Overclock.net › Forums › Components › Hard Drives & Storage › Help me any one
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Help me any one

post #1 of 5
Thread Starter 
Guys all the symptoms with my hard disk is same told in first post its not detecting and showing 0MB in disk manager .


I brought CA - 42 cable which is having green (RXD) white (GND) & Blue (TXD) wires made a loop back test works fine it shows com port 12 too but when i press ctrl z nothing is happening only a small line blinks please tell me what to do please help me too fix this I have very imp data in it please
post #2 of 5
Quote:
Originally Posted by aravindhp1987 View Post

Guys all the symptoms with my hard disk is same told in first post

Uh, you only made two posts and the other is identical to this one.

What symptoms are you seeing?
My System
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX6300 Black M5A99X EVO R2.0 Nvidia GTS450 Team Vulcan PC3 12800 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung 840 PRO Asus DRW-1608P (x2) Custom Water Cooling Win7 (Ult), Win 8.1 & Win Server 2012 R2 
MonitorKeyboardPowerCase
2 X Samsung 915N Ducky Shine III, Blue Cherry/Blue LEDs PCP&C 1kw Lian Li PC-71 (W/Window) 
MouseAudio
Logiteck G400s none 
  hide details  
Reply
My System
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX6300 Black M5A99X EVO R2.0 Nvidia GTS450 Team Vulcan PC3 12800 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung 840 PRO Asus DRW-1608P (x2) Custom Water Cooling Win7 (Ult), Win 8.1 & Win Server 2012 R2 
MonitorKeyboardPowerCase
2 X Samsung 915N Ducky Shine III, Blue Cherry/Blue LEDs PCP&C 1kw Lian Li PC-71 (W/Window) 
MouseAudio
Logiteck G400s none 
  hide details  
Reply
post #3 of 5
Thread Starter 
My HDD was working fine before aloof a sudden it stopped detecting in disk manager its showing uninitializing and 0MB im trying firmware fix using Nokia CA -42 cable but facing above problem


Im trying this
http://www.overclock.net/t/457286/seagate-bricked-firmware-drive-fix-with-pics
post #4 of 5
Quote:
Originally Posted by aravindhp1987 View Post

My HDD was working fine before aloof a sudden it stopped detecting in disk manager its showing uninitializing and 0MB im trying firmware fix using Nokia CA -42 cable but facing above problem


Im trying this
http://www.overclock.net/t/457286/seagate-bricked-firmware-drive-fix-with-pics

Have you tried reseating or replacing the original cables?
Have you tried connecting the drive to another port?
Have you tried the drive in another computer?
My System
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX6300 Black M5A99X EVO R2.0 Nvidia GTS450 Team Vulcan PC3 12800 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung 840 PRO Asus DRW-1608P (x2) Custom Water Cooling Win7 (Ult), Win 8.1 & Win Server 2012 R2 
MonitorKeyboardPowerCase
2 X Samsung 915N Ducky Shine III, Blue Cherry/Blue LEDs PCP&C 1kw Lian Li PC-71 (W/Window) 
MouseAudio
Logiteck G400s none 
  hide details  
Reply
My System
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX6300 Black M5A99X EVO R2.0 Nvidia GTS450 Team Vulcan PC3 12800 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung 840 PRO Asus DRW-1608P (x2) Custom Water Cooling Win7 (Ult), Win 8.1 & Win Server 2012 R2 
MonitorKeyboardPowerCase
2 X Samsung 915N Ducky Shine III, Blue Cherry/Blue LEDs PCP&C 1kw Lian Li PC-71 (W/Window) 
MouseAudio
Logiteck G400s none 
  hide details  
Reply
post #5 of 5
Thread Starter 
Tryed all the things no use
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Hard Drives & Storage
Overclock.net › Forums › Components › Hard Drives & Storage › Help me any one