Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › p8p67 MOBO red led cpu light
New Posts  All Forums:Forum Nav:

p8p67 MOBO red led cpu light

post #1 of 2
Thread Starter 
Okay so I have been struggling with this and I am left with thinking it is the motherboard. The problem begin with whenever I would start up my computer it would shut down and turn back on and I would have to reset it many times in order for it to work properly and for the monitor and keyboard/mouse to work. I noticed every time that it would have trouble booting up the cpu light led would come on, or it would be the RAM light or the gpu light. (almost like it couldn't make up its mind) So I thought it was the motherboard and rma'd it to ASUS. They sent it back to me with a plastic cover over the socket but never told me if it was working fine or what. I assumed it was fine because it was still under warranty and they told me if it worked for them they would send it back. I hook everything back up and now it starts up and after 3 seconds or so shuts down and starts back up showing only the cpu led light. I checked all the connections replaced the cpu and the psu and nothing seems to help.

I would appreciate some advice. smile.gif

asus p8p67 evo mobo
3.30 intel i5 2500k
radeon hd 5770
670w power and cooling psu
2GB rip jaws g skill ddr3-1600 x2

Thanks guys.
post #2 of 2
Thread Starter 
Solved... It was the motherboard.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › p8p67 MOBO red led cpu light