Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › problems with loading (ssd or ram or other)
New Posts  All Forums:Forum Nav:

problems with loading (ssd or ram or other) - Page 3

post #21 of 23
have you tried running everything at stock speeds and voltages?

Another thing you could try is going into WHEA and opening the system logs and see if there are any errors reported. go to start -> search -> event veiwer -> then open event veiwer and go to system logs and it will display all errors that happen.
AMD Rig
(11 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX 6300 Asus m5a99x evo MSI GTX 660 8gb corsair vengeance  
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung 840 120gb  Asus Silverstone argon ar 01 Windows 7 64 bit 
PowerCaseAudio
xfx xxx 650 Antec One Asus Xonar DG 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX 8350 Asus crosshair V formula-Z Asus 7970 Corsair vengeance pro 1600mhz (2x4gb) 
Hard DriveCoolingOSPower
Corsair force series GT 120gb + western digital... Corsair H100  Windows 7 home premium 64-bit Corsair AX 750 
CaseAudio
Corsair 650D Asus Xonar DGX 
  hide details  
Reply
AMD Rig
(11 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX 6300 Asus m5a99x evo MSI GTX 660 8gb corsair vengeance  
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung 840 120gb  Asus Silverstone argon ar 01 Windows 7 64 bit 
PowerCaseAudio
xfx xxx 650 Antec One Asus Xonar DG 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX 8350 Asus crosshair V formula-Z Asus 7970 Corsair vengeance pro 1600mhz (2x4gb) 
Hard DriveCoolingOSPower
Corsair force series GT 120gb + western digital... Corsair H100  Windows 7 home premium 64-bit Corsair AX 750 
CaseAudio
Corsair 650D Asus Xonar DGX 
  hide details  
Reply
post #22 of 23
Thread Starter 
I get shutdown and startup errors in there but I think that's cos of it loading and shutting down so quick I used get them before.
its saying my startup time is just over 1.30seconds but it feels like longer.

I have swapped the ram out of the family rig and trying that and still the same problem. I also reflashed the bios to my mb and reset everything to default.
post #23 of 23
Thread Starter 
The only thing I havent done is installed windows to a hdd and see what happens but I havent one spare.
Ive disabled all startup items exept av
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD - General
Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › problems with loading (ssd or ram or other)