Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › [Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club - Page 995

post #9941 of 25935
X-star on feded truck for delivery. Ordered sunday from Dream-seller on ebay.. man thats some fast shipping it hit Alaska last night and made it all the way to california, salt late city and now here in boise in ONE night. Newegg from cali takes 3 stinkin days.
post #9942 of 25935
Quote:
Originally Posted by lightsout View Post

But I thought you said it looked great and you thought it was glossy underneath right? Why the change of heart. After hearing from Lunap that it is a very small difference I am not going to bother unless it looks really bad.

its looks good its actually the same as my actual glossy crossover 27q

im just picky.... eats away at me knowing it might be matte under the glass
post #9943 of 25935
Quote:
Originally Posted by Craigaaa View Post

Anyone else having trouble running a custom resolution (110Hz or 120Hz) with the new Nvidia 331.82 driver? The previous 331.65 driver works perfect. If you add a custom resolution, 2560x1440 110Hz or 120Hz, then test, it will take about 30 seconds for the test to complete. Once you click yes, accept and run, the monitor video goes out, video board still receiving video signal but just backlight. Windows also locks up and you are forced to shutdown improperly. I have ran with windows aero disabled, enabled and disabled SLI, reinstalled twice and nothing seems to work. Trying version 331.93 beta driver now. If both fail then I will have to revert to 331.65.

QNIX 2710 evo II
GTX660Ti SLI
Can I ask you a question since your also running sli. Do you need to run with two sli bridges to hit 120hz. And do you patch the driver as the OP says you need to with sli.
Quote:
Originally Posted by Harry604 View Post

Quote:
Originally Posted by lightsout View Post

But I thought you said it looked great and you thought it was glossy underneath right? Why the change of heart. After hearing from Lunap that it is a very small difference I am not going to bother unless it looks really bad.

its looks good its actually the same as my actual glossy crossover 27q

im just picky.... eats away at me knowing it might be matte under the glass
Same as the crossover glossy! Thats excellent. I am very happy to hear that thanks for the info. Now I'm getting impatient lol.
X99 Build
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 5820k Asus X99-AII Gigabyte GTX 1070 Corsair 16GB 3200MHZ 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung EVO 850 250GB Scythe Mugen Max Windows 10 X-Star 1440P 
KeyboardPowerCaseMouse
CM Masterkeys L XFX BE 750W Phanteks Enthoo Pro Tempered Glass Sensei Raw 
Mouse PadAudio
Steelseries Qck Logitech Z313 
  hide details  
Reply
X99 Build
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 5820k Asus X99-AII Gigabyte GTX 1070 Corsair 16GB 3200MHZ 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung EVO 850 250GB Scythe Mugen Max Windows 10 X-Star 1440P 
KeyboardPowerCaseMouse
CM Masterkeys L XFX BE 750W Phanteks Enthoo Pro Tempered Glass Sensei Raw 
Mouse PadAudio
Steelseries Qck Logitech Z313 
  hide details  
Reply
post #9944 of 25935
Quote:
Originally Posted by stilllogicz View Post

For Nvidia, do we no longer need the patcher? Just setting the custom resolution in the Nvidia control panel?

I just attempted it, and no change, though for some reason regardless I'm getting 60hz on the ufo test.

Updated drivers - removed nvidia experience
patched SLI
rebooted
ran CRU set 120 hz set to top
rebooted
came back nothing
set windows/nvidia to 120hz
nothing
Color goes dark as normal though and I've set it to where it looks like I'm on 60hz as far as brightness/color wise.

