post #1 of 1
Thread Starter 
I'm not sure if it is my graphics card causing it, but it is the only thing I can think of since I didnt have this problem when I had nVidia. When I play any video in media player classic, or vlc, the video audio will stutter and skip. It does this in youtube as well. I solved the video artifacting, but the audio is still messing up. Does anybody have any solutions on how to solve this.
My System
(21 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i5 3570k ASRock z77 Extreme 4 Sapphire 7950 Corsair Vengeance 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung 840 Pro Caviar Black 1TB Caviar Black 500GB Asus DVD+-RW 
CoolingCoolingCoolingOS
Swiftech h220 XSPC EX120 EK Radeon HD 7970 Acrylic CSQ Windows 7 Ultimate x64 
MonitorMonitorKeyboardPower
QNIX QX2710 Acer G245HQ Sidewinder x4 SeaSonic S12D 850W Silver 
CaseMouseMouse PadAudio
CoolerMaster HAF XB Razer Mamba 2012 SteelSeries QcK Asus Xonar DG 5.1 
Other
Hauppage Win-TV HVR 2250 
  hide details  
Reply
My System
(21 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i5 3570k ASRock z77 Extreme 4 Sapphire 7950 Corsair Vengeance 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung 840 Pro Caviar Black 1TB Caviar Black 500GB Asus DVD+-RW 
CoolingCoolingCoolingOS
Swiftech h220 XSPC EX120 EK Radeon HD 7970 Acrylic CSQ Windows 7 Ultimate x64 
MonitorMonitorKeyboardPower
QNIX QX2710 Acer G245HQ Sidewinder x4 SeaSonic S12D 850W Silver 
CaseMouseMouse PadAudio
CoolerMaster HAF XB Razer Mamba 2012 SteelSeries QcK Asus Xonar DG 5.1 
Other
Hauppage Win-TV HVR 2250 
  hide details  
Reply