Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › OK... need help if possible...
New Posts  All Forums:Forum Nav:

OK... need help if possible...

post #1 of 3
Thread Starter 
Recently tried the Cat 6.12 drivers, cleaned off old drivers started in SF used driver cleaner etc. Re-Boot, installed the cat 6.12's and re-booted again. To my horror when i restarted everything was slow and i could not open CCC so i try through desktop properties>advanced, and guess what? Its was picking up my card with no "working" driver. Proceed to remove drivers again, re-boot and even scarier was the fact that after the re-boot i went into add/remove programs just to be sure....

Thast when i saw ATI CCC still there, and now it was reading as 160mb in size . click remove says "Error reading from C:\\WINDOWS\\Installer cannot remove specified software" or some such. . I go well maybe its just a glitch and install the warcats again, then i try omegas, then ATI official drivers and alot of heartache and 45mins later i cant get ANY driver to run on my comp . Went to the directory in question and it DOES NOT EXIST?! WTH im gettin gmore and more aggervated with ATI every time i use their drivers, but this is rediculous.

Any way i coul dfix this WITHOUT re-formatting my HDD as i just did this 2 weeks ago
Archon
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k @ 4.6ghz ASUS P8Z68V-Pro eVGA GTX770 SC w/ACX 2x4gb 1600mhz G.Skill Ripjaws 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
120gb Mushkin Chronos Seagate Barracuda 1tb ASUS Sata Combo drive Win7|Enterprise|64Bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Acer H213H Black Widow Ultimate Corsair TX850|Rev.1 Lancool PC-K62 
MouseMouse Pad
Logitech MX518 Xtrac Ripper XL 
  hide details  
Reply
Archon
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k @ 4.6ghz ASUS P8Z68V-Pro eVGA GTX770 SC w/ACX 2x4gb 1600mhz G.Skill Ripjaws 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
120gb Mushkin Chronos Seagate Barracuda 1tb ASUS Sata Combo drive Win7|Enterprise|64Bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Acer H213H Black Widow Ultimate Corsair TX850|Rev.1 Lancool PC-K62 
MouseMouse Pad
Logitech MX518 Xtrac Ripper XL 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
Sounds like a Registry Issue. After you have Uninstalled the Drivers from the ADD/REMOVE panel first Run Dc again in normal and safe mode.

Now get this : http://www.pctools.com/registry-mechanic/

And run a scan and remove error registries
.
post #3 of 3
Thread Starter 
Ok, hast seems to have done the trick

REP + in my book
Archon
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k @ 4.6ghz ASUS P8Z68V-Pro eVGA GTX770 SC w/ACX 2x4gb 1600mhz G.Skill Ripjaws 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
120gb Mushkin Chronos Seagate Barracuda 1tb ASUS Sata Combo drive Win7|Enterprise|64Bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Acer H213H Black Widow Ultimate Corsair TX850|Rev.1 Lancool PC-K62 
MouseMouse Pad
Logitech MX518 Xtrac Ripper XL 
  hide details  
Reply
Archon
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k @ 4.6ghz ASUS P8Z68V-Pro eVGA GTX770 SC w/ACX 2x4gb 1600mhz G.Skill Ripjaws 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
120gb Mushkin Chronos Seagate Barracuda 1tb ASUS Sata Combo drive Win7|Enterprise|64Bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Acer H213H Black Widow Ultimate Corsair TX850|Rev.1 Lancool PC-K62 
MouseMouse Pad
Logitech MX518 Xtrac Ripper XL 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › OK... need help if possible...