Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › HD 7950 randomly looses display output
New Posts  All Forums:Forum Nav:

HD 7950 randomly looses display output

post #1 of 3
Thread Starter 
Hello!

I've had my 7950 for about 1.5 months now, and it's been troublesome beyond belief. I've ran into a billion different driver issues, crashes, stability issues, etc.

But about 1 week ago, I got the strangest problem ever:
The card would run fine for a while, then it would just lose the display output. It wasn't dependent on what I was doing, it did the same thing under full load, at idle, stock and overclocked. I tried both 13.4, 13.5 and 13.6 drivers, and it didn't make a difference.

This happened (conveniently enough) just before Dreamhack, so when I was there, I talked to the support, and they said it was a hardware problem, and that I should RMA it. Is it possible that they might have overlooked something, adn that there might still be hope for my card, or is it just dead?

Hope you guys can help! biggrin.gif
post #2 of 3
No one is answering this? This concerns me, because usually people here are friendly and helpful. Anyone who can help this guy? Possible to try another 7950 or a least another GPU? To eliminate other factors not that I could think of any...
Ravager
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX 8350 Gigabyte GA-990FXA-UD3 R5 XFX R9 390 DD Black Edition Kingston HyperX Fury  
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Crucial BX100  WD Blue Corsair H100i GTX Windows 10 Insider Preview 
MonitorKeyboardPowerCase
AOC G2460PF 24" 144Hz Freesync Steelseries 6Gv2 EVGA Supernova 750 G2 Phanteks Enthoo Pro M 
MouseMouse PadAudioAudio
Logitech G303 Steelseries QcK Heavy Kingston HyperX Cloud ASUS Xonar U5 
  hide details  
Reply
Ravager
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX 8350 Gigabyte GA-990FXA-UD3 R5 XFX R9 390 DD Black Edition Kingston HyperX Fury  
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Crucial BX100  WD Blue Corsair H100i GTX Windows 10 Insider Preview 
MonitorKeyboardPowerCase
AOC G2460PF 24" 144Hz Freesync Steelseries 6Gv2 EVGA Supernova 750 G2 Phanteks Enthoo Pro M 
MouseMouse PadAudioAudio
Logitech G303 Steelseries QcK Heavy Kingston HyperX Cloud ASUS Xonar U5 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Trying another DVI or DisplayPort couldn't hurt either...
Ravager
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX 8350 Gigabyte GA-990FXA-UD3 R5 XFX R9 390 DD Black Edition Kingston HyperX Fury  
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Crucial BX100  WD Blue Corsair H100i GTX Windows 10 Insider Preview 
MonitorKeyboardPowerCase
AOC G2460PF 24" 144Hz Freesync Steelseries 6Gv2 EVGA Supernova 750 G2 Phanteks Enthoo Pro M 
MouseMouse PadAudioAudio
Logitech G303 Steelseries QcK Heavy Kingston HyperX Cloud ASUS Xonar U5 
  hide details  
Reply
Ravager
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX 8350 Gigabyte GA-990FXA-UD3 R5 XFX R9 390 DD Black Edition Kingston HyperX Fury  
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Crucial BX100  WD Blue Corsair H100i GTX Windows 10 Insider Preview 
MonitorKeyboardPowerCase
AOC G2460PF 24" 144Hz Freesync Steelseries 6Gv2 EVGA Supernova 750 G2 Phanteks Enthoo Pro M 
MouseMouse PadAudioAudio
Logitech G303 Steelseries QcK Heavy Kingston HyperX Cloud ASUS Xonar U5 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › HD 7950 randomly looses display output