Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › Abit NF7-S PLED blinking
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Abit NF7-S PLED blinking

post #1 of 27
Thread Starter 
I put my old NF7-Sv2 mobo onto another case
and it turns on after i plugged everything in, but after ~12secs, the Power LED light just blinks. I can't even turn off the comp by holding the power button. Any suggestions??

TIA,
Kipper
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E4300 Abit IP-35 Pro Diamond HD4870 512MB Corsair 2x2GB 5-5-5-12 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2 x 74GB WD Raptors Windows Vista ultimate Viewsonic 20.1 Saitek Eclipse 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corssair TX750W CM Cosmos S Logitech G5 F-Func 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E4300 Abit IP-35 Pro Diamond HD4870 512MB Corsair 2x2GB 5-5-5-12 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2 x 74GB WD Raptors Windows Vista ultimate Viewsonic 20.1 Saitek Eclipse 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corssair TX750W CM Cosmos S Logitech G5 F-Func 
  hide details  
Reply
post #2 of 27
Did you plug the front panel in properly
haswell
(17 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-4790K Gigabyte H97N-wifi ZOTAC 1060 AMP! 6Gb 16gb Corsair XMS3 1600 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Integral 480gb ssd Phobya UC-2LT Plexi XSPC X4 Tank Combo Nexxxos XT45 280 
CoolingOSMonitorKeyboard
2x AC F14 PWM Win 10 Pro BenQ GL2250HM Cherry compact 
PowerCaseMouseAudio
Corsair CX750M Bitfenix Pandora Core Logitech B100 Realtek ALC892 
Other
Aten CS682 KVM 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core2Etreme QX6800  ASUS P5K Asus Turbo GTX960 OC 8gb NANYA DDR2 800 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
4x 1TB 3.5" 160GB 2.5" Asus BC-12D2HC CM TX3i 
CoolingOSMonitorKeyboard
4x Arctic F8 80mm Win 10 Pro BenQ GL2250HM Venom warrior mech. 
PowerCaseMouseMouse Pad
Cougar 650w Lian Li PC70 Corsair Sabre RGB venom gaming surface 
AudioOtherOtherOther
Realtek onboard Aten CS682 KVM Netgear gs105 switch 2x Silicon Image SIL3124 sataII cards 
Other
Lamptron FC6 
  hide details  
Reply
haswell
(17 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-4790K Gigabyte H97N-wifi ZOTAC 1060 AMP! 6Gb 16gb Corsair XMS3 1600 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Integral 480gb ssd Phobya UC-2LT Plexi XSPC X4 Tank Combo Nexxxos XT45 280 
CoolingOSMonitorKeyboard
2x AC F14 PWM Win 10 Pro BenQ GL2250HM Cherry compact 
PowerCaseMouseAudio
Corsair CX750M Bitfenix Pandora Core Logitech B100 Realtek ALC892 
Other
Aten CS682 KVM 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core2Etreme QX6800  ASUS P5K Asus Turbo GTX960 OC 8gb NANYA DDR2 800 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
4x 1TB 3.5" 160GB 2.5" Asus BC-12D2HC CM TX3i 
CoolingOSMonitorKeyboard
4x Arctic F8 80mm Win 10 Pro BenQ GL2250HM Venom warrior mech. 
PowerCaseMouseMouse Pad
Cougar 650w Lian Li PC70 Corsair Sabre RGB venom gaming surface 
AudioOtherOtherOther
Realtek onboard Aten CS682 KVM Netgear gs105 switch 2x Silicon Image SIL3124 sataII cards 
Other
Lamptron FC6 
  hide details  
Reply
post #3 of 27
thats what i thought.. lol, you may have plugged it in wrong, recheck your wiring, and if thats not the case.

Does your PC turn on when you press the power button?
I'm Jelly.
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 2500k Gigabyte Z68X-UD4-B3 MSI GTX 460 Cyclone 748MB 8GB DDR3-1600 Ripjaws 9-9-9-27 
Hard DriveOSKeyboardPower
OCZ 60GB Vertex 2 + 500GB 7200.12 Raid 0 Windows 7 Metadot DAS Professional S 850W XFX 
CaseMouse
HAF 932 MX518 
  hide details  
Reply
I'm Jelly.
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 2500k Gigabyte Z68X-UD4-B3 MSI GTX 460 Cyclone 748MB 8GB DDR3-1600 Ripjaws 9-9-9-27 
Hard DriveOSKeyboardPower
OCZ 60GB Vertex 2 + 500GB 7200.12 Raid 0 Windows 7 Metadot DAS Professional S 850W XFX 
CaseMouse
HAF 932 MX518 
  hide details  
Reply
post #4 of 27
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by frostbite View Post
Did you plug the front panel in properly
its plugged exactly like the manual says..
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E4300 Abit IP-35 Pro Diamond HD4870 512MB Corsair 2x2GB 5-5-5-12 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2 x 74GB WD Raptors Windows Vista ultimate Viewsonic 20.1 Saitek Eclipse 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corssair TX750W CM Cosmos S Logitech G5 F-Func 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E4300 Abit IP-35 Pro Diamond HD4870 512MB Corsair 2x2GB 5-5-5-12 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2 x 74GB WD Raptors Windows Vista ultimate Viewsonic 20.1 Saitek Eclipse 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corssair TX750W CM Cosmos S Logitech G5 F-Func 
  hide details  
Reply
post #5 of 27
Did you use the motherboard standoffs?
I'm Jelly.
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 2500k Gigabyte Z68X-UD4-B3 MSI GTX 460 Cyclone 748MB 8GB DDR3-1600 Ripjaws 9-9-9-27 
Hard DriveOSKeyboardPower
OCZ 60GB Vertex 2 + 500GB 7200.12 Raid 0 Windows 7 Metadot DAS Professional S 850W XFX 
CaseMouse
HAF 932 MX518 
  hide details  
Reply
I'm Jelly.
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 2500k Gigabyte Z68X-UD4-B3 MSI GTX 460 Cyclone 748MB 8GB DDR3-1600 Ripjaws 9-9-9-27 
Hard DriveOSKeyboardPower
OCZ 60GB Vertex 2 + 500GB 7200.12 Raid 0 Windows 7 Metadot DAS Professional S 850W XFX 
CaseMouse
HAF 932 MX518 
  hide details  
Reply
post #6 of 27
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by UberN00B View Post
thats what i thought.. lol, you may have plugged it in wrong, recheck your wiring, and if thats not the case.

