Overclock.net › Forums › Cooling › Water Cooling › Installed antec 920 now video problems?!?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Installed antec 920 now video problems?!?

post #1 of 8
Thread Starter 
I just got done installing a antec 920 CPU cooler. Turned my pc on and it loaded to windows but my video card fans for some reason crank all the way up now. The "evga" light starts to flash like a light bulb in a bad storm then my screen goes black. No idea on this one please help!!

Not sure if having to plug in a USB on my motherboard for the antec 920 would do it. I can think what would cause this.
My RiG
(7 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 5930k @ 4.3ghz MSI X99 Gaming 9 AC Gigabyte 980ti Gaming G1 SLI Corsair 16gb DDR4 2800mhz 
Hard DriveMonitorCase
Samsung EVO 500gb Benq 32" 4K IPS Caselabs Mercury S8 
  hide details  
Reply
My RiG
(7 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 5930k @ 4.3ghz MSI X99 Gaming 9 AC Gigabyte 980ti Gaming G1 SLI Corsair 16gb DDR4 2800mhz 
Hard DriveMonitorCase
Samsung EVO 500gb Benq 32" 4K IPS Caselabs Mercury S8 
  hide details  
Reply
post #2 of 8
Did you install the 920 onto your CPU, or GPU?

Check to see if anything metallic on the pump is coming into contact with anything on the GPU/CPU, also do the same with the bracket (if you used one for the GPU). Check your temps to make sure the CPU/GPU is not overheating.
Destrto3
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8120 M5A99FX PRO R2.0 Radeon R9 270X Kingston HyperX Blu 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 ... 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
Kingston HyperX Blu 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 ... SanDisk Extreme 240 Western Digital WDC WD10 EARS 1TB Seagate ST2000DM 2TB 
Optical DriveCoolingOSMonitor
TSSTcorp CDDVDW SH-222BB EK Supreme LTx (AMD) Windows 8.1 Sceptre 32" LCD Flat Panel TV 
KeyboardPowerCaseMouse
Cooler Master Devastator ThermalTake TR2 RX 850W Corsair Obsidian 750D Cooler Master Devastator 
Audio
OnBoard 
  hide details  
Reply
Destrto3
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8120 M5A99FX PRO R2.0 Radeon R9 270X Kingston HyperX Blu 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 ... 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
Kingston HyperX Blu 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 ... SanDisk Extreme 240 Western Digital WDC WD10 EARS 1TB Seagate ST2000DM 2TB 
Optical DriveCoolingOSMonitor
TSSTcorp CDDVDW SH-222BB EK Supreme LTx (AMD) Windows 8.1 Sceptre 32" LCD Flat Panel TV 
KeyboardPowerCaseMouse
Cooler Master Devastator ThermalTake TR2 RX 850W Corsair Obsidian 750D Cooler Master Devastator 
Audio
OnBoard 
  hide details  
Reply
post #3 of 8
Thread Starter 
Here is a video I just took if it

http://youtu.be/PxaL0PR6qvY
My RiG
(7 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 5930k @ 4.3ghz MSI X99 Gaming 9 AC Gigabyte 980ti Gaming G1 SLI Corsair 16gb DDR4 2800mhz 
Hard DriveMonitorCase
Samsung EVO 500gb Benq 32" 4K IPS Caselabs Mercury S8 
  hide details  
Reply
My RiG
(7 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 5930k @ 4.3ghz MSI X99 Gaming 9 AC Gigabyte 980ti Gaming G1 SLI Corsair 16gb DDR4 2800mhz 
Hard DriveMonitorCase
Samsung EVO 500gb Benq 32" 4K IPS Caselabs Mercury S8 
  hide details  
Reply
post #4 of 8
Did you remove the GPU before installing the 920? Might be tedious, but for troubleshooting sake, have you tried reinstalling the old CPU cooler to see if it does the same thing?
Destrto3
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8120 M5A99FX PRO R2.0 Radeon R9 270X Kingston HyperX Blu 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 ... 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
Kingston HyperX Blu 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 ... SanDisk Extreme 240 Western Digital WDC WD10 EARS 1TB Seagate ST2000DM 2TB 
Optical DriveCoolingOSMonitor
TSSTcorp CDDVDW SH-222BB EK Supreme LTx (AMD) Windows 8.1 Sceptre 32" LCD Flat Panel TV 
KeyboardPowerCaseMouse
Cooler Master Devastator ThermalTake TR2 RX 850W Corsair Obsidian 750D Cooler Master Devastator 
Audio
OnBoard 
  hide details  
Reply
Destrto3
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8120 M5A99FX PRO R2.0 Radeon R9 270X Kingston HyperX Blu 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 ... 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
Kingston HyperX Blu 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 ... SanDisk Extreme 240 Western Digital WDC WD10 EARS 1TB Seagate ST2000DM 2TB 
Optical DriveCoolingOSMonitor
TSSTcorp CDDVDW SH-222BB EK Supreme LTx (AMD) Windows 8.1 Sceptre 32" LCD Flat Panel TV 
KeyboardPowerCaseMouse
Cooler Master Devastator ThermalTake TR2 RX 850W Corsair Obsidian 750D Cooler Master Devastator 
Audio
OnBoard 
  hide details  
Reply
post #5 of 8
Thread Starter 
Yeah gpu was out of the system while I was installing. I haven't put the old one in and tried I just got done installing the 920
My RiG
(7 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 5930k @ 4.3ghz MSI X99 Gaming 9 AC Gigabyte 980ti Gaming G1 SLI Corsair 16gb DDR4 2800mhz 
Hard DriveMonitorCase
Samsung EVO 500gb Benq 32" 4K IPS Caselabs Mercury S8 
  hide details  
Reply
My RiG
(7 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 5930k @ 4.3ghz MSI X99 Gaming 9 AC Gigabyte 980ti Gaming G1 SLI Corsair 16gb DDR4 2800mhz 
Hard DriveMonitorCase
Samsung EVO 500gb Benq 32" 4K IPS Caselabs Mercury S8 
  hide details  
Reply
post #6 of 8
Quote:
Originally Posted by NoDoz View Post

