Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › NVIDIA Drivers and Overclocking Software › Im missing most of the settings in Nvidia control panel.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Im missing most of the settings in Nvidia control panel.

post #1 of 21
Thread Starter 


This is the screen im getting in the control panel. The thing that bothers me most is that I've tried everything that comes to my mind. I formated the pc 3 times with different windows. Installed older driver, newer drivers beta drivers. The full list comes up with every system i checked. Including, my old 8400gs. gt220m gt550m and my one and only gtx670 ^_^ . All of them get the usual screen with the left column filled with settings. I did install it in every possible way i think. The clean install, custom install... Nothing have worked. I checked threads from loads of forums. Tried everything the posts I've read so far. Im open to suggestions pls help. Its just very very VERY annoying i cant get the settings there. Not that im gonna do anything serious with a gt540m =P but it SHOULD be there and it is NOT. Nvidia is trolling me guys help pls thumb.gif
edit1: the laptop is an acer aspire 5755g
post #2 of 21
Read this on another forum and it was apparently solved by using an older driver. Now, this driver is old but it's worth a shot just to see if it fixes it for you as well
Quote:
I had this problem and solved it by using the INF from the 260.99 and putting it in the 266.66 driver folder and installing that. Now I have 266.66 on my GTX480 with the control panel working perfectly.
Animus
(22 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 3770K Asus Maximus V Formula Z77 EVGA GTX980Ti SC+ ACX 2.0+ 2 x 4GB Corsair Dominator GT 1866Mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung 840 Pro 128GB 2 x WD 1TB Blue EZEX RAID0 EK Supremacy - Copper / Acetal EK Titan X & Backplate - Copper / Acetal 
CoolingCoolingCoolingCooling
EK 360XTX EK Spin Reservoir - Acetal Liang DDC / EK Top EK PSC Compression Fittings 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Professional 64bit 3 x Samsung P2450H 24" Filco Majestouch 2 - Cherry Blues Corsair TX750 
CaseMouseMouse PadAudio
Corsair 800D Razer Deathadder 2013 Razer Destructor 2 Creative Titanium HD 
AudioAudio
Fiio E9 Amplifier Beyerdynamic DT880 Premium (600 Ohm) 
  hide details  
Reply
Animus
(22 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 3770K Asus Maximus V Formula Z77 EVGA GTX980Ti SC+ ACX 2.0+ 2 x 4GB Corsair Dominator GT 1866Mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung 840 Pro 128GB 2 x WD 1TB Blue EZEX RAID0 EK Supremacy - Copper / Acetal EK Titan X & Backplate - Copper / Acetal 
CoolingCoolingCoolingCooling
EK 360XTX EK Spin Reservoir - Acetal Liang DDC / EK Top EK PSC Compression Fittings 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Professional 64bit 3 x Samsung P2450H 24" Filco Majestouch 2 - Cherry Blues Corsair TX750 
CaseMouseMouse PadAudio
Corsair 800D Razer Deathadder 2013 Razer Destructor 2 Creative Titanium HD 
AudioAudio
Fiio E9 Amplifier Beyerdynamic DT880 Premium (600 Ohm) 
  hide details  
Reply
post #3 of 21
Thread Starter 
Ill
Quote:
Originally Posted by Crooksy View Post

Read this on another forum and it was apparently solved by using an older driver. Now, this driver is old but it's worth a shot just to see if it fixes it for you as well
ill try that first thing when i got the chance. Its 2am here. Got morning class tomorrow ^_^ i did try 290. Something as the older driver i mentioned. But i didnt go that old tongue.gif
post #4 of 21
Thread Starter 
Meh it didnt work :s
post #5 of 21
what OS are you running?
Animus
(22 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 3770K Asus Maximus V Formula Z77 EVGA GTX980Ti SC+ ACX 2.0+ 2 x 4GB Corsair Dominator GT 1866Mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung 840 Pro 128GB 2 x WD 1TB Blue EZEX RAID0 EK Supremacy - Copper / Acetal EK Titan X & Backplate - Copper / Acetal 
CoolingCoolingCoolingCooling
EK 360XTX EK Spin Reservoir - Acetal Liang DDC / EK Top EK PSC Compression Fittings 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Professional 64bit 3 x Samsung P2450H 24" Filco Majestouch 2 - Cherry Blues Corsair TX750 
CaseMouseMouse PadAudio
Corsair 800D Razer Deathadder 2013 Razer Destructor 2 Creative Titanium HD 
AudioAudio
Fiio E9 Amplifier Beyerdynamic DT880 Premium (600 Ohm) 
  hide details  
Reply
Animus
(22 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 3770K Asus Maximus V Formula Z77 EVGA GTX980Ti SC+ ACX 2.0+ 2 x 4GB Corsair Dominator GT 1866Mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung 840 Pro 128GB 2 x WD 1TB Blue EZEX RAID0 EK Supremacy - Copper / Acetal EK Titan X & Backplate - Copper / Acetal 
CoolingCoolingCoolingCooling
EK 360XTX EK Spin Reservoir - Acetal Liang DDC / EK Top EK PSC Compression Fittings 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Professional 64bit 3 x Samsung P2450H 24" Filco Majestouch 2 - Cherry Blues Corsair TX750 
CaseMouseMouse PadAudio
Corsair 800D Razer Deathadder 2013 Razer Destructor 2 Creative Titanium HD 
AudioAudio
Fiio E9 Amplifier Beyerdynamic DT880 Premium (600 Ohm) 
  hide details  
Reply
post #6 of 21
Thread Starter 
Win7 64
post #7 of 21
Thread Starter 
Im installing 270. Something and 301. Something right now. Ill try them both but im pretty sure it wont work
post #8 of 21
Thread Starter 


this is where i got so far
post #9 of 21
Thread Starter 


they are gone with 301 again. back to square one
post #10 of 21
Thread Starter 
i installed 320.14 back again and got no settings there as well. i think this issue is hopeless by now
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › NVIDIA Drivers and Overclocking Software › Im missing most of the settings in Nvidia control panel.