Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › So I got another gtx670 and... sli doesnt work
New Posts  All Forums:Forum Nav:

So I got another gtx670 and... sli doesnt work - Page 3

post #21 of 40
SLi crashes even @ stock on both cards.?
swap out your SLi bridge.
post #22 of 40
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by malmental View Post

SLi crashes even @ stock on both cards.?
swap out your SLi bridge.

No, it works fine at stock, when I made the thread one card wasn't stock. As soon as I overvolt either card sli crashes. It does not appear to be a power supply issue, what else could it be?
Mechs paradise
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600k @ 4.5 asrock extreme3gen3 msi gtx670 oc pe  gskill ripjas ddr1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
crucial m4 64gb ssd evo 212+ windows 7 64 150" 1080p projector 
KeyboardCaseAudio
razer lykosa haf x  soudblaster x-fi titanium 
  hide details  
Reply
Mechs paradise
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600k @ 4.5 asrock extreme3gen3 msi gtx670 oc pe  gskill ripjas ddr1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
crucial m4 64gb ssd evo 212+ windows 7 64 150" 1080p projector 
KeyboardCaseAudio
razer lykosa haf x  soudblaster x-fi titanium 
  hide details  
Reply
post #23 of 40
to really test the PSU you need another one to push the system entirely, both cards included and not dual PSU or whatever you did before.
no offense but I'm not a Coolermaster PSU person, I do not trust them that much.
but ironically I run my SLi 670's and 2500K on a 900-watt RocketFish 80+ Silver Modular...
haha.

so it's down to the PSU and/or GPU's if hardware related..
starting to think PSU first.
post #24 of 40
Get back to stock, don't expect the clocks for individual cards to work at all in SLI. Downclock if you have to

Which driver set are you using, there are reports of people not being able to get any 320.xx driver working properly in SLI. Have you tested 314.22?
The Hybrid
(18 items)
 
Secondary
(9 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 3770k @4.2GHz Gigabyte Z77x - UD3H Gigabyte 1070 G1 gaming Corsair Vengeance Pro 2x8GB 2400 CL11 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Crucial m500 480GB Intel SSD X25-M MLC 80GB 4x WD Green 2TB 64MB Antec Kuhler 620 AIO 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 7 Ultimate x64 Philips Brilliance 202P4 22" CRT @2048x1536 85Hz Asus VG248QE 144Hz Lightboost Ducky Legend Blue 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair HX750 Raven RV-02 Logitech 502 Proteus SteelSeries fnatic QcK+ Limited Edition 
AudioAudio
Fiio E10k Audio Technica ATH-AD900x 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 955 BE Gigabyte 890GPA-UD3H Nvidia GeForce 9600GT SLI 8GB Kingston CL9 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Intel 320 SSD Scythe Yasya Windows 8 x64 LG Flatron 
Power
Antec HCG 520W 
  hide details  
Reply
The Hybrid
(18 items)
 
Secondary
(9 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 3770k @4.2GHz Gigabyte Z77x - UD3H Gigabyte 1070 G1 gaming Corsair Vengeance Pro 2x8GB 2400 CL11 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Crucial m500 480GB Intel SSD X25-M MLC 80GB 4x WD Green 2TB 64MB Antec Kuhler 620 AIO 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 7 Ultimate x64 Philips Brilliance 202P4 22" CRT @2048x1536 85Hz Asus VG248QE 144Hz Lightboost Ducky Legend Blue 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair HX750 Raven RV-02 Logitech 502 Proteus SteelSeries fnatic QcK+ Limited Edition 
AudioAudio
Fiio E10k Audio Technica ATH-AD900x 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 955 BE Gigabyte 890GPA-UD3H Nvidia GeForce 9600GT SLI 8GB Kingston CL9 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Intel 320 SSD Scythe Yasya Windows 8 x64 LG Flatron 
Power
Antec HCG 520W 
  hide details  
Reply
post #25 of 40
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by SpartanVXL View Post

Get back to stock, don't expect the clocks for individual cards to work at all in SLI. Downclock if you have to

Which driver set are you using, there are reports of people not being able to get any 320.xx driver working properly in SLI. Have you tested 314.22?

Oh, you know with all of this testing I didn't ever rollback the driver lol. I am on 320.18. I will try tonight. Thank you biggrin.gif
Quote:
Originally Posted by malmental View Post

to really test the PSU you need another one to push the system entirely, both cards included and not dual PSU or whatever you did before.
no offense but I'm not a Coolermaster PSU person, I do not trust them that much.
but ironically I run my SLi 670's and 2500K on a 900-watt RocketFish 80+ Silver Modular...
haha.

so it's down to the PSU and/or GPU's if hardware related..
starting to think PSU first.

