Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › No display after buying a new mobo...
New Posts  All Forums:Forum Nav:

No display after buying a new mobo...

post #1 of 3
Thread Starter 
Bought an asus p8h61-m lx3 mobo after my previous mobo burned one of its part that controls the voltage of the cpu.
Put everything back in place to the new mobo i bought. In the first startup, it went on for a few seconds and then turned off, tried again and then it did turned on but this time, it has no display..

Can sum1 tell me whats wrong? i just bought this today.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i3 2100 @ 3.1 GHZ ECS H61h2-m12 HD 7950 8GB ddr3 1333mhz Transcend 
Hard DriveCoolingOSOS
Western Digital Caviar Blue 500GB Stock coolers ; Air cool Windows 8 Release Preview Windows 7 
PowerCaseMouse
Cougar ST-550 Caseless  Thermaltake Ryujin Gaming Mouse 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i3 2100 @ 3.1 GHZ ECS H61h2-m12 HD 7950 8GB ddr3 1333mhz Transcend 
Hard DriveCoolingOSOS
Western Digital Caviar Blue 500GB Stock coolers ; Air cool Windows 8 Release Preview Windows 7 
PowerCaseMouse
Cougar ST-550 Caseless  Thermaltake Ryujin Gaming Mouse 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
clear your cmos then reset your bios
2600K
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k Giga P67 UD7 B3 MSI 6950 Unlocked and CF gskill 1600 4gbxh 4x2gb @8-11-8-2133 
Hard DriveMonitorPowerCase
Intel 25-Vx4 RAID0 Samsung P2450H x1, Dell U2311H x2 HXCN 850 LianLi K58 
  hide details  
Reply
2600K
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k Giga P67 UD7 B3 MSI 6950 Unlocked and CF gskill 1600 4gbxh 4x2gb @8-11-8-2133 
Hard DriveMonitorPowerCase
Intel 25-Vx4 RAID0 Samsung P2450H x1, Dell U2311H x2 HXCN 850 LianLi K58 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
    The other motherboard could have possibly fried the CPU. mad.gif   If possible, try running the new motherboard with a different CPU and see if it works.
My desktop PC
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-3770K Gigabyte P67A-D3-B3 NVIDIA GeForce 8400 GS  1x Corsair 8 GB 
Hard DriveHard DriveHard DriveOS
Kingston SV300S3 WesternDigital WD10EZEX Samsung HD154UI Windows 7 Ultimate SP1 x64 
MonitorMonitorKeyboardPower
Daewoo L947BK Gateway FPD1530 HTK-2001 Dynex DX-400WPS 
MouseAudio
Kensington K72400 Realtek ALC889 
  hide details  
Reply
My desktop PC
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-3770K Gigabyte P67A-D3-B3 NVIDIA GeForce 8400 GS  1x Corsair 8 GB 
Hard DriveHard DriveHard DriveOS
Kingston SV300S3 WesternDigital WD10EZEX Samsung HD154UI Windows 7 Ultimate SP1 x64 
MonitorMonitorKeyboardPower
Daewoo L947BK Gateway FPD1530 HTK-2001 Dynex DX-400WPS 
MouseAudio
Kensington K72400 Realtek ALC889 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › No display after buying a new mobo...