Overclock.net › Forums › Overclock.net Forum › Bugs and Technical Issues › Submit a Bug Report › Subscriptions page broken
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Subscriptions page broken

post #1 of 2
Thread Starter 
  • What happened?

    My subscriptions page is not showing anything I have posted/subscribed to today, and those with new posts are not moved to the top. Worked fine last night/earlier today.

  • Are you able to reproduce this problem consistently?

    Yes.
  • What steps did you take to reproduce this problem?

    Refreshed the page several times, subscribed to new pages, unsibscribed and resubscribed, restarted both my browser, and computer.
  • What action did you expect to occur when this bug appeared?

    The subscriptions page to show as usual, with the threads with new posts to go to the top, and any thread I subscribed to to/started to be added to the list.
  • Any additional information that will help us diagnose the issue:


  • Browser, active browser addons, and operating system:

    Google Chrome with: Turn out the Lights, a YouTube auto loader, and a few other small things. Running Win 7 Ultimate. There have been no changes in the past couple of weeks to my browser.
  • URL where the issue occurs:

    http://www.overclock.net/users/subscriptions/
post #2 of 2
Thread Starter 
Also have the same issue on the subscriptions on my profile.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Submit a Bug Report
Overclock.net › Forums › Overclock.net Forum › Bugs and Technical Issues › Submit a Bug Report › Subscriptions page broken