Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › P8P67 Deluxe Code 40 after installing Windows 8?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

P8P67 Deluxe Code 40 after installing Windows 8?

post #1 of 4
Thread Starter 
I just noticed the LED display is showing code 40, but Asus doesn't have 40 listed as a code.

It's not overheating, showing all 8gb ram and everything runs fine. Before it would always show A0 once it had booted to the OS. I'm guessing its just a Windows 8 thing?
post #2 of 4
from what i can tell it is a windows 8 and just shutting down the kernal.
http://rog.asus.com/forum/showthread.php?22382-RAMPAGE-IV-EXTREME-BIOS-2105-quot-C-quot-Debug-Code-quot-40-quot

so by the looks i wouldnt worry.
Going to be chaep
(16 items)
 
Wife's Rig
(12 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3770k Gigabyte GA-Z77X-UP5 TH MSI GTX460 G.Skill TridentX 2400 2 x 4GB 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Plextor M5p 128GB 2 x WD 500GB Blues LG Prolimatech Megahalems Rev C 
CoolingOSMonitorPower
Arctic F12 CO PWM x 2 Push/Pull Windows 7 64 bit Ultimate LG IPS235V Corsair AX850 
Case
Coolermaster HAF 912 advanced (Asia version) 
CPUMotherboardGraphicsRAM
I5-3570K Gigabyte Z68X-UD3H-B3 Inno3D Ichill GTX660 8GB G.Skill RipjawsX 1600 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 830 128GB WD black 500GB Liteon Coolermaster Hyper 212+ EVO 
OSMonitorPowerCase
Win 7 ultimate Samsung Syncmaster 932gwe+ OCZ ZT series 550W Coolermaster 410 
CPUMotherboardRAMHard Drive
1.67Ghz Atom stock 1GB DDR2 2 x 500GB Western Digital Cavier Blacks [RAID 1] 
CoolingOSPowerCase
stock DSM3.2 [built on linux] stock stock 
OtherOther
Synology DX510 Expansion unit 5 x 1TB WD Cavier Blacks in a RAID 6 
  hide details  
Reply
Going to be chaep
(16 items)
 
Wife's Rig
(12 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3770k Gigabyte GA-Z77X-UP5 TH MSI GTX460 G.Skill TridentX 2400 2 x 4GB 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Plextor M5p 128GB 2 x WD 500GB Blues LG Prolimatech Megahalems Rev C 
CoolingOSMonitorPower
Arctic F12 CO PWM x 2 Push/Pull Windows 7 64 bit Ultimate LG IPS235V Corsair AX850 
Case
Coolermaster HAF 912 advanced (Asia version) 
CPUMotherboardGraphicsRAM
I5-3570K Gigabyte Z68X-UD3H-B3 Inno3D Ichill GTX660 8GB G.Skill RipjawsX 1600 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 830 128GB WD black 500GB Liteon Coolermaster Hyper 212+ EVO 
OSMonitorPowerCase
Win 7 ultimate Samsung Syncmaster 932gwe+ OCZ ZT series 550W Coolermaster 410 
CPUMotherboardRAMHard Drive
1.67Ghz Atom stock 1GB DDR2 2 x 500GB Western Digital Cavier Blacks [RAID 1] 
CoolingOSPowerCase
stock DSM3.2 [built on linux] stock stock 
OtherOther
Synology DX510 Expansion unit 5 x 1TB WD Cavier Blacks in a RAID 6 
  hide details  
Reply
post #3 of 4
something secure-boot related ? It's a windows 8 thing
deus ex machina
(14 items)
 
  
Reply
deus ex machina
(14 items)
 
  
Reply
post #4 of 4
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by stubass View Post

from what i can tell it is a windows 8 and just shutting down the kernal.
http://rog.asus.com/forum/showthread.php?22382-RAMPAGE-IV-EXTREME-BIOS-2105-quot-C-quot-Debug-Code-quot-40-quot

so by the looks i wouldnt worry.

Thanks! I was hoping it wasn't something hardware related.

Quote:
Originally Posted by kamimaru View Post

something secure-boot related ? It's a windows 8 thing

Thank you as well. I'm not sure what changed, but I did a little tweaking (performance related stuff) in W8 and now it's back to A0. Strange.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › P8P67 Deluxe Code 40 after installing Windows 8?