Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › Need troubleshooting help
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Need troubleshooting help

post #1 of 2
Thread Starter 
my brothers computer just stopped giving a display 2 days ago
so I took out his 7850 and put it in my computer, and it worked, I did the same with the ram,

now what happens is, all the lights turn on, all the fans spin, but there is no display......


he has an athlon II X4 620 and his motherboard is a gigabyte 790xta ud4.... I have no idea whats wrong


-thanks in advance
Blue Box
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k Asus P8P67 Sapphire 7950 Dual X  8gb gskill ripjaws x-1600  
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
500 gb seagate Sony Corsair H60 Windows 7 Ultimate 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
22 inch V7 1680x1050 Steelseries Shift Keyboard Antec Neo eco 620w Cm 690 w/ 5 140mm fans 
MouseMouse PadAudio
Logitech mx518 random Altec lansing  
  hide details  
Reply
Blue Box
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k Asus P8P67 Sapphire 7950 Dual X  8gb gskill ripjaws x-1600  
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
500 gb seagate Sony Corsair H60 Windows 7 Ultimate 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
22 inch V7 1680x1050 Steelseries Shift Keyboard Antec Neo eco 620w Cm 690 w/ 5 140mm fans 
MouseMouse PadAudio
Logitech mx518 random Altec lansing  
  hide details  
Reply
post #2 of 2
Hi.
First, revert to stock if anything is OC'ed. Did you try the card at both PCI-e slots? Check cpu for bent pins,check that the mobo standoffs are in place, Clear CMOS (that mobo has a button for that), try a different PSU, boot with only the basics (1 stick of RAM, OS drive, GPU). Check the cabling, power connections etc, use different cables. Did your brother had anything updated before the problem occured?
   
Frappenstein
(12 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom ii x4 965 BE GA-MA-790FXT-UD5P Sapphire R9 290 Tri-x OC Kingston Value RAM 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
Kingston Value RAM Seagate Barracuda (Died) WD Caviar Black Sony DVD/RW 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Sony DVD/RW Xigmatec Aegir SD128264 Win 7 Home Premium 64 bit LG 2443T 
PowerCase
ThermalTake Toughpower 800 (Non modular) ThermalTake Eureka 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Pentium 4 1.7Ghz Northwood Gigabyte GA-8ITX Creative GeForce3 Ti 500 Some generic Samsung 512Mb 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Hitachi 80 Gb Plextor CD-DVD RW  What was that again? Windows 98 SE  
MonitorKeyboardPowerCase
15'' CRT Broken Yes,it has. Fridge 
MouseMouse PadAudio
In the lab for exeriments  To disect the mouse Audigy 3 
CPUMotherboardGraphicsRAM
5930k ASUS Rampage V Extreme Sapphire R9 290 Ripjaws V 2400MHz  
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Intel 750 Series 400GB WD Caviar Black 1 Tb H-100i Win 7 64 bit Ultimate 
PowerCase
Super Flower 1600W Platinum Coolermaster Cosmos2 
  hide details  
Reply
   
Frappenstein
(12 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom ii x4 965 BE GA-MA-790FXT-UD5P Sapphire R9 290 Tri-x OC Kingston Value RAM 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
Kingston Value RAM Seagate Barracuda (Died) WD Caviar Black Sony DVD/RW 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Sony DVD/RW Xigmatec Aegir SD128264 Win 7 Home Premium 64 bit LG 2443T 
PowerCase
ThermalTake Toughpower 800 (Non modular) ThermalTake Eureka 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Pentium 4 1.7Ghz Northwood Gigabyte GA-8ITX Creative GeForce3 Ti 500 Some generic Samsung 512Mb 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Hitachi 80 Gb Plextor CD-DVD RW  What was that again? Windows 98 SE  
MonitorKeyboardPowerCase
15'' CRT Broken Yes,it has. Fridge 
MouseMouse PadAudio
In the lab for exeriments  To disect the mouse Audigy 3 
CPUMotherboardGraphicsRAM
5930k ASUS Rampage V Extreme Sapphire R9 290 Ripjaws V 2400MHz  
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Intel 750 Series 400GB WD Caviar Black 1 Tb H-100i Win 7 64 bit Ultimate 
PowerCase
Super Flower 1600W Platinum Coolermaster Cosmos2 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD - General
Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › Need troubleshooting help