Overclock.net › Forums › Overclock.net Forum › Bugs and Technical Issues › Submit a Bug Report › Google Form not showing up in Chrome
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Google Form not showing up in Chrome

post #1 of 5
Thread Starter 
  • What happened?
    The Google form page shows in Firefox but not in Chrome nor IE.


  • Are you able to reproduce this problem consistently?

    Yes.

  • What steps did you take to reproduce this problem?

    Browser Specific
  • What action did you expect to occur when this bug appeared?


  • Any additional information that will help us diagnose the issue:


  • Browser, active browser addons, and operating system:

    Chrome, Firefox, IE
  • URL where the issue occurs:

    http://www.overclock.net/t/1363440/nvidia-geforce-gtx-titan-owners-club
 
≡ Snowbaru ≡
(17 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Core i7 3930K 4.9Ghz Asus Sabertooth X79 EVGA GTX TITAN 1250Mhz KPE/Hybrid BIOS (SOLD) NVIDIA Geforce GTX 1080 Ti Founder Edition 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
32GB Samsung 30nm 2400Mhz OCZ Vertex 4 Samsung 850 EVO 13000GB HDDs 
CoolingOSMonitorKeyboard
EKWB Custom Watercooling, XSPC, Bitpower, Primo... Windows 10 Pro x64 (1607) ASUS PG278Q G-SYNC (2560x1440) Logitech G910 Onion Spark 
PowerCaseMouseMouse Pad
EVGA SuperNOVA 850G2 Gold Fractal Design Define S Logitech G502 Logitech G440 
AudioOtherOtherOther
Logitech G933 Xbox One Controller Asus RT-AC68U Hitron CDA3 
CPUCPUMotherboardGraphics
5HP 5HP 5HP 5HP 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
5HP 5HP 5HP 5HP 
OSMonitorKeyboardPower
5HP 5HP 5HP 5HP 
CaseMouseMouse PadAudio
5HP 5HP 5HP 5HP 
Other
5HP 
  hide details  
Reply
 
≡ Snowbaru ≡
(17 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Core i7 3930K 4.9Ghz Asus Sabertooth X79 EVGA GTX TITAN 1250Mhz KPE/Hybrid BIOS (SOLD) NVIDIA Geforce GTX 1080 Ti Founder Edition 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
32GB Samsung 30nm 2400Mhz OCZ Vertex 4 Samsung 850 EVO 13000GB HDDs 
CoolingOSMonitorKeyboard
EKWB Custom Watercooling, XSPC, Bitpower, Primo... Windows 10 Pro x64 (1607) ASUS PG278Q G-SYNC (2560x1440) Logitech G910 Onion Spark 
PowerCaseMouseMouse Pad
EVGA SuperNOVA 850G2 Gold Fractal Design Define S Logitech G502 Logitech G440 
AudioOtherOtherOther
Logitech G933 Xbox One Controller Asus RT-AC68U Hitron CDA3 
CPUCPUMotherboardGraphics
5HP 5HP 5HP 5HP 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
5HP 5HP 5HP 5HP 
OSMonitorKeyboardPower
5HP 5HP 5HP 5HP 
CaseMouseMouse PadAudio
5HP 5HP 5HP 5HP 
Other
5HP 
  hide details  
Reply
post #2 of 5
Works in chrome Canary and google chrome here. Have you attempted to reinstall chrome?
post #3 of 5
Thread Starter 

I've narrow down the problem. It has something to do with my Google account sync data. Might have been corrupted and causes issue and I had to wipe my google account sync to fix it.

 

It is working now. It wasn't the application, it was my google account.

 
≡ Snowbaru ≡
(17 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Core i7 3930K 4.9Ghz Asus Sabertooth X79 EVGA GTX TITAN 1250Mhz KPE/Hybrid BIOS (SOLD) NVIDIA Geforce GTX 1080 Ti Founder Edition 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
32GB Samsung 30nm 2400Mhz OCZ Vertex 4 Samsung 850 EVO 13000GB HDDs 
CoolingOSMonitorKeyboard
EKWB Custom Watercooling, XSPC, Bitpower, Primo... Windows 10 Pro x64 (1607) ASUS PG278Q G-SYNC (2560x1440) Logitech G910 Onion Spark 
PowerCaseMouseMouse Pad
EVGA SuperNOVA 850G2 Gold Fractal Design Define S Logitech G502 Logitech G440 
AudioOtherOtherOther
Logitech G933 Xbox One Controller Asus RT-AC68U Hitron CDA3 
CPUCPUMotherboardGraphics
5HP 5HP 5HP 5HP 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
5HP 5HP 5HP 5HP 
OSMonitorKeyboardPower
5HP 5HP 5HP 5HP 
CaseMouseMouse PadAudio
5HP 5HP 5HP 5HP 
Other
5HP 
  hide details  
Reply
 
