Overclock.net › Forums › Case Mods & Cases › Builds & Case Mods › Build Logs › Zedsky's First Rig Ever (by NEvolution) [56K Warning]
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Zedsky's First Rig Ever (by NEvolution) [56K Warning] - Page 2

post #11 of 44
Thread Starter 
So I plugged in my OCZ 2GB kit (in my sig) into the rig, turn it on, but nothing shows on the screen.
The mobo speakers don't even beep.

Any ideas?
post #12 of 44
did you use the motherboard standoffs?
I'm Jelly.
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 2500k Gigabyte Z68X-UD4-B3 MSI GTX 460 Cyclone 748MB 8GB DDR3-1600 Ripjaws 9-9-9-27 
Hard DriveOSKeyboardPower
OCZ 60GB Vertex 2 + 500GB 7200.12 Raid 0 Windows 7 Metadot DAS Professional S 850W XFX 
CaseMouse
HAF 932 MX518 
  hide details  
Reply
I'm Jelly.
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 2500k Gigabyte Z68X-UD4-B3 MSI GTX 460 Cyclone 748MB 8GB DDR3-1600 Ripjaws 9-9-9-27 
Hard DriveOSKeyboardPower
OCZ 60GB Vertex 2 + 500GB 7200.12 Raid 0 Windows 7 Metadot DAS Professional S 850W XFX 
CaseMouse
HAF 932 MX518 
  hide details  
Reply
post #13 of 44
Thread Starter 
Yes, of course.

So I guess it's either a problem with the mobo or gpu. :S
post #14 of 44
It may be a motherboard / gfx problem. i doubt its the GFX because your motherboard usually gives post about video card errors.
I'm Jelly.
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 2500k Gigabyte Z68X-UD4-B3 MSI GTX 460 Cyclone 748MB 8GB DDR3-1600 Ripjaws 9-9-9-27 
Hard DriveOSKeyboardPower
OCZ 60GB Vertex 2 + 500GB 7200.12 Raid 0 Windows 7 Metadot DAS Professional S 850W XFX 
CaseMouse
HAF 932 MX518 
  hide details  
Reply
I'm Jelly.
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 2500k Gigabyte Z68X-UD4-B3 MSI GTX 460 Cyclone 748MB 8GB DDR3-1600 Ripjaws 9-9-9-27 
Hard DriveOSKeyboardPower
OCZ 60GB Vertex 2 + 500GB 7200.12 Raid 0 Windows 7 Metadot DAS Professional S 850W XFX 
CaseMouse
HAF 932 MX518 
  hide details  
Reply
post #15 of 44
Sounds to me Like you are getting Earthed. Perhaps by Motherboard risers that shouldnt be there. Check what I said in Vent.
post #16 of 44
Thread Starter 
New updates in first post.
post #17 of 44
Thread Starter 
Update
So the mobo works now that I've ghetto rigged the setup.

Weird but it works.

post #18 of 44
............. No motherboard standoffs?
I'm Jelly.
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 2500k Gigabyte Z68X-UD4-B3 MSI GTX 460 Cyclone 748MB 8GB DDR3-1600 Ripjaws 9-9-9-27 
Hard DriveOSKeyboardPower
OCZ 60GB Vertex 2 + 500GB 7200.12 Raid 0 Windows 7 Metadot DAS Professional S 850W XFX 
CaseMouse
HAF 932 MX518 
  hide details  
Reply
I'm Jelly.
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 2500k Gigabyte Z68X-UD4-B3 MSI GTX 460 Cyclone 748MB 8GB DDR3-1600 Ripjaws 9-9-9-27 
Hard DriveOSKeyboardPower
OCZ 60GB Vertex 2 + 500GB 7200.12 Raid 0 Windows 7 Metadot DAS Professional S 850W XFX 
CaseMouse
HAF 932 MX518 
  hide details  
Reply
post #19 of 44
Thread Starter 
Not right now

But I'll figure it out.
Perhaps the clear plastic stickers like these actually do something.
post #20 of 44
my poor comp...sitting on a box. oh well guess I should be happy that its still running.
My Rig
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMMonitor
E8400 6870 4gb ocz Samsung T240 
PowerCaseMouse
Corsair 750W P182 Razer Deathadder 
  hide details  
Reply
My Rig
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMMonitor
E8400 6870 4gb ocz Samsung T240 
PowerCaseMouse
Corsair 750W P182 Razer Deathadder 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Build Logs
Overclock.net › Forums › Case Mods & Cases › Builds & Case Mods › Build Logs › Zedsky's First Rig Ever (by NEvolution) [56K Warning]