post #21 of 21
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by ghostrider85 View Post

Yup, i don't know why you can't boot in uefi mode. My bios settings was at defaults when i installed mine. I folowed seans guid on how to dump the installer in the usb, then booted to uefi mode, that's it.

Can you take a screenshot of your usb installer? I want to see the contents on the root directory.

I've tried running defaults too.




Quote:
Originally Posted by 0CALEFACTION0 View Post

Just to be on the safe side, this is a non-cracked license?

Yeah, I dumped my own ISO from my disk on another computer, as I don't have a dvd drive in this one
My Pride and Joy
(22 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
[Intel] i7-3770k @ 4.8 GHz (Delid) [ASUS] P8Z77 WS [Sapphire] R9 290 Vapor-X [Sapphire] R9 290 Vapor-X 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
[Team Group] 16GB @ 2133 [Samsung] 850 Pro 256 GB [Samsung] 840 Evo 120 GB [Western Digital] Caviar Blue 1TB 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
[Seagate] Barracuda 1TB [Seagate] Barracuda 500GB [Toshiba] 2TB [Kingston] SSDnow V300 60gb 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Asus drive Custom Loop ;D [Microsoft] Windows 8.1 Pro x64 BenQ BL3200PT 
MonitorKeyboardPowerCase
Acer H276HL Logitech G19 [Corsair] HX 850 [NZXT] Phantom 630 
MouseAudio
Logitech G502 Sony MHci99 
  hide details  
Reply
My Pride and Joy
(22 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
[Intel] i7-3770k @ 4.8 GHz (Delid) [ASUS] P8Z77 WS [Sapphire] R9 290 Vapor-X [Sapphire] R9 290 Vapor-X 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
[Team Group] 16GB @ 2133 [Samsung] 850 Pro 256 GB [Samsung] 840 Evo 120 GB [Western Digital] Caviar Blue 1TB 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
[Seagate] Barracuda 1TB [Seagate] Barracuda 500GB [Toshiba] 2TB [Kingston] SSDnow V300 60gb 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Asus drive Custom Loop ;D [Microsoft] Windows 8.1 Pro x64 BenQ BL3200PT 
MonitorKeyboardPowerCase
Acer H276HL Logitech G19 [Corsair] HX 850 [NZXT] Phantom 630 
MouseAudio
Logitech G502 Sony MHci99 
  hide details  
Reply