≡ Snowbaru ≡
(17 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Core i7 3930K 4.9Ghz Asus Sabertooth X79 EVGA GTX TITAN 1250Mhz KPE/Hybrid BIOS (SOLD) NVIDIA Geforce GTX 1080 Ti Founder Edition 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
32GB Samsung 30nm 2400Mhz OCZ Vertex 4 Samsung 850 EVO 13000GB HDDs 
CoolingOSMonitorKeyboard
EKWB Custom Watercooling, XSPC, Bitpower, Primo... Windows 10 Pro x64 (1607) ASUS PG278Q G-SYNC (2560x1440) Logitech G910 Onion Spark 
PowerCaseMouseMouse Pad
EVGA SuperNOVA 850G2 Gold Fractal Design Define S Logitech G502 Logitech G440 
AudioOtherOtherOther
Logitech G933 Xbox One Controller Asus RT-AC68U Hitron CDA3 
CPUCPUMotherboardGraphics
5HP 5HP 5HP 5HP 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
5HP 5HP 5HP 5HP 
OSMonitorKeyboardPower
5HP 5HP 5HP 5HP 
CaseMouseMouse PadAudio
5HP 5HP 5HP 5HP 
Other
5HP 
  hide details  
Reply
post #4 of 5
Hello Djriful,

Could you be more specific on th steps you did to wipe your google sync data. I have exactly the same issue: the form is not showing or ask for passwords (depending on browser).

Thanks,
François

PS: It seems a widely occuring problem: http://productforums.google.com/forum/#!topic/docs/pa7T92lEymc
post #5 of 5
Thread Starter 

Solved the problem by allowing Google cookies into overclock.net website. I think this problem Chrome blocks it because this website has not been approved yet.

 

Update note #1: Looks like Chrome categorize their own Google Driver / Doc as Third Party Cookies.

 

 

 

 


Edited by djriful - 8/23/13 at 7:08pm
 
≡ Snowbaru ≡
(17 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Core i7 3930K 4.9Ghz Asus Sabertooth X79 EVGA GTX TITAN 1250Mhz KPE/Hybrid BIOS (SOLD) NVIDIA Geforce GTX 1080 Ti Founder Edition 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
32GB Samsung 30nm 2400Mhz OCZ Vertex 4 Samsung 850 EVO 13000GB HDDs 
CoolingOSMonitorKeyboard
EKWB Custom Watercooling, XSPC, Bitpower, Primo... Windows 10 Pro x64 (1607) ASUS PG278Q G-SYNC (2560x1440) Logitech G910 Onion Spark 
PowerCaseMouseMouse Pad
EVGA SuperNOVA 850G2 Gold Fractal Design Define S Logitech G502 Logitech G440 
AudioOtherOtherOther
Logitech G933 Xbox One Controller Asus RT-AC68U Hitron CDA3 
CPUCPUMotherboardGraphics
5HP 5HP 5HP 5HP 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
5HP 5HP 5HP 5HP 
OSMonitorKeyboardPower
5HP 5HP 5HP 5HP 
CaseMouseMouse PadAudio
5HP 5HP 5HP 5HP 
Other
5HP 
  hide details  
Reply
 
≡ Snowbaru ≡
(17 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Core i7 3930K 4.9Ghz Asus Sabertooth X79 EVGA GTX TITAN 1250Mhz KPE/Hybrid BIOS (SOLD) NVIDIA Geforce GTX 1080 Ti Founder Edition 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
32GB Samsung 30nm 2400Mhz OCZ Vertex 4 Samsung 850 EVO 13000GB HDDs 
CoolingOSMonitorKeyboard
EKWB Custom Watercooling, XSPC, Bitpower, Primo... Windows 10 Pro x64 (1607) ASUS PG278Q G-SYNC (2560x1440) Logitech G910 Onion Spark 
PowerCaseMouseMouse Pad
EVGA SuperNOVA 850G2 Gold Fractal Design Define S Logitech G502 Logitech G440 
AudioOtherOtherOther
Logitech G933 Xbox One Controller Asus RT-AC68U Hitron CDA3 
CPUCPUMotherboardGraphics
5HP 5HP 5HP 5HP 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
5HP 5HP 5HP 5HP 
OSMonitorKeyboardPower
5HP 5HP 5HP 5HP 
CaseMouseMouse PadAudio
5HP 5HP 5HP 5HP 
Other
5HP 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Submit a Bug Report
Overclock.net › Forums › Overclock.net Forum › Bugs and Technical Issues › Submit a Bug Report › Google Form not showing up in Chrome