Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Vpu Recover Problems!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Vpu Recover Problems!

post #1 of 2
Thread Starter 
I have an ATI Radion X800PRO AGP, Intel P4 2.8 Prescott 478
and an asus P4C800-E DELUXE mobo, Corsair TWINX2048-3200PRO RAM, and a RaidMax 420 W PSU

VPU Recover always resets my GPU, and my system is not under any stress.
Even when I am checking my email in out look it will reset, and i cant even play games anymore because of this.

I have not made any system changes that I know of and I tried the ATI-AMD website support..... NO HELP THERE.

All of my BIOS settings are at default values, and I am not OC-ING.

And I also have the latest CATALYST Drivers, and The latest SB Audigy2 Drivers

Any Suggestions?

Please help me.
Slow Poke
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 920 @ 2.66 ASUS P6T Deluxe V2 EVGA GTX 580 3072MB x2 SLi 24G CORSAIR DOMINATOR GT DDR3 2000 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2X WD VRaptor 300GB Sony Blue Ray RW Windows 7 Samsung SA550 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Thermaltake 1200W Thermaltake Logitech G9 
  hide details  
Reply
Slow Poke
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 920 @ 2.66 ASUS P6T Deluxe V2 EVGA GTX 580 3072MB x2 SLi 24G CORSAIR DOMINATOR GT DDR3 2000 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2X WD VRaptor 300GB Sony Blue Ray RW Windows 7 Samsung SA550 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Thermaltake 1200W Thermaltake Logitech G9 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
This kind of issue can occure when you havent correctly installed the Extra power to the card if itsneeded. However if this isnt the case I would make sure the card is properly seated in the AGP slot and that you reinstall the latest Drivers using Ccleaner.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Vpu Recover Problems!