post #1 of 1
Thread Starter 
So yesterday after upgrading to a few high perf. fans (summer heat) i turned on my pc and steam popped up with an error so i went to open the exe and the hard drive was gone so i rebooted and it was detected by my BIOS. After rebooting again it showed up but when i went to open it all the information disappeared and windows just said it was Local Drive G and there was no disk space information and right clicking on it gave back a size of 0 Bytes. So i shut down my rig and re-checked the wires 3 times and it still is doing it. so i unplugged all drives accept for it (had win xp installed on it) and it didn't even get past the windows logo before it locked up.

I downloaded the WD diagnostic tool and it claimed it passed all tests but i find that hard to believe rolleyes.gif. I am pretty much convinced it died on me is this true or just something else?
Edited by philhalo66 - 6/25/13 at 10:26am
Tha Beast!
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 4770K 4.5Ghz 1.261V ASUS Z87 Sabertooth EVGA GTX 1080 FTW2 iCX 16GB DDR3 2400Mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Kingston 480GB SSD HGST 2TB Corsair H100i Windows 10 Home 64-bit 
MonitorKeyboardPowerCase
AOC I2269VW-B 22" Razer BlackWidow Ultimate 2014 Corsair HX650 Thermaltake A31 Snow 
MouseMouse PadAudio
Razer Deathadder 2013 Razer goliathus Sound Blaster X-FI Xtreme Audio PCIe 
  hide details  
Reply
Tha Beast!
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 4770K 4.5Ghz 1.261V ASUS Z87 Sabertooth EVGA GTX 1080 FTW2 iCX 16GB DDR3 2400Mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Kingston 480GB SSD HGST 2TB Corsair H100i Windows 10 Home 64-bit 
MonitorKeyboardPowerCase
AOC I2269VW-B 22" Razer BlackWidow Ultimate 2014 Corsair HX650 Thermaltake A31 Snow 
MouseMouse PadAudio
Razer Deathadder 2013 Razer goliathus Sound Blaster X-FI Xtreme Audio PCIe 
  hide details  
Reply