Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › So I got another gtx670 and... sli doesnt work
New Posts  All Forums:Forum Nav:

So I got another gtx670 and... sli doesnt work - Page 4

post #31 of 40
swap out your PSU...
dude what else is there, you tell me, monitor..? LOL
post #32 of 40
Thread Starter 
I see you enjoy throwing darts smile.gif. Not sure but I have done multiple tests to prove its not the psu, if you have a test other than throw another one in there to prove its the psu im all ears
Mechs paradise
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600k @ 4.5 asrock extreme3gen3 msi gtx670 oc pe  gskill ripjas ddr1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
crucial m4 64gb ssd evo 212+ windows 7 64 150" 1080p projector 
KeyboardCaseAudio
razer lykosa haf x  soudblaster x-fi titanium 
  hide details  
Reply
Mechs paradise
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600k @ 4.5 asrock extreme3gen3 msi gtx670 oc pe  gskill ripjas ddr1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
crucial m4 64gb ssd evo 212+ windows 7 64 150" 1080p projector 
KeyboardCaseAudio
razer lykosa haf x  soudblaster x-fi titanium 
  hide details  
Reply
post #33 of 40
Thread Starter 
how do video cards get their voltage? is it from the pcie-connectors or does the mobo supply some of it too through the pcie slot? Perhaps this second pcie slot isn't up to snuff...dunno I never had any issues until I got this second card. Then again maybe its not hardware. I mean, maybe the mobo can't handle the voltage?
Mechs paradise
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600k @ 4.5 asrock extreme3gen3 msi gtx670 oc pe  gskill ripjas ddr1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
crucial m4 64gb ssd evo 212+ windows 7 64 150" 1080p projector 
KeyboardCaseAudio
razer lykosa haf x  soudblaster x-fi titanium 
  hide details  
Reply
Mechs paradise
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600k @ 4.5 asrock extreme3gen3 msi gtx670 oc pe  gskill ripjas ddr1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
crucial m4 64gb ssd evo 212+ windows 7 64 150" 1080p projector 
KeyboardCaseAudio
razer lykosa haf x  soudblaster x-fi titanium 
  hide details  
Reply
post #34 of 40
the PCI-E slot provides 75w, however when gpu's have external power connectors, the slot doesn't do much in the way of providing power.
post #35 of 40
Thread Starter 
yeah seems like a psu issue, but im on a rms oscilloscope so like... there is no drop off for sure. Perhaps I will give up sli it is nice though, and crisis 3 likes it a lot biggrin.gif
Mechs paradise
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600k @ 4.5 asrock extreme3gen3 msi gtx670 oc pe  gskill ripjas ddr1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
crucial m4 64gb ssd evo 212+ windows 7 64 150" 1080p projector 
KeyboardCaseAudio
razer lykosa haf x  soudblaster x-fi titanium 
  hide details  
Reply
Mechs paradise
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600k @ 4.5 asrock extreme3gen3 msi gtx670 oc pe  gskill ripjas ddr1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
crucial m4 64gb ssd evo 212+ windows 7 64 150" 1080p projector 
KeyboardCaseAudio
razer lykosa haf x  soudblaster x-fi titanium 
  hide details  
Reply
post #36 of 40
RMA your CoolerMaster..
post #37 of 40
Thread Starter 
dude on what grounds. "Yes your power supply is super clean and stable, please replace it, here look at my graph" lol your darts are missing

there is no way the power supply is the problem =D
Edited by Camman - 6/5/13 at 3:32am
Mechs paradise
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600k @ 4.5 asrock extreme3gen3 msi gtx670 oc pe  gskill ripjas ddr1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
crucial m4 64gb ssd evo 212+ windows 7 64 150" 1080p projector 
KeyboardCaseAudio
razer lykosa haf x  soudblaster x-fi titanium 
  hide details  
Reply
Mechs paradise
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600k @ 4.5 asrock extreme3gen3 msi gtx670 oc pe  gskill ripjas ddr1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
crucial m4 64gb ssd evo 212+ windows 7 64 150" 1080p projector 
KeyboardCaseAudio
razer lykosa haf x  soudblaster x-fi titanium 
  hide details  
Reply
post #38 of 40
RMA mobo...

edit:
lighten up it was joke.
post #39 of 40
Thread Starter 
Thanks bro I was away for a day lol. Yeah I don't know either... ill try fresh windows I guess... right now ill just play games =D no idea what else it could be. I think I will rma my sata cables
Mechs paradise
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600k @ 4.5 asrock extreme3gen3 msi gtx670 oc pe  gskill ripjas ddr1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
crucial m4 64gb ssd evo 212+ windows 7 64 150" 1080p projector 
KeyboardCaseAudio
razer lykosa haf x  soudblaster x-fi titanium 
  hide details  
Reply
Mechs paradise
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600k @ 4.5 asrock extreme3gen3 msi gtx670 oc pe  gskill ripjas ddr1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
crucial m4 64gb ssd evo 212+ windows 7 64 150" 1080p projector 
KeyboardCaseAudio
razer lykosa haf x  soudblaster x-fi titanium 
  hide details  
Reply
post #40 of 40
Thread Starter 
oh geez I thought I brought this back up to date. A fresh install of windows fixed my problem, I was just thinking about this because I just upped my overclock on my sli just cuz lol. Anyway, all works as it should now.
Mechs paradise
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600k @ 4.5 asrock extreme3gen3 msi gtx670 oc pe  gskill ripjas ddr1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
crucial m4 64gb ssd evo 212+ windows 7 64 150" 1080p projector 
KeyboardCaseAudio
razer lykosa haf x  soudblaster x-fi titanium 
  hide details  
Reply
Mechs paradise
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600k @ 4.5 asrock extreme3gen3 msi gtx670 oc pe  gskill ripjas ddr1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
crucial m4 64gb ssd evo 212+ windows 7 64 150" 1080p projector 
KeyboardCaseAudio
razer lykosa haf x  soudblaster x-fi titanium 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › So I got another gtx670 and... sli doesnt work