Does your PC turn on when you press the power button?
the PC turns on normally for like 10 sec (although i get nothing on my screen)
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E4300 Abit IP-35 Pro Diamond HD4870 512MB Corsair 2x2GB 5-5-5-12 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2 x 74GB WD Raptors Windows Vista ultimate Viewsonic 20.1 Saitek Eclipse 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corssair TX750W CM Cosmos S Logitech G5 F-Func 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E4300 Abit IP-35 Pro Diamond HD4870 512MB Corsair 2x2GB 5-5-5-12 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2 x 74GB WD Raptors Windows Vista ultimate Viewsonic 20.1 Saitek Eclipse 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corssair TX750W CM Cosmos S Logitech G5 F-Func 
  hide details  
Reply
post #7 of 27
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by UberN00B View Post
Did you use the motherboard standoffs?
yeah, the standoffs are there. should i reinstall the mobo?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E4300 Abit IP-35 Pro Diamond HD4870 512MB Corsair 2x2GB 5-5-5-12 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2 x 74GB WD Raptors Windows Vista ultimate Viewsonic 20.1 Saitek Eclipse 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corssair TX750W CM Cosmos S Logitech G5 F-Func 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E4300 Abit IP-35 Pro Diamond HD4870 512MB Corsair 2x2GB 5-5-5-12 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2 x 74GB WD Raptors Windows Vista ultimate Viewsonic 20.1 Saitek Eclipse 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corssair TX750W CM Cosmos S Logitech G5 F-Func 
  hide details  
Reply
post #8 of 27
No, theres definately something, but with what.. hmm... Whats the system specs of that rig?
I'm Jelly.
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 2500k Gigabyte Z68X-UD4-B3 MSI GTX 460 Cyclone 748MB 8GB DDR3-1600 Ripjaws 9-9-9-27 
Hard DriveOSKeyboardPower
OCZ 60GB Vertex 2 + 500GB 7200.12 Raid 0 Windows 7 Metadot DAS Professional S 850W XFX 
CaseMouse
HAF 932 MX518 
  hide details  
Reply
I'm Jelly.
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 2500k Gigabyte Z68X-UD4-B3 MSI GTX 460 Cyclone 748MB 8GB DDR3-1600 Ripjaws 9-9-9-27 
Hard DriveOSKeyboardPower
OCZ 60GB Vertex 2 + 500GB 7200.12 Raid 0 Windows 7 Metadot DAS Professional S 850W XFX 
CaseMouse
HAF 932 MX518 
  hide details  
Reply
post #9 of 27
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by UberN00B View Post
No, theres definately something, but with what.. hmm... Whats the system specs of that rig?
CPU: XPM 2500+
Mobo: Abit NF7-S
HDD: Not plugged in
GFX: 6200 (worked with the NF7-S before)
Cooler: Zalman 7000B (didn't reinstall bother it)
RAM: 2 sticks of generic ram (should i try another stick or smth?)
Case, etc are insignificant right?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E4300 Abit IP-35 Pro Diamond HD4870 512MB Corsair 2x2GB 5-5-5-12 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2 x 74GB WD Raptors Windows Vista ultimate Viewsonic 20.1 Saitek Eclipse 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corssair TX750W CM Cosmos S Logitech G5 F-Func 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E4300 Abit IP-35 Pro Diamond HD4870 512MB Corsair 2x2GB 5-5-5-12 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2 x 74GB WD Raptors Windows Vista ultimate Viewsonic 20.1 Saitek Eclipse 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corssair TX750W CM Cosmos S Logitech G5 F-Func 
  hide details  
Reply
post #10 of 27
o_O you need a hard drive plugged in.....

whats the specs on the power supply?
I'm Jelly.
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 2500k Gigabyte Z68X-UD4-B3 MSI GTX 460 Cyclone 748MB 8GB DDR3-1600 Ripjaws 9-9-9-27 
Hard DriveOSKeyboardPower
OCZ 60GB Vertex 2 + 500GB 7200.12 Raid 0 Windows 7 Metadot DAS Professional S 850W XFX 
CaseMouse
HAF 932 MX518 
  hide details  
Reply
I'm Jelly.
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 2500k Gigabyte Z68X-UD4-B3 MSI GTX 460 Cyclone 748MB 8GB DDR3-1600 Ripjaws 9-9-9-27 
Hard DriveOSKeyboardPower
OCZ 60GB Vertex 2 + 500GB 7200.12 Raid 0 Windows 7 Metadot DAS Professional S 850W XFX 
CaseMouse
HAF 932 MX518 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD Motherboards
Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › Abit NF7-S PLED blinking