Yeah gpu was out of the system while I was installing. I haven't put the old one in and tried I just got done installing the 920

Try reseating the GPU. Cleaning off the contacts to make sure there isnt any dust or anything caught on them.

Possibly try placing the USB plug from the 920 into a different plug in on the motherboard?
Destrto3
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8120 M5A99FX PRO R2.0 Radeon R9 270X Kingston HyperX Blu 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 ... 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
Kingston HyperX Blu 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 ... SanDisk Extreme 240 Western Digital WDC WD10 EARS 1TB Seagate ST2000DM 2TB 
Optical DriveCoolingOSMonitor
TSSTcorp CDDVDW SH-222BB EK Supreme LTx (AMD) Windows 8.1 Sceptre 32" LCD Flat Panel TV 
KeyboardPowerCaseMouse
Cooler Master Devastator ThermalTake TR2 RX 850W Corsair Obsidian 750D Cooler Master Devastator 
Audio
OnBoard 
  hide details  
Reply
Destrto3
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8120 M5A99FX PRO R2.0 Radeon R9 270X Kingston HyperX Blu 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 ... 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
Kingston HyperX Blu 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 ... SanDisk Extreme 240 Western Digital WDC WD10 EARS 1TB Seagate ST2000DM 2TB 
Optical DriveCoolingOSMonitor
TSSTcorp CDDVDW SH-222BB EK Supreme LTx (AMD) Windows 8.1 Sceptre 32" LCD Flat Panel TV 
KeyboardPowerCaseMouse
Cooler Master Devastator ThermalTake TR2 RX 850W Corsair Obsidian 750D Cooler Master Devastator 
Audio
OnBoard 
  hide details  
Reply
post #7 of 8
Thread Starter 
Yeah tried both of those. Not sure what is wrong. I'll probably have to take out the 920 and try the old one I had.
My RiG
(7 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 5930k @ 4.3ghz MSI X99 Gaming 9 AC Gigabyte 980ti Gaming G1 SLI Corsair 16gb DDR4 2800mhz 
Hard DriveMonitorCase
Samsung EVO 500gb Benq 32" 4K IPS Caselabs Mercury S8 
  hide details  
Reply
My RiG
(7 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 5930k @ 4.3ghz MSI X99 Gaming 9 AC Gigabyte 980ti Gaming G1 SLI Corsair 16gb DDR4 2800mhz 
Hard DriveMonitorCase
Samsung EVO 500gb Benq 32" 4K IPS Caselabs Mercury S8 
  hide details  
Reply
post #8 of 8
Thread Starter 
Seems like something is causing my video card to overheat in like 20 seconds. I tried putting my card in the next slot down and it lasted a little longer but it did the same thing. Anyone else have any suggestions?
My RiG
(7 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 5930k @ 4.3ghz MSI X99 Gaming 9 AC Gigabyte 980ti Gaming G1 SLI Corsair 16gb DDR4 2800mhz 
Hard DriveMonitorCase
Samsung EVO 500gb Benq 32" 4K IPS Caselabs Mercury S8 
  hide details  
Reply
My RiG
(7 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 5930k @ 4.3ghz MSI X99 Gaming 9 AC Gigabyte 980ti Gaming G1 SLI Corsair 16gb DDR4 2800mhz 
Hard DriveMonitorCase
Samsung EVO 500gb Benq 32" 4K IPS Caselabs Mercury S8 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Water Cooling
Overclock.net › Forums › Cooling › Water Cooling › Installed antec 920 now video problems?!?