Overclock.net › Forums › Cooling › Water Cooling › SLI watercooling bridge help
New Posts  All Forums:Forum Nav:

SLI watercooling bridge help

post #1 of 7
Thread Starter 
I am using Aqua ComputerTwinConnect 2 slot bridge to connect my 2 Aqua Computer AquagraFX - GTX 680 Water Block I tried 2 times to fit it but there was a leak from where the water block meets the bridge, to me the O-ring look smell was using the O-rings that come with the block.
any one having the same problem?
any one know how i can fix this?
post #2 of 7
Is the leak always in the same spot?
Have you tried moving the O-rings to different spots to see if it's a bad o-ring?
Slides Dream
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 5930k w/ XSPC Raystorm  Asus Rampage V Extreme  Evga GTX 980ti w/Ek blocks SLI GSkill Ripjaws DDR4 2400 64 gb 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE750BW LG Bdrewriter Win 10 Dell U3011 & ViewSonic 27" 
KeyboardPowerCaseMouse
Steelseries EVGA 1600 G2 Modded Corsair 800D Logitech Trackball 
Mouse Pad
n/a 
  hide details  
Reply
Slides Dream
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 5930k w/ XSPC Raystorm  Asus Rampage V Extreme  Evga GTX 980ti w/Ek blocks SLI GSkill Ripjaws DDR4 2400 64 gb 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE750BW LG Bdrewriter Win 10 Dell U3011 & ViewSonic 27" 
KeyboardPowerCaseMouse
Steelseries EVGA 1600 G2 Modded Corsair 800D Logitech Trackball 
Mouse Pad
n/a 
  hide details  
Reply
post #3 of 7
Thread Starter 
I am not sure if its the left or right side but it leaks on both gpu blocks.
i have tried looking for new O-rings but not sure about what size i need
post #4 of 7
Thread Starter 
so no one with any tips for this
post #5 of 7
Is it leaking at the sealing plate?
Slides Dream
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 5930k w/ XSPC Raystorm  Asus Rampage V Extreme  Evga GTX 980ti w/Ek blocks SLI GSkill Ripjaws DDR4 2400 64 gb 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE750BW LG Bdrewriter Win 10 Dell U3011 & ViewSonic 27" 
KeyboardPowerCaseMouse
Steelseries EVGA 1600 G2 Modded Corsair 800D Logitech Trackball 
Mouse Pad
n/a 
  hide details  
Reply
Slides Dream
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 5930k w/ XSPC Raystorm  Asus Rampage V Extreme  Evga GTX 980ti w/Ek blocks SLI GSkill Ripjaws DDR4 2400 64 gb 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE750BW LG Bdrewriter Win 10 Dell U3011 & ViewSonic 27" 
KeyboardPowerCaseMouse
Steelseries EVGA 1600 G2 Modded Corsair 800D Logitech Trackball 
Mouse Pad
n/a 
  hide details  
Reply
post #6 of 7
Try a little vaseline on the o-rings. I had issues with keeping mine in place while mounting which would have caused leaks. Also double check to make sure the o-rings aren't damaged at all.
Boxer
(8 items)
 
  
Reply
Boxer
(8 items)
 
  
Reply
post #7 of 7
Aquacomputer make sets of O rings for there products or just go to FrozenCPU they make the same ones. There is no set size they all fit the 1/4 thread pattern. I would remove the fittings and any other parts involved . Then go over the steps again to see where it is failing to narrow down the problem. It might be a pain in th Butt to do after you filled the loop but it looks like you have to.mad.gif
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Water Cooling
Overclock.net › Forums › Cooling › Water Cooling › SLI watercooling bridge help