post #1 of 1
Thread Starter 
I generally get 50-70 mb/s wifi speed through the edimax dongle, (haven't gotten around to running Ethernet cables yet) but now I'm down to 26-36. It's so slow I can't even load Youtube videos @ 144p without constant buffering. There's no way I'm using too much RAM because I have 16 GBs, and not running any programs besides chrome, with 3 tabs open. I tried a hard reset of the router, and I wiped my browser history, cache, etc. I have Verizon Fios w/ fiber optics.
First Build
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II x4 965 Gigabyte GA-970A DS3 xfx Radeon HD 7870 Corsair Vengeance  
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Seagate Barracuda Western Digital Laptop Drive Lite-on Super All Write IHAS Cooler Master hyper 212 evo 
OSOSMonitorKeyboard
Windows 7 home premium OEM Ubuntu 12.04 LTS Westing House 22' LED TV Perixx PX-1000 
PowerCaseMouseMouse Pad
Cooler Master eXtreme 500w NZXT Gamma Classic Series Gigabyte gaming mouse Computer Paper 
Audio
MoBo built in 
  hide details  
Reply
First Build
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II x4 965 Gigabyte GA-970A DS3 xfx Radeon HD 7870 Corsair Vengeance  
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Seagate Barracuda Western Digital Laptop Drive Lite-on Super All Write IHAS Cooler Master hyper 212 evo 
OSOSMonitorKeyboard
Windows 7 home premium OEM Ubuntu 12.04 LTS Westing House 22' LED TV Perixx PX-1000 
PowerCaseMouseMouse Pad
Cooler Master eXtreme 500w NZXT Gamma Classic Series Gigabyte gaming mouse Computer Paper 
Audio
MoBo built in 
  hide details  
Reply