Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › [Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club - Page 704

post #7031 of 25888
Quote:
Originally Posted by $ilent View Post

maybe try underclock it some more L33k? or see if it does it at 60hz?

That was the first thing I tried. It made the "burn" less defined but still there and still annoying
post #7032 of 25888
maybe its a fault? not seen many others mentioning that sort of problem.
post #7033 of 25888
I have contacted dream seller but I am out of the warranty the day after I got it due to the long shipping. Also he is on vacation until 9/22
post #7034 of 25888
These ebay sellers enjoy vacations, all the more power to them I suppose if they are making money tongue.gif
post #7035 of 25888
Quote:
Originally Posted by $ilent View Post

Ive read a few pages in this thread and noticed people saying the tempered glass one arrived after supposedly ordering glossy one IIRC.

That happened to me. It also had a defect so I returned mine. It FINALLY made it back after well over a week and now I'm getting my replacement shipped to me...after Korean Thanksgiving
post #7036 of 25888
Registered just to say Bought an X-star last Wednesday, Still not here but I have tracking. Will post pics of BLB when Ig et it.
post #7037 of 25888
Hey guys, does watching youtube videos at 480p suck with one of these high res monitors? I ask because 480p is usually the smoothest playback with no buffer. There's just a bunch of issues lately with youtube and different isps having buffer problems. I can get 720p to work on youtube ~70% of the time. 1080p is more like 50/50.
Gaming Rig(2012)
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 3770K ASRock Z77 Extreme 4 Asus GTX 660 TI DirectCU II OC 8GB Ripjaws 1600 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 840 250GB  Samsung Spinpoint F3 Corsair H80 Windows 7 64 
MonitorPowerCaseAudio
Asus VW246H Seasonic X650 Gold Lancool K-58W(modded) Xonar DX > Klipsch Promedia 2.1/JVC HA-RX700 
  hide details  
Reply
Gaming Rig(2012)
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 3770K ASRock Z77 Extreme 4 Asus GTX 660 TI DirectCU II OC 8GB Ripjaws 1600 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 840 250GB  Samsung Spinpoint F3 Corsair H80 Windows 7 64 
MonitorPowerCaseAudio
Asus VW246H Seasonic X650 Gold Lancool K-58W(modded) Xonar DX > Klipsch Promedia 2.1/JVC HA-RX700 
  hide details  
Reply
post #7038 of 25888
Quote:
Originally Posted by yesitsmario View Post

Hey guys, does watching youtube videos at 480p suck with one of these high res monitors? I ask because 480p is usually the smoothest playback with no buffer. There's just a bunch of issues lately with youtube and different isps having buffer problems. I can get 720p to work on youtube ~70% of the time. 1080p is more like 50/50.

Yes and no. Take a few steps back(6ft maybe) and it will look OK but sitting 2-3ft from the screen 480p will look terrible without upscaling and filtering. Best thing that i would do is open your video at 720p or 1080p and let it sit for a couple minutes to let the buffer exceed your playback by a bit then play the video. That way you don't sit on your cache so to speak.
post #7039 of 25888
Quote:
Originally Posted by Xentar712 View Post

That happened to me. It also had a defect so I returned mine. It FINALLY made it back after well over a week and now I'm getting my replacement shipped to me...after Korean Thanksgiving

Ive just ordered too and seen that notice about thanksgiving, it says will ship after 24th or 26th...so not gonna be here in sept i dont think.
post #7040 of 25888
Hi. For Qnix users, theres like a 'button' beside the blue LED power button. What exactly is it for. I kinda pushed it in and now its stuck?
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Monitors and Displays
Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › [Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club