Can't think of anything else for the time being , unless anyone else has had this issue?
Sylphiel
(20 items)
 
Yuna
(18 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 Extreme 980X Gigabyte X58A-UD3R eVGA GTX TITAN Corsair 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
Corsair  Corsair SSD Samsung BluRay R/W Corsair H90 
OSMonitorMonitorMonitor
Windows 7 Ultimate HP w2338h HP w2338h HP w2338h 
MonitorMonitorKeyboardPower
HP w2338h Samsung 46" TV ROCCAT Antex 1200W Silver 
CaseMouseMouse PadAudio
Cosmos Corsair m95 ALLSOP Onboard 
  hide details  
Reply
Sylphiel
(20 items)
 
Yuna
(18 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 Extreme 980X Gigabyte X58A-UD3R eVGA GTX TITAN Corsair 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
Corsair  Corsair SSD Samsung BluRay R/W Corsair H90 
OSMonitorMonitorMonitor
Windows 7 Ultimate HP w2338h HP w2338h HP w2338h 
MonitorMonitorKeyboardPower
HP w2338h Samsung 46" TV ROCCAT Antex 1200W Silver 
CaseMouseMouse PadAudio
Cosmos Corsair m95 ALLSOP Onboard 
  hide details  
Reply
post #9945 of 25935
Quote:
Originally Posted by lightsout View Post

Can I ask you a question since your also running sli. Do you need to run with two sli bridges to hit 120hz. And do you patch the driver as the OP says you need to with sli.
Same as the crossover glossy! Thats excellent. I am very happy to hear that thanks for the info. Now I'm getting impatient lol.

I have narrowed it down to be an SLI issue. I will try and find a Tri sli bridge. Can you send me the link to the patch?
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 3770k Asrock OC Formula Z77 Galaxy 660Ti SLI Galaxy 660Ti 
RAMHard DriveOptical DriveOS
16Gb RipjawsX 1600Mhz Samsung 840 EVO 250GB R0 array DVD/CD write/read Windows 7 ULT 64-bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Crossover 27" LED IPS 8bit LG panel (WQHD) Ducky Channel Shine 2 Mechanical CoolerMaster 1000W MAX NZXT switch 810 (white) 
MouseMouse Pad
Razer Taipan BF4 LE OCZ 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 3770k Asrock OC Formula Z77 Galaxy 660Ti SLI Galaxy 660Ti 
RAMHard DriveOptical DriveOS
16Gb RipjawsX 1600Mhz Samsung 840 EVO 250GB R0 array DVD/CD write/read Windows 7 ULT 64-bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Crossover 27" LED IPS 8bit LG panel (WQHD) Ducky Channel Shine 2 Mechanical CoolerMaster 1000W MAX NZXT switch 810 (white) 
MouseMouse Pad
Razer Taipan BF4 LE OCZ 
  hide details  
Reply
post #9946 of 25935
Quote:
Originally Posted by LunaP View Post

Quote:
Originally Posted by stilllogicz View Post

For Nvidia, do we no longer need the patcher? Just setting the custom resolution in the Nvidia control panel?

I just attempted it, and no change, though for some reason regardless I'm getting 60hz on the ufo test.

Updated drivers - removed nvidia experience
patched SLI
rebooted
ran CRU set 120 hz set to top
rebooted
came back nothing
set windows/nvidia to 120hz
nothing
Color goes dark as normal though and I've set it to where it looks like I'm on 60hz as far as brightness/color wise.

Can't think of anything else for the time being , unless anyone else has had this issue?
So it worked or it didn't work for you?
Quote:
Originally Posted by Craigaaa View Post

Quote:
Originally Posted by lightsout View Post

Can I ask you a question since your also running sli. Do you need to run with two sli bridges to hit 120hz. And do you patch the driver as the OP says you need to with sli.
Same as the crossover glossy! Thats excellent. I am very happy to hear that thanks for the info. Now I'm getting impatient lol.

