Overclock.net › Forums › Graphics Cards › Graphics Cards - General › GTX 660 Oc Sli Problem
New Posts  All Forums:Forum Nav:

GTX 660 Oc Sli Problem

post #1 of 19
Thread Starter 
Hi all , i am new here .
so today i buy another video card to make SLI
my pc specs :
Intel I7 920 3GHZ
MotherBored Asus P6T
Corsair 3x2GB 1333mhz - total 6GB
corsair GS800W
Asus GTX 660 OC SLI
,
so before the SLI my video card was working very nice for my games . max temps 60-65 . Single Video Card FPS 50-60Avg on Metro Last Light Benchmark .
today i add a same video card . and i dont even get more FPS . 60-70 again .
The SLI is working and the video cards are extreme hot !!
when i have single on this game it was 60-65C max
and after SLI
1st card with the monitor connection - 98C !!!!! (WHY)?
2 card 55C
i see that the first card is GPU use 98-100%
and the second 0-2% ? (why?)

i have better results on single video mad.gif !
what i have to do ?
can i run the SLI like 2 cards 50%-60% use both ?
i dont know what to do

Thanks smile.gif
post #2 of 19
Are you sure you enabled SLI in the NVidia driver? Do you have an SLI bridge connected between the cards?

There are game profiles in the NVidia drivers that allow you to enable or disable SLI for certain titles. It's possible you're using one of the titles that has problems with SLI, and SLI is disabled. What game(s) are you trying to run?

Greg
post #3 of 19
Quote:
Originally Posted by hammong View Post

Are you sure you enabled SLI in the NVidia driver? Do you have an SLI bridge connected between the cards?

There are game profiles in the NVidia drivers that allow you to enable or disable SLI for certain titles. It's possible you're using one of the titles that has problems with SLI, and SLI is disabled. What game(s) are you trying to run?

Greg
^ this.
post #4 of 19
Thread Starter 
Yes i Enabled the SLI in Nvidia Driver (control panel) , yes i have the bridge that come with the mother bored .
I am trying to run the simple games like Metro Last Light , Warface .
The problem that i cant understand why only 1 video card is working in the game ? i see with afterburner that only 1 card is 90-100% GPU use . and the second 0-10% use .
And the video cards are hot ass hell .
and i have the same performance like i am playing on 1 card .

I'm starting regret about this buying .
so maybe some one can help ?
post #5 of 19
your CPU overclocked and if so then to what.?
post #6 of 19
Thread Starter 
its not hard overclocked .. only 0.2ghz ...
so you have idea about the SLI ?
post #7 of 19
so the question is does an i7-920 @ 3.0GHz bottleneck SLi 660's....?
post #8 of 19
Thread Starter 
sorry i dont know this word .. and i am new in this ... so ?
what it mean ?
and my question can i balance the cards? like they will work 50-50% GPU use ? or something else ?
why i dont get performance from this SLI ?
the fps not going up .
and why 1 card is working and not the cards both ?
post #9 of 19
A bottleneck is a phenomenon where the performance or capacity of an entire system is limited by a single
or limited number of components or resources.
post #10 of 19
Thread Starter 
so you tell me that i have to change my CPU and Motherbored ?? i thing its too aggressive .
i have simple questions that you cant help me with them ?
you running SLI on your pc ? and what temp you have in work ?
and how your cards effective ? GPU use ?
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Graphics Cards - General
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › Graphics Cards - General › GTX 660 Oc Sli Problem