Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Anyone had this bug with 3-way sli?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Anyone had this bug with 3-way sli?

post #1 of 3
Thread Starter 
I have all the monitors plugged into the first card, but the software is reporting it as the 2nd card. Performance is also lower than it should be.

Windows was installed with 3 cards and no sli bridge, after the gfx drivers and windows updates were installed, i turned off and installed the bridge.

post #2 of 3
Whats ya board?

If it has a PLX chip I am getting the same problem and the solution was to rearrange the DVI ports.

Problem is that it skips once in awahile and I need to rearrange everything... Main reason why I am jumping to X79 board.
Hydra
(13 items)
 
Hydra 2
(23 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 3930k @4.4ghz@1.44v Asrock X79 Fataility Champion 3xInno3d GTX 780 with Full Nickel EK Waterblocks Gskill RipjawsX 4x4GB@2400mhz 11-11-11-31 
Hard DriveCoolingMonitorKeyboard
2xSamsung 830 256gb Custom H2O - 3x XSPC RX360 with EK Blocks Surround Gaming 3x1440@96hz (X-Star) Cooler Master Trigger Red Caps 
PowerCaseMouseAudio
Seasonic 1250 watt Danger Den Double Wide 21 Roccat Kone+ Creative ZX (Incoming) 
Audio
Roccat Kave 5.1 Headphones 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
4930k Asus Extreme Black Edition Sapphire R9 290x Sapphire R9 290x 
GraphicsGraphicsRAMHard Drive
Sapphire R9 290x Sapphire R9 290x Gskil TridentX 2400mhz Samsung 830 256GB 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Samsung 840 500GB EK Supramacy 4x EK Blocks 6x EK XTX480 
CoolingOSMonitorMonitor
EK XT360 Windows 8.1 BenQ 3201 32in 4k IPS Qnix 32in 1440 MVA 
MonitorKeyboardPowerCase
Qnix 32in 1440 MVA Coolermaster Storm Trigger 2x Seasonic 1250watt Case Labs TH10 
MouseAudioAudio
Roccat Kone Creative ZX AKG K7XX 
  hide details  
Reply
Hydra
(13 items)
 
Hydra 2
(23 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 3930k @4.4ghz@1.44v Asrock X79 Fataility Champion 3xInno3d GTX 780 with Full Nickel EK Waterblocks Gskill RipjawsX 4x4GB@2400mhz 11-11-11-31 
Hard DriveCoolingMonitorKeyboard
2xSamsung 830 256gb Custom H2O - 3x XSPC RX360 with EK Blocks Surround Gaming 3x1440@96hz (X-Star) Cooler Master Trigger Red Caps 
PowerCaseMouseAudio
Seasonic 1250 watt Danger Den Double Wide 21 Roccat Kone+ Creative ZX (Incoming) 
Audio
Roccat Kave 5.1 Headphones 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
4930k Asus Extreme Black Edition Sapphire R9 290x Sapphire R9 290x 
GraphicsGraphicsRAMHard Drive
Sapphire R9 290x Sapphire R9 290x Gskil TridentX 2400mhz Samsung 830 256GB 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Samsung 840 500GB EK Supramacy 4x EK Blocks 6x EK XTX480 
CoolingOSMonitorMonitor
EK XT360 Windows 8.1 BenQ 3201 32in 4k IPS Qnix 32in 1440 MVA 
MonitorKeyboardPowerCase
Qnix 32in 1440 MVA Coolermaster Storm Trigger 2x Seasonic 1250watt Case Labs TH10 
MouseAudioAudio
Roccat Kone Creative ZX AKG K7XX 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
Yer it has PLX controller.

It's the Asrock X79 Extreme11

It's as if the order of the slots is different to the order that pcie cards generally go by.
Edited by GunnzAkimbo - 7/7/13 at 7:00am
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Anyone had this bug with 3-way sli?