I have narrowed it down to be an SLI issue. I will try and find a Tri sli bridge. Can you send me the link to the patch?
http://www.monitortests.com/forum/Thread-NVIDIA-Pixel-Clock-Patcher

Please report back what happens I will be attempting an OC with sli soon. The OP also says you need a bridge on both sli fingers, guess I need to buy a second one.
X99 Build
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 5820k Asus X99-AII Gigabyte GTX 1070 Corsair 16GB 3200MHZ 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung EVO 850 250GB Scythe Mugen Max Windows 10 X-Star 1440P 
KeyboardPowerCaseMouse
CM Masterkeys L XFX BE 750W Phanteks Enthoo Pro Tempered Glass Sensei Raw 
Mouse PadAudio
Steelseries Qck Logitech Z313 
  hide details  
Reply
X99 Build
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 5820k Asus X99-AII Gigabyte GTX 1070 Corsair 16GB 3200MHZ 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung EVO 850 250GB Scythe Mugen Max Windows 10 X-Star 1440P 
KeyboardPowerCaseMouse
CM Masterkeys L XFX BE 750W Phanteks Enthoo Pro Tempered Glass Sensei Raw 
Mouse PadAudio
Steelseries Qck Logitech Z313 
  hide details  
Reply
post #9947 of 25935
Quote:
Originally Posted by lightsout View Post

So it worked or it didn't work for you?
http://www.monitortests.com/forum/Thread-NVIDIA-Pixel-Clock-Patcher

Please report back what happens I will be attempting an OC with sli soon. The OP also says you need a bridge on both sli fingers, guess I need to buy a second one.

The patch says 400/500 gpus. Also I cannot get the monitor to work without locking up every 2 seconds with SLI enabled. I tried 3 driver versions and cannot get it to work with SLI.
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 3770k Asrock OC Formula Z77 Galaxy 660Ti SLI Galaxy 660Ti 
RAMHard DriveOptical DriveOS
16Gb RipjawsX 1600Mhz Samsung 840 EVO 250GB R0 array DVD/CD write/read Windows 7 ULT 64-bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Crossover 27" LED IPS 8bit LG panel (WQHD) Ducky Channel Shine 2 Mechanical CoolerMaster 1000W MAX NZXT switch 810 (white) 
MouseMouse Pad
Razer Taipan BF4 LE OCZ 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 3770k Asrock OC Formula Z77 Galaxy 660Ti SLI Galaxy 660Ti 
RAMHard DriveOptical DriveOS
16Gb RipjawsX 1600Mhz Samsung 840 EVO 250GB R0 array DVD/CD write/read Windows 7 ULT 64-bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Crossover 27" LED IPS 8bit LG panel (WQHD) Ducky Channel Shine 2 Mechanical CoolerMaster 1000W MAX NZXT switch 810 (white) 
MouseMouse Pad
Razer Taipan BF4 LE OCZ 
  hide details  
Reply
post #9948 of 25935
Quote:
Originally Posted by Craigaaa View Post

Quote:
Originally Posted by lightsout View Post

So it worked or it didn't work for you?
http://www.monitortests.com/forum/Thread-NVIDIA-Pixel-Clock-Patcher

Please report back what happens I will be attempting an OC with sli soon. The OP also says you need a bridge on both sli fingers, guess I need to buy a second one.

The patch says 400/500 gpus. Also I cannot get the monitor to work without locking up every 2 seconds with SLI enabled. I tried 3 driver versions and cannot get it to work with SLI.
I think you misread the info for the patch.
Quote:
NVIDIA Pixel Clock Patcher modifies the NVIDIA video driver to remove the 330 MHz pixel clock limit for dual-link DVI and the 400 MHz limit for SLI and 400/500-series GPUs.

