Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › [Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club - Page 60

post #591 of 25864
Quote:
Originally Posted by wrigleyvillain View Post

The Timings drop down in Detailed Resolutions? I don't see "Best" anywhere...huh.

Sorry, should have been clearer: the dropdown says (in mine at least LOL): 'Manual', 'Automatic-Best for LCD', 'Automatic-Best for CRT' in that order.

Are there different versions of the CRU maybe headscratch.gif?
post #592 of 25864
Thanks for the input guys! :-)

If we are able to OC the monitor to 120mhz, does this mean that we can get it to work with 3D Vision? Is it real 120mhz, able to display 120fps?
post #593 of 25864
Quote:
Originally Posted by wntrsnowg View Post

If I remember right, LCD reduced is a check box option in the CRU popup window when making a new refresh rate profile.

The bowing effect causing lines of the screen to be cut off at the bottom was present for me too. Fixed it by wntrsnowg mod. Look at the spoilers in the op

Check box!? I only see it in the drop down menu but when i select LCD Reduced and changed the HZ to 120 the header goes to "Manual", is that right?
post #594 of 25864
Quote:
Originally Posted by Paps.pt View Post

Thanks for the input guys! :-)

If we are able to OC the monitor to 120mhz, does this mean that we can get it to work with 3D Vision? Is it real 120mhz, able to display 120fps?

hz, not mhz.
though i'd like to see 120 mhz, someday, if thats even possible. lol
afaik it's definitely not officially support, and not many has had much luck getting it to work flawlessly.
you're welcome to try though
http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?p=22264499
Edited by hakkafusion - 5/4/13 at 11:13am
post #595 of 25864
Overclocked mine to 120hz and it worked fine. Even works when i put it to sleep and bring it back. but if I power off and turn back on I get a black screen after the windows splash now, so must have some setting wrong. Any ideas?
post #596 of 25864
I just realized that I can push a tiny part of my panel in. Like when I press my finger on the bottom left side of the monitor, it would go in slightly. Should I worry about this?
post #597 of 25864
Quote:
Originally Posted by skyisover View Post

I just realized that I can push a tiny part of my panel in. Like when I press my finger on the bottom left side of the monitor, it would go in slightly. Should I worry about this?
I don't think so, I read that Russian site review and they showed exactly that, it's just poor mounting standards. The important thing is that the image quality is good, right? That, along with a good price! ;-)
post #598 of 25864
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by skyisover View Post

I just realized that I can push a tiny part of my panel in. Like when I press my finger on the bottom left side of the monitor, it would go in slightly. Should I worry about this?

That is what we call 'panel play' there is a fix in the op.

update: added a change log to the op, updates will be posted there for quick reference
Edited by wntrsnowg - 5/4/13 at 3:40pm
Always Tinkering
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
intel i7 4790k MSI Z97-G55 SLI XFX R9 290 Crucial Ballistix Tactical 2 x 4gb 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Seagate 7200RPM 1.5TB Noctua nh-d14 Zalman lq-310 (for GPU) sunbeamtech rheosmart 6 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 7 ult 64bit Gateway 24" 1080p Korean QNIX 27" 1440p Corsair K65 RGB 
PowerCase
Seasonic SS-1050XM Corsair Obsidian 750D 
  hide details  
Reply
Always Tinkering
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
intel i7 4790k MSI Z97-G55 SLI XFX R9 290 Crucial Ballistix Tactical 2 x 4gb 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Seagate 7200RPM 1.5TB Noctua nh-d14 Zalman lq-310 (for GPU) sunbeamtech rheosmart 6 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 7 ult 64bit Gateway 24" 1080p Korean QNIX 27" 1440p Corsair K65 RGB 
PowerCase
Seasonic SS-1050XM Corsair Obsidian 750D 
  hide details  
Reply
post #599 of 25864
Quote:
Originally Posted by TarAldarion View Post

Overclocked mine to 120hz and it worked fine. Even works when i put it to sleep and bring it back. but if I power off and turn back on I get a black screen after the windows splash now, so must have some setting wrong. Any ideas?
i have to exact same problem.
i could only get it back to boot into windows after removing the custom resolution via cru in windows safe mode.
if you find a solution - pls post it wink.gif
post #600 of 25864
Quote:
Originally Posted by telzum View Post

i have to exact same problem.
i could only get it back to boot into windows after removing the custom resolution via cru in windows safe mode.
if you find a solution - pls post it wink.gif

I will do, you too. Do you just not OC it now and l;eave it at 60? I'll have to test it at some other refresh.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Monitors and Displays
Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › [Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club