New Posts  All Forums:Forum Nav:

PLEASE HELP BSOD!

post #1 of 11
Thread Starter 


Could someone be so kind and tell me what the problem is here and how to fix it? I looked up the code and it said it had something to do with my disk space, but i have 2tb's and a 120gb ssd that are nowhere even close to full. I am not sure what driver that is in the code or how to fix this.

sorry for the small print in the picture. the BCC is 0x0000001e, caused by nwifi.sys

thanks for your time.
Edited by vaze159 - 5/18/13 at 3:14pm
post #2 of 11
It's your D driver. biggrin.gif a temp file....the real question is , what's Rar$EX00.630 ? Have ya done a search and seen what file or program it is in your computer?
post #3 of 11
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Whodat1972 View Post

It's your D driver. biggrin.gif a temp file....the real question is , what's Rar$EX00.630 ? Have ya done a search and seen what file or program it is in your computer?

I found out it was the my WIFI driver. I think I just had to update my atheros drivers and that should have fixed it. Also I found the other "n" files in my nvidia display drivers, so I just used driver sweeper to clean them out and then installed the 320.00 Beta driver. I have not had another BSOD yet, but it might take some time for it to show up again. It has been going on for a few days now.
post #4 of 11
Thread Starter 
I was using the most recent beta driver from Nvidia that came with the release of Metro Last Light.
post #5 of 11
Kewl beans~ ya....hard tracking down random bsod's sometimes. I always run into the problem of stability vs speed...finding that breaking point. I wanna try metro too....I hear its pretty "dope" biggrin.gif
post #6 of 11
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Whodat1972 View Post

Kewl beans~ ya....hard tracking down random bsod's sometimes. I always run into the problem of stability vs speed...finding that breaking point. I wanna try metro too....I hear its pretty "dope" biggrin.gif

I updated the OP for ya with a picture of what happened if you would like to analyze that. Before, I had links to the HTML version of this, but I guess they were broken.

Its weird because this wasn't caused by instability, ive been running stable on a 4.5 OC at 1.3vcore and 1.7 CPU PLL with LLC set to turbo for about 4-5 months now. Just some random BSOD. stupid technology, go home, you're drunk. lol tongue.gif
post #7 of 11
Quote:
Originally Posted by vaze159 View Post

I updated the OP for ya with a picture of what happened if you would like to analyze that. Before, I had links to the HTML version of this, but I guess they were broken.

Its weird because this wasn't caused by instability, ive been running stable on a 4.5 OC at 1.3vcore and 1.7 CPU PLL with LLC set to turbo for about 4-5 months now. Just some random BSOD. stupid technology, go home, you're drunk. lol tongue.gif

Is there any cause and effect, are you launching something or doing something before bsod.....its hard to trace if ya can't replicate it everytime. I looked on the net about that program, or function...and it seems there is a lot of virus's that go threw the same path....just no report at the end biggrin.gif
post #8 of 11
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Whodat1972 View Post

Is there any cause and effect, are you launching something or doing something before bsod.....its hard to trace if ya can't replicate it everytime. I looked on the net about that program, or function...and it seems there is a lot of virus's that go threw the same path....just no report at the end biggrin.gif

No, No cause and effect. The first time it happened, I was actually on here. the second time it happened, I was playing a game. I also noticed one time, i turned my computer on, and the MOBO must have reset the CMOS as a safety reaction to the failures because my overclock was gone and my settings were back to default.
post #9 of 11
Thread Starter 
I just BSOD'd again.

this time this was the problem.

051813-8330-01.dmp 5/18/2013 5:41:02 PM
KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED

(CODE) 0x0000001e
00000000`00000000 00000000`00000000 00000000`00000000 00000000`00000000

(Cause) ntoskrnl.exe ntoskrnl.exe+75bd0
x64 ntoskrnl.exe+75bd0

D:\Windows\Minidump\051813-8330-01.dmp 8 15 7601 303,599

I am running P95 right now to check to see if it could be my vcore, but i am pretty sure 1.3vcore is fine on a 3770k @4.5GHz
post #10 of 11
Quote:
Originally Posted by vaze159 View Post

I just BSOD'd again.

this time this was the problem.

051813-8330-01.dmp 5/18/2013 5:41:02 PM
KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED

(CODE) 0x0000001e
00000000`00000000 00000000`00000000 00000000`00000000 00000000`00000000

(Cause) ntoskrnl.exe ntoskrnl.exe+75bd0
x64 ntoskrnl.exe+75bd0

D:\Windows\Minidump\051813-8330-01.dmp 8 15 7601 303,599

I am running P95 right now to check to see if it could be my vcore, but i am pretty sure 1.3vcore is fine on a 3770k @4.5GHz

ugh...that's a driver.....from where I couldn't tell ya.....
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Crash Analysis and Debugging