Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › [Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club - Page 833

post #8321 of 25893
I upgraded to Windows 8.1, in games, the refresh rate stays @ 60hz while I used nvidia control panel to oc to 120hz. Is it a driver issue? Any got a fix?
Main Man
(18 items)
 
Ol' Faithful
(15 items)
 
HTPC
(14 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9550 @ 3.4 ghz  Asus P5Q Deluxe Sapphire 4870 1GB 4 x Geil 2gb DDR2 800 Mhz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Seagate Barracuda 7200 1 tb x 4 LG Hyper 212 Evo (2 x 120mm PWM) Windows 7 Ultimate 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung BX2450 G15 Superchannel 750w Superchannel 
MouseMouse PadAudio
Steel Series MMO Razer Goliathus CM Storm Sonuz 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i3 540 Foxconn H55 MXV LE Inno 3d Nvidia GT610 2 x 2 GB Kingston 1333mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
160 gb Samsung 7200 rpm (OS) 4 x WD Green 3 TB (WD30EZRS) LG Intel Stock 
OSMonitorKeyboardPower
Win 7 Ultimate 64 bit 51' Samsung LED GIGABYTE KM7580  CM GX650 Bronze 
CaseMouse
Gigabyte X7 GIGABYTE KM7580  
  hide details  
Reply
Main Man
(18 items)
 
Ol' Faithful
(15 items)
 
HTPC
(14 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9550 @ 3.4 ghz  Asus P5Q Deluxe Sapphire 4870 1GB 4 x Geil 2gb DDR2 800 Mhz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Seagate Barracuda 7200 1 tb x 4 LG Hyper 212 Evo (2 x 120mm PWM) Windows 7 Ultimate 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung BX2450 G15 Superchannel 750w Superchannel 
MouseMouse PadAudio
Steel Series MMO Razer Goliathus CM Storm Sonuz 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i3 540 Foxconn H55 MXV LE Inno 3d Nvidia GT610 2 x 2 GB Kingston 1333mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
160 gb Samsung 7200 rpm (OS) 4 x WD Green 3 TB (WD30EZRS) LG Intel Stock 
OSMonitorKeyboardPower
Win 7 Ultimate 64 bit 51' Samsung LED GIGABYTE KM7580  CM GX650 Bronze 
CaseMouse
Gigabyte X7 GIGABYTE KM7580  
  hide details  
Reply
post #8322 of 25893
I just got my qnix from excellentcastle on ebay. I ordered a perfect pixel but I am not sure are these dust behind the frame or dead pixels. Can someone please help me out.


This lower left corner also has a bit BLB. Other than this corner there are no dead pixels on the monitor. It seems kind of weird to me that there are so many dead pixels in one corner. Please give your input. Thanks!
post #8323 of 25893
My QNIX 2710 died last night in a flurry of colours which can only be described as something hallucinogenic.

I quickly turned off the monitor when I saw it at that point but unfortunately the monitor wouldnt display anything afterwards. It powers on, but it's almost as though the monitor acts as though it gets no signal - flashing blue power LED and all.

I've tried different monitors/cables to confirm it's an issue with the monitor itself, but I'm not sure where to start.

It had been running at 120hz flawlessly up to that point for around 3/4 months.

I suspect I may need to replace the PCB but I'm not having much joy finding any sources for it. The part number is DPL-2560LS by "displayland."

Has anyone else had similar issues? I note that a couple of people have been searching for the PCB on this thread but I've not seen anything in the way of a response.

The Overlord PCB looks similar but costs pretty penny - I'm not even sure if that'll fix it.
http://overlordcomputer.com/collections/accessories/products/overlord-pcb-set

I've asked them if it's compatible.
post #8324 of 25893
I remember some sellers shipping PCBs for those who had issues with their monitors at the PCB-level. This is a better solution than sending back the monitor if the customer can replace the PCB themselves.
post #8325 of 25893
Got my qnix qx2710, 4 days to deliver, overclocked to 96 hertz no issue. no dead pixs or blb. very happy. Only one thing to mention is the customs fee is a whooping 96 euro for green-sum to Netherlands. just saying.









post #8326 of 25893
Quote:
Originally Posted by Nimz300 View Post

Got my qnix qx2710, 4 days to deliver, overclocked to 96 hertz no issue. no dead pixs or blb. very happy. Only one thing to mention is the customs fee is a whooping 96 euro for green-sum to Netherlands. just saying.