This here has me scratching my head... I could have every component on its on power supply and it would not affect stability as long as each power supply was providing clean power. Besides, I verified my psu with my trusty multimeter which I do trust, so again I do not think it is the power supply. I am not a coolermaster anything person but it was the only gold certified in stock at my local store and when I bought it I refused to wait on the egg, actually I have the evo212 which I bought on purpose because my tuniq tower power was getting old. It has a 5 year warranty, and the voltage never dropped during testing... ohms law applies always so I really don't see how the test performed was bad but please explain how to properly test it... surely the proper test is not going to the store and buying another psu...

edit: I don't mean to be rude, this sounds a little rude but I don't know how else to say it. I appreciate the help, please don't take offense I have been up because of sick kids now 72 hours.
edit 2: haha I also have a haf 932... I guess I do like coolermaster =D
Edited by Camman - 6/3/13 at 4:11pm
Mechs paradise
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600k @ 4.5 asrock extreme3gen3 msi gtx670 oc pe  gskill ripjas ddr1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
crucial m4 64gb ssd evo 212+ windows 7 64 150" 1080p projector 
KeyboardCaseAudio
razer lykosa haf x  soudblaster x-fi titanium 
  hide details  
Reply
Mechs paradise
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600k @ 4.5 asrock extreme3gen3 msi gtx670 oc pe  gskill ripjas ddr1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
crucial m4 64gb ssd evo 212+ windows 7 64 150" 1080p projector 
KeyboardCaseAudio
razer lykosa haf x  soudblaster x-fi titanium 
  hide details  
Reply
post #26 of 40
OK
when's the last time to reformatted and did a clean OS install.?
post #27 of 40
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by malmental View Post

OK
when's the last time to reformatted and did a clean OS install.?

I am on an ssd... I am not certain but its been less than a month since a clean windows install. Could be 3 weeks could be 1 my memory is shot...very recently though.
Mechs paradise
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600k @ 4.5 asrock extreme3gen3 msi gtx670 oc pe  gskill ripjas ddr1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
crucial m4 64gb ssd evo 212+ windows 7 64 150" 1080p projector 
KeyboardCaseAudio
razer lykosa haf x  soudblaster x-fi titanium 
  hide details  
Reply
Mechs paradise
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600k @ 4.5 asrock extreme3gen3 msi gtx670 oc pe  gskill ripjas ddr1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
crucial m4 64gb ssd evo 212+ windows 7 64 150" 1080p projector 
KeyboardCaseAudio
razer lykosa haf x  soudblaster x-fi titanium 
  hide details  
Reply
post #28 of 40
Thread Starter 
ok so I did a clean install of 314.22 and it still did the same thing. So assuming it is in fact hardware related, the gpu's both work independently just fine, in either mobo slot. The power supply never falls of 12.1 v under any load so its not that. Sli works as long as there isn't extra voltage being added to either card so the bridge seems ok right? I don't really know where to go from here
Mechs paradise
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600k @ 4.5 asrock extreme3gen3 msi gtx670 oc pe  gskill ripjas ddr1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
crucial m4 64gb ssd evo 212+ windows 7 64 150" 1080p projector 
KeyboardCaseAudio
razer lykosa haf x  soudblaster x-fi titanium 
  hide details  
Reply
Mechs paradise
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600k @ 4.5 asrock extreme3gen3 msi gtx670 oc pe  gskill ripjas ddr1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
crucial m4 64gb ssd evo 212+ windows 7 64 150" 1080p projector 
KeyboardCaseAudio
razer lykosa haf x  soudblaster x-fi titanium 
  hide details  
Reply
post #29 of 40
RMA time, pick a GPU..
post #30 of 40
Thread Starter 
if a gpu was bad wouldn't it show up on its own? I don't like throwing darts.
Mechs paradise
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600k @ 4.5 asrock extreme3gen3 msi gtx670 oc pe  gskill ripjas ddr1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
crucial m4 64gb ssd evo 212+ windows 7 64 150" 1080p projector 
KeyboardCaseAudio
razer lykosa haf x  soudblaster x-fi titanium 
  hide details  
Reply
Mechs paradise
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600k @ 4.5 asrock extreme3gen3 msi gtx670 oc pe  gskill ripjas ddr1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
crucial m4 64gb ssd evo 212+ windows 7 64 150" 1080p projector 
KeyboardCaseAudio
razer lykosa haf x  soudblaster x-fi titanium 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › So I got another gtx670 and... sli doesnt work