Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › NVIDIA Drivers and Overclocking Software › Gtx 570 wont sli, please help
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Gtx 570 wont sli, please help

post #1 of 3
Thread Starter 
ok so i have 2 gtx 570's and they will not SLI, i can use either one idividually and they work fine, and i can set one as my main and one as Phsx processor and that works fine aswell BUT when i enable SLI only the video card that has cable to monitor coming out is the only active video card as per data provided by MSI Afterburner and multiple benchmarking tools.... drivers are all up to date and i have tried replacing sli bridge and removing cards/switching slots, i have tried many different games to no avail. Im sure it is some simple fix that i am unaware of, so any help would be much appreciated.
post #2 of 3
What motherboard do you have?
The Laptop
(6 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel i7 2860QM AMD Radeon HD 6770M Corsair Vengence 1600MHz Samsung 840 Pro 256GB 
OSMonitor
Mac OS X 10.8 1680 x 1050 anti-glare high resolution  
  hide details  
Reply
The Laptop
(6 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel i7 2860QM AMD Radeon HD 6770M Corsair Vengence 1600MHz Samsung 840 Pro 256GB 
OSMonitor
Mac OS X 10.8 1680 x 1050 anti-glare high resolution  
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
it is a asus sabertooth x79
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › NVIDIA Drivers and Overclocking Software › Gtx 570 wont sli, please help