Who did they ship with? I bought from bigclothcraft on ebay, and they delivered with DHL to me (I'm a Brit living in Den Haag) and customs fees were €57. I read on the Tweakers forums that FedEx costs are much higher for these monitors....one guy got hit with a bill of €170!!
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 7700K Asus Z270 Prime-A MSI GTX 1080 Ti Gaming X 16 GB Corsair Vengeance 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 960 EVO 250GB NZXT X61 Win 10 x64 Pixio 1440p 144Hz 
KeyboardPowerCaseMouse
Ducky Shine 3 Cooler Master V850 Phanteks Enthoo Pro M tempered Glass Mionix Naos 5000 
Mouse Pad
Artizan Raiden 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 7700K Asus Z270 Prime-A MSI GTX 1080 Ti Gaming X 16 GB Corsair Vengeance 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 960 EVO 250GB NZXT X61 Win 10 x64 Pixio 1440p 144Hz 
KeyboardPowerCaseMouse
Ducky Shine 3 Cooler Master V850 Phanteks Enthoo Pro M tempered Glass Mionix Naos 5000 
Mouse Pad
Artizan Raiden 
  hide details  
Reply
post #8327 of 25893
I got my Qnix a few days ago and I have the problem, that other resolutions than 2560x1440 doesn't work (independent of the frame rate). I got those colorful vertical lines, when I switch to 1920x1080 or 1600x900 or 1366x768 (all at 60 Hz). 2560x1440@60 Hz or 96 Hz or even 120 Hz works fine. 1920x1200 and 1600x1200 also works fine. I changed the DVI cable from the stock one to two different DVI-D (single link) and no resolution works. Maybe a problem with the cable(s) or a configuration error in CRU?
post #8328 of 25893
I kinda figured out these fees are random for some reason. Mine was delivered with DHL from green-sum. (also a Brit living in Amsterdam)...to be honest, i cant really complain as it is still much cheaper than getting a pls monitor with these specs here in Netherlands or the EU for that matter. At the end of the day, i paid an extra 40 euro on top of my initial expectation....
Edited by Nimz300 - 10/20/13 at 6:04am
post #8329 of 25893
Alright, so after a few errors and glitches and a bit of insanity i am finally calibrated @ 96hz. took a bit of tweaking to get everything just right but yeah, here is the worlds best 96hz profile.. poke.gif

But seriously, it's for 96hz, max brightness which is 240cdm after the over clock. Here's a few calibration pics and then the profile...













And here's the profile for anyone that wants the best 96hz profile ever poke.gif

https://dl.dropboxusercontent.com/u/59654549/96hz.icm


Does everyone elses gpu run hotter at 96hz at idle on the desktop?? Mine's about 12 degrees hotter, if i switch back to 60hz drops straight back down.
Edited by mboner1 - 10/20/13 at 6:48am
I'm back baby!!!
(23 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 4670k Asus sabertooth z97 mark 2 sapphire tri x r9 290 corsair ripjaws x 1600 (16gb) 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
samsung evo 120gb ssd seagate 1tb hdd 1tb external hdd seagate 2tb hdd 
Optical DriveCoolingOSMonitor
samsung cd drive coolermaster vortex plus windows 7 ultimate Sony W800B (50 inch) 
KeyboardPowerCaseMouse
Corsair vengeance k65 Corsair rm1000 Fractal Design node 605 Razer Naga left hand edition 
Mouse PadAudioOtherOther
Razer kabuto creative gigaworks t40 series ii logitech g930 wireless headset Logitech wireless touchpad 
Other
Vantec 310S3 Hard drive enclosure x2 
  hide details  
Reply
I'm back baby!!!
(23 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 4670k Asus sabertooth z97 mark 2 sapphire tri x r9 290 corsair ripjaws x 1600 (16gb) 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
samsung evo 120gb ssd seagate 1tb hdd 1tb external hdd seagate 2tb hdd 
Optical DriveCoolingOSMonitor
samsung cd drive coolermaster vortex plus windows 7 ultimate Sony W800B (50 inch) 
KeyboardPowerCaseMouse
Corsair vengeance k65 Corsair rm1000 Fractal Design node 605 Razer Naga left hand edition 
Mouse PadAudioOtherOther
Razer kabuto creative gigaworks t40 series ii logitech g930 wireless headset Logitech wireless touchpad 
Other
Vantec 310S3 Hard drive enclosure x2 
  hide details  
Reply
post #8330 of 25893
Does anyone have a problem with bluescreening on overclock? When switching profiles ive been getting this as of recent:
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 3081

Additional information about the problem:
BCCode: 3b
BCP1: 00000000C0000005
BCP2: FFFFF880076F50B5
BCP3: FFFFF880104BC290
BCP4: 0000000000000000
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1


Quote:
Originally Posted by mboner1 View Post


Does everyone elses gpu run hotter at 96hz at idle on the desktop?? Mine's about 12 degrees hotter, if i switch back to 60hz drops straight back down.

Yes mine runs a fair bit hotter. Its because it doesnt clock down as much as when its at 60Hz
The Beast
(10 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k @4.5 ASUS Sabertooth P67 HIS 7970 REF 8gb Corsair Vengance 
Hard DriveCoolingMonitorPower
WD Caviar Black RAID Noctua NH-C14 Acer G245H Coolmaster Silent Pro M850W 
CaseMouse
Coolmaster Storm Trooper Corsair M60 
  hide details  
Reply
The Beast
(10 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k @4.5 ASUS Sabertooth P67 HIS 7970 REF 8gb Corsair Vengance 
Hard DriveCoolingMonitorPower
WD Caviar Black RAID Noctua NH-C14 Acer G245H Coolmaster Silent Pro M850W 
CaseMouse
Coolmaster Storm Trooper Corsair M60 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Monitors and Displays
Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › [Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club