So now it won't work even at 60hz? Was it working before with SLI?
X99 Build
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 5820k Asus X99-AII Gigabyte GTX 1070 Corsair 16GB 3200MHZ 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung EVO 850 250GB Scythe Mugen Max Windows 10 X-Star 1440P 
KeyboardPowerCaseMouse
CM Masterkeys L XFX BE 750W Phanteks Enthoo Pro Tempered Glass Sensei Raw 
Mouse PadAudio
Steelseries Qck Logitech Z313 
  hide details  
Reply
X99 Build
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 5820k Asus X99-AII Gigabyte GTX 1070 Corsair 16GB 3200MHZ 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung EVO 850 250GB Scythe Mugen Max Windows 10 X-Star 1440P 
KeyboardPowerCaseMouse
CM Masterkeys L XFX BE 750W Phanteks Enthoo Pro Tempered Glass Sensei Raw 
Mouse PadAudio
Steelseries Qck Logitech Z313 
  hide details  
Reply
post #9949 of 25935
Quote:
Originally Posted by lightsout View Post

So it worked or it didn't work for you?
http://www.monitortests.com/forum/Thread-NVIDIA-Pixel-Clock-Patcher

Please report back what happens I will be attempting an OC with sli soon. The OP also says you need a bridge on both sli fingers, guess I need to buy a second one.

Haven't installed the patch yet but installed two single SLI bridges on both SLI buses. It is working in SLI as we speak @ 60Hz. I am going to attempt 120Hz in SLI.
Edited by Craigaaa - 11/29/13 at 12:10pm
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 3770k Asrock OC Formula Z77 Galaxy 660Ti SLI Galaxy 660Ti 
RAMHard DriveOptical DriveOS
16Gb RipjawsX 1600Mhz Samsung 840 EVO 250GB R0 array DVD/CD write/read Windows 7 ULT 64-bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Crossover 27" LED IPS 8bit LG panel (WQHD) Ducky Channel Shine 2 Mechanical CoolerMaster 1000W MAX NZXT switch 810 (white) 
MouseMouse Pad
Razer Taipan BF4 LE OCZ 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 3770k Asrock OC Formula Z77 Galaxy 660Ti SLI Galaxy 660Ti 
RAMHard DriveOptical DriveOS
16Gb RipjawsX 1600Mhz Samsung 840 EVO 250GB R0 array DVD/CD write/read Windows 7 ULT 64-bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Crossover 27" LED IPS 8bit LG panel (WQHD) Ducky Channel Shine 2 Mechanical CoolerMaster 1000W MAX NZXT switch 810 (white) 
MouseMouse Pad
Razer Taipan BF4 LE OCZ 
  hide details  
Reply
post #9950 of 25935
Quote:
Originally Posted by lightsout View Post

I think you misread the info for the patch.
So now it won't work even at 60hz? Was it working before with SLI?

Gotcha must have read it wrong. It will not work with a single SLI bridge, SLI enabled @ 60Hz. It freezes constantly every 2 seconds and windows will shut it off. In device manager there is an exclamation point on one of my 660Ti's forgot to write the error message down.
Edited by Craigaaa - 11/29/13 at 12:52pm
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 3770k Asrock OC Formula Z77 Galaxy 660Ti SLI Galaxy 660Ti 
RAMHard DriveOptical DriveOS
16Gb RipjawsX 1600Mhz Samsung 840 EVO 250GB R0 array DVD/CD write/read Windows 7 ULT 64-bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Crossover 27" LED IPS 8bit LG panel (WQHD) Ducky Channel Shine 2 Mechanical CoolerMaster 1000W MAX NZXT switch 810 (white) 
MouseMouse Pad
Razer Taipan BF4 LE OCZ 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 3770k Asrock OC Formula Z77 Galaxy 660Ti SLI Galaxy 660Ti 
RAMHard DriveOptical DriveOS
16Gb RipjawsX 1600Mhz Samsung 840 EVO 250GB R0 array DVD/CD write/read Windows 7 ULT 64-bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Crossover 27" LED IPS 8bit LG panel (WQHD) Ducky Channel Shine 2 Mechanical CoolerMaster 1000W MAX NZXT switch 810 (white) 
MouseMouse Pad
Razer Taipan BF4 LE OCZ 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Monitors and Displays
Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › [Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club