Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › [Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club - Page 629

post #6281 of 25893
Quote:
Originally Posted by Zipper Fairy View Post

I've done this but have yet to find an ICC that gets rid of the yellowish tint to my whites. Anyone have a good colorimeter I could borrow to match my 2 displays? biggrin.gif I'll pay shipping + tip

I only have a Spyder 2, which doesn't support a wide gamut. It may help but if I were you, I would try and find a Spyder 3 or 4 instead. I was thinking of picking one up as much as I have used this thing in the past 5 years.
post #6282 of 25893
Quote:
Originally Posted by gl0ry View Post

I feel like I'm having difficulty with the nvidia drivers. For example I rebooted and my first screen got affected by my adjustments too afterwards. Is there any work around or alternatives to this?

Edit: Yeah nvidia drivers seem to affect both monitors after a restart.. this makes the calibration no good for me.

Use windows color management. From there, you can choose which monitor to pick the profile from.
post #6283 of 25893
Has nobody got any idea why my monitor is in a looping test mode??????????????????????? Return is going to be a major headache
post #6284 of 25893
Quote:
Originally Posted by Ghost12 View Post

Has nobody got any idea why my monitor is in a looping test mode??????????????????????? Return is going to be a major headache

Try and rule out the power supply and DVI cable. I know mine flashed to test mode for a moment when putting the DVI cable in with the power on. Never figured out why and it never did it again. Other than that, you might have to return it.
post #6285 of 25893
Quote:
Originally Posted by Ghost12 View Post

Has nobody got any idea why my monitor is in a looping test mode??????????????????????? Return is going to be a major headache

Could be a faulty PCB. Not a clue how to test/fix that though.

If you do return seller is likely to ask you to pay shipping/offer a refund. Reject both, and say "you may have to file an ebay claim over this" (or words to that effect) and if they don't move in the next few days file a claim. Seems that that is the only way to get some sellers to do anything.
post #6286 of 25893
Quote:
Originally Posted by Xentar712 View Post

Try and rule out the power supply and DVI cable. I know mine flashed to test mode for a moment when putting the DVI cable in with the power on. Never figured out why and it never did it again. Other than that, you might have to return it.

Yes at one point about a week after I first hooked it up I could only get it to flash the damn colors then go black. Turned out it suddenly needed both top and bottom pins of DVI cable screwed in completely tight. Required a screwdriver. A scary and crappy time that was before I figured it out.

It generally does do the color flash when it is powered on but has no video signal input. Maybe it's some kinda self test.
Edited by wrigleyvillain - 8/29/13 at 9:45am
Dark Star
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Core i5 4690K  Gigabyte Z97 UD3H EVGA 670 FTW 4GB EVGA 670 FTW 4GB 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
16GB Samsung Green 30nm  Samsung 850 512GB Asus Blu Ray Burner Custom Water 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 QX2710 PLS 27" Matte Ducky DK9008G2 MX Black Seasonic SS-760XP2 
CaseMouseAudioAudio
Enthoo Pro Steelseries Sensei Raw Frost Blue Asus Xonar DX Logitech Z-5500 
  hide details  
Reply
Dark Star
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Core i5 4690K  Gigabyte Z97 UD3H EVGA 670 FTW 4GB EVGA 670 FTW 4GB 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
16GB Samsung Green 30nm  Samsung 850 512GB Asus Blu Ray Burner Custom Water 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 QX2710 PLS 27" Matte Ducky DK9008G2 MX Black Seasonic SS-760XP2 
CaseMouseAudioAudio
Enthoo Pro Steelseries Sensei Raw Frost Blue Asus Xonar DX Logitech Z-5500 
  hide details  
Reply
post #6287 of 25893
Quote:
Originally Posted by kevinsbane View Post

120hz active shutter 3D (Nvidia 3DVision) will not work.

So does that mean it is possible with an AMD card?
post #6288 of 25893
Warning: Spoiler! (Click to show)
Quote:
Originally Posted by ColdFlo View Post

Sounds like an os problem or a driver problem or when u put it in sleep mode or whatever and it comes out ive had bugs at that juncture as well. If the monitor is in test mode it means its receiving a signal it cant process for whatever reason. DVI cable driver os bad monitor there are many possible problems in that drive chain. You need to study more about drivers and monitors and your pc in general if someone else had run into that issue and they saw your post they would most likely chime in and help you. Demanding info or asking over and over in a thread this long is not going to help you very much. Your probably better off making your own thread or doing allot of googling. Doing allot of googling(for days or weeks) tends to fix most of my problems that can be fixed. Asking a bunch of noobs in one location is no good. Most of the data in forums and on the internet is erroneous and its a waste of time to ask a small group of idiots anything as they will never have the answer(especially for my kind of questions). But, if you search long and hard through hundreds of thousands of pages you will find gems they are out there perfect gems of knowledge that lead you to the answer or help you directly. Some questions you have about computers you wont google across the answer in under a decade(I've had a few of those). Sorry can't help you with that one as I've never had that on this monitor and I don't fully know your setup which you didnt detail most likely cause your a noob and thats why you didnt supply all the givens, but I have my own things to google so just go ahead and help yourself. I wouldn't jump to the conclusion its a faulty monitor until you have ruled everything else out first and foremost ruling out yourself and your own ignorance. If I had to guess pebkac. Reinstall everything clean your drivers and reinstall(the only correct way to reinstall). Most people cant clean their computers or troubleshoot their own stuff and if those fail reinstall everything if the problem still exists and you did a clean wipe then your only problem is hardware but if the monitor is working in other situations except coming out of sleep as in you turn the monitor on and it displays its not the monitor its your computer driver or os. See how much explaining it took just to tell you that.

Terrible post, Im no noob, my rig is in my sig by the way. Tried on two different pc setups so you can rule out most of your post but thanks for taking the time to reply, and if I was you I would refrain from calling people names on OCN.

Edit@moragg thanks for that reply I am now in the process of contacting the seller through email to their customer support and ebay itself
Edited by Ghost12 - 8/29/13 at 10:23am
post #6289 of 25893
I'm pretty sure this is the thread to be asking his kind of questions considering the monitor isn't widely sold in the US and there is no support elsewhere. Not sure who you're calling noobs or idiots though...
post #6290 of 25893
Quote:
Originally Posted by wrigleyvillain View Post

Yes at one point about a week after I first hooked it up I could only get it to flash the damn colors then go black. Turned out it suddenly needed both top and bottom pins of DVI cable screwed in completely tight. Required a screwdriver. A scary and crappy time that was before I figured it out.

It generally does do the color flash when it is powered on but has no video signal input. Maybe it's some kinda self test.

Have tried the screwdriver tight, it is definitely a problem with the standby, the first day had it i went to make some supper leaving it on as you would and when came back into the room the flashing was on. I had to switch off the rig and unplug the screen which fixed it. Turned off that night but last night just shut down my rig as normal and left on standby. It is now stuck in that mode. It is not a pc or driver or gpu issue, have tried on my other system with a different gpu and os and the same result.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Monitors and Displays
Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › [Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club