Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › [Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club - Page 678

post #6771 of 25893
The higher Hz entry(s) needs to be on the top in the little window in CRU. Leave stock 60 Hz last. That is the default Windows will use at startup.


Quote:
Originally Posted by timaishu View Post

I went with ipsledmonitor.com for the same reason, the warranty. Also, just so you know, even without buying their 3 year warranty, you still get the 30 days for a hassle free shipping/RMA service, the 3 year warranty is just an extension of that guarantee.

Even though I paid 20 bucks more since they don't have free shipping, I felt more comfortable due to the reasons above and they respond to emails very fast (took an hour between my first email to getting a response). Note too it still ships from korea even though the company is base in the US.

That's all well and good though as I said on the last page they can't do any replacements just refunds at least at this time. Still a better warranty of course and easier to get said refund should you need an RMA, I'm sure. People just shouldn't buy from them thinking they can count on an easy return or two to help ensure a "perfect" one.
Edited by wrigleyvillain - 9/10/13 at 12:33pm
Dark Star
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Core i5 4690K  Gigabyte Z97 UD3H EVGA 670 FTW 4GB EVGA 670 FTW 4GB 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
16GB Samsung Green 30nm  Samsung 850 512GB Asus Blu Ray Burner Custom Water 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 QX2710 PLS 27" Matte Ducky DK9008G2 MX Black Seasonic SS-760XP2 
CaseMouseAudioAudio
Enthoo Pro Steelseries Sensei Raw Frost Blue Asus Xonar DX Logitech Z-5500 
  hide details  
Reply
Dark Star
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Core i5 4690K  Gigabyte Z97 UD3H EVGA 670 FTW 4GB EVGA 670 FTW 4GB 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
16GB Samsung Green 30nm  Samsung 850 512GB Asus Blu Ray Burner Custom Water 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 QX2710 PLS 27" Matte Ducky DK9008G2 MX Black Seasonic SS-760XP2 
CaseMouseAudioAudio
Enthoo Pro Steelseries Sensei Raw Frost Blue Asus Xonar DX Logitech Z-5500 
  hide details  
Reply
post #6772 of 25893
Quote:
Originally Posted by gl3nnn View Post


Which buyer did you guys get it from?

On Amazon from ECOMADE ARENA
post #6773 of 25893
Quote:
Originally Posted by HappyHimitsu View Post

Hey guys, I just purchased a QNIX Tempered Glass QX2710 from accessorieswhole and their shipping email says delivery should be within 15-30 days, but looking on this thread it appears most people are getting theirs much sooner?
I am in Canada and the order was sent Expedited Int'l. Any idea of whether or not their estimation is correct?

Edit: Looking at my FedEx tracking on their website it shows my estimated delivery is for 9/13/2013, this Friday!!

I can't wait! smile.gif

It told me the same thing. I was suppose to get in 9/11 but got it yesterday.
post #6774 of 25893
Quote:
Originally Posted by jerrolds View Post

Have you tried deleting all the CRU instances of your monitor? Maybe its not using the active one when it should

I have tried resetting yes.

Also, I do have the higher Hz values at the top and it says active*.

Still confused...
post #6775 of 25893
Alright guys, I've officially received my QNIX 2710 from MNW GLOBAL on Amazon.com!

Some good news... some bad news. Take a look!











I've got everything up and running now @ a buttery smooth 120Hz. Backlight bleed is moderate, as you can see from the photo. My only concern is the fact that there is an ENTIRE ROW OF DEAD PIXELS! I've rebooted my machine 3x since plugging in the monitor and that same exact row of pixels has been dead black every single time.

Is there anything I can do to fix this dead row of pixels or will I have to ship it back to MNW GLOBAL? frown.gif

Thanks guys and happy OC'ing! thumb.gif
post #6776 of 25893
Quote:
Originally Posted by odds View Post

Alright guys, I've officially received my QNIX 2710 from MNW GLOBAL on Amazon.com!

Some good news... some bad news. Take a look!



I've got everything up and running now @ a buttery smooth 120Hz. Backlight bleed is moderate, as you can see from the photo. My only concern is the fact that there is an ENTIRE ROW OF DEAD PIXELS! I've rebooted my machine 3x since plugging in the monitor and that same exact row of pixels has been dead black every single time.

Is there anything I can do to fix this dead row of pixels or will I have to ship it back to MNW GLOBAL? frown.gif

Thanks guys and happy OC'ing! thumb.gif

Well, I've tried using two different DVI cables and have also tried some dead pixel fixer patterns yet my disappointing row of horizontal dead pixels still remains:



Looks like I'll have to contact MNW GLOBAL and get a replacement!
post #6777 of 25893
Quote:
Originally Posted by odds View Post

Well, I've tried using two different DVI cables and have also tried some dead pixel fixer patterns yet my disappointing row of horizontal dead pixels still remains:



Looks like I'll have to contact MNW GLOBAL and get a replacement!




I ordered from them too, and had the same problem with the blb. No dead pixels however. Just know that you have the option to file an a-z claim should the seller not cooperate.
post #6778 of 25893
Yes, absolutely unacceptable. Get an exchange immediately. I would not put up with that at all. Never seen an entire row of dead pixels before...

When I turned mine on for the first time, mine had this really weird shadow on the left, right at the edge and it started about 1/4 of the way up and went till about 1/4 from the top. Very strange. However, once the monitor warmed up, the shadow went away and stayed gone. I'm not so sure they inspect these "pixel perfect" models before they ship them. However, I've had mine a couple days and there are no dead pixels at all. I did, however, have serious backlight bleeding that I had to fix. Apparently the X-Star does not have this BLB issue and it's the same exact panel.

I would seriously consider returning that monitor for a complete refund and going with the X-Star. Try doing some research about it and see if that's a good move.
post #6779 of 25893
Quote:
Originally Posted by Net200777 View Post

I ordered from them too, and had the same problem with the blb. No dead pixels however. Just know that you have the option to file an a-z claim should the seller not cooperate.

I actually had to file an A-Z claim against Mise Net for not contacting me about my Crossover and the blue tint on the left side of the screen. I'm going to return it for a full refund, but the dealer is being a PITA. I had to call Amazon and file a claim.

Just so you know, if the seller does not cooperate, Amazon will take all of their products off of their website all because of one claim. Isn't that crazy!?!? On top of that, Amazon told me that if the seller doesn't want to cooperate, Amazon would give me a full refund and I wouldn't have to return the monitor lol. that's just nuts. I could end up with a free Crossover if this seller doesn't help me out. Still, I'd like to get the refund ASAP, so I hope this dealer really comes through.
post #6780 of 25893
Thanks Net200777 and Semus, I've already e-mailed the seller but haven't filed an official return form through Amazon.com yet. I wish there were a simple repair I could perform to get it working, but it doesn't look like that's the case.

Anyways, I'll let everybody on here know how the return process goes with MNW GLOBAL.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Monitors and Displays
Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › [Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club