue Asus Xonar DX Logitech Z-5500 
  hide details  
Reply
post #4316 of 25905
I've had my Qnix for a few months now and for some reason now after adding a second 680 it's just stopped working, when it's plugged in the monitor just flashes different colours in a continuous cycle. It's now recognized as "Digital Display" in the Nvidia control panel, I'm unable to set the native resolution it's stuck at 800x600. It's definitly not the cable or any driver problems as I've tried a new cable and properly re-installed all the drivers disabling and re-enabling SLI and tried each card individually. Here is a vid of what it's doing: http://www.youtube.com/watch?v=7FMiTGwR34c&feature=youtu.be
Would be thankful for any help.
post #4317 of 25905
Quote:
Originally Posted by RB Snake View Post

I've had my Qnix for a few months now and for some reason now after adding a second 680 it's just stopped working, when it's plugged in the monitor just flashes different colours in a continuous cycle. It's now recognized as "Digital Display" in the Nvidia control panel, I'm unable to set the native resolution it's stuck at 800x600. It's definitly not the cable or any driver problems as I've tried a new cable and properly re-installed all the drivers disabling and re-enabling SLI and tried each card individually. Here is a vid of what it's doing: http://www.youtube.com/watch?v=7FMiTGwR34c&feature=youtu.be
Would be thankful for any help.

Try it as a secondary monitor and then try and manipulate the resolution. It has worked for me in a couple past binds.
post #4318 of 25905
Got an X-Star a week ago. It's just amazing. There is a little bit of back light bleed at the bottom, but it's not noticeable at all. Got it during a sale on Ebay @ 280$ for glossy. It wasn't pixel perfect, but there are no dead pixels.
post #4319 of 25905
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by ComputerRestore View Post

Got an X-Star a week ago. It's just amazing. There is a little bit of back light bleed at the bottom, but it's not noticeable at all. Got it during a sale on Ebay @ 280$ for glossy. It wasn't pixel perfect, but there are no dead pixels.

Good to hear. For the price, these monitors are amazing. I don't think I can ever go back to 1080p
Always Tinkering
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
intel i7 4790k MSI Z97-G55 SLI XFX R9 290 Crucial Ballistix Tactical 2 x 4gb 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Seagate 7200RPM 1.5TB Noctua nh-d14 Zalman lq-310 (for GPU) sunbeamtech rheosmart 6 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 7 ult 64bit Gateway 24" 1080p Korean QNIX 27" 1440p Corsair K65 RGB 
PowerCase
Seasonic SS-1050XM Corsair Obsidian 750D 
  hide details  
Reply
Always Tinkering
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
intel i7 4790k MSI Z97-G55 SLI XFX R9 290 Crucial Ballistix Tactical 2 x 4gb 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Seagate 7200RPM 1.5TB Noctua nh-d14 Zalman lq-310 (for GPU) sunbeamtech rheosmart 6 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 7 ult 64bit Gateway 24" 1080p Korean QNIX 27" 1440p Corsair K65 RGB 
PowerCase
Seasonic SS-1050XM Corsair Obsidian 750D 
  hide details  
Reply
post #4320 of 25905
Quote:
Originally Posted by Spartan F8 View Post

Try it as a secondary monitor and then try and manipulate the resolution. It has worked for me in a couple past binds.

Yeah, if I set it up as a secondary monitor then switch the DVI cables over it works. It still flashed the colours on bootup and it cant be used on it's own as the primary monitor. Oh well it's good enough for me. 2x 1440p monitors is awesome, I may have to get a third.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Monitors and Displays
Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › [Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club