Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › Power LED is only 2 jumpers but motherboard has 3 pins?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Power LED is only 2 jumpers but motherboard has 3 pins?

post #1 of 5
Thread Starter 
Hello, I recently ordered this, and this. The case's power LED only has 2 jumpers (each one is individual, one is + and the other is -), but My motherboard has 3. This is kind of what the motherboard's power led pins looks like:
+ + -
Like I said, my motherboard has 3 pins, but the case only has 2 jumpers.

What should I do??
post #2 of 5
Look for another spot called pled that is just + and -

My board has what you are talking about but it also has another spot.
Silence
(20 items)
 
Secondary Rig
(9 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel i7-5820k  ASRock x99 extreme 4 AMD R9 290X AMD R9 290X 
RAMHard DriveCoolingCooling
ballistix ddr4 dual channel Samsung 850 EVO 500GB DT 5noz CPU Waterblock XSPC Razor Full Cover GPU Block 
CoolingCoolingCoolingCooling
XSPC Razor Full Cover GPU Block 4x120 Black Ice Xtreme GTX480 Swiftech MCP655 Danger Den Monsoon Pump/Reservoir 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair Link Fan Controller Windows 8.1 Nixeus 2560x1440 Logitech G15 
PowerMouseMouse PadAudio
Kingwin PF-850 Ttesports Level10M Razer Vespula Sennheiser HD590 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5-2500k gigabyte z68xp-ud4 Gigabyte GTX 970 G1 Gaming DDR3 1600 4x2GB 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Western Digital Velociraptor 300GB w/ Intel RST... Corsair H100 Windows 8.1 1920x1200 HP 
Power
PC P+C 1000w 
  hide details  
Reply
Silence
(20 items)
 
Secondary Rig
(9 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel i7-5820k  ASRock x99 extreme 4 AMD R9 290X AMD R9 290X 
RAMHard DriveCoolingCooling
ballistix ddr4 dual channel Samsung 850 EVO 500GB DT 5noz CPU Waterblock XSPC Razor Full Cover GPU Block 
CoolingCoolingCoolingCooling
XSPC Razor Full Cover GPU Block 4x120 Black Ice Xtreme GTX480 Swiftech MCP655 Danger Den Monsoon Pump/Reservoir 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair Link Fan Controller Windows 8.1 Nixeus 2560x1440 Logitech G15 
PowerMouseMouse PadAudio
Kingwin PF-850 Ttesports Level10M Razer Vespula Sennheiser HD590 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5-2500k gigabyte z68xp-ud4 Gigabyte GTX 970 G1 Gaming DDR3 1600 4x2GB 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Western Digital Velociraptor 300GB w/ Intel RST... Corsair H100 Windows 8.1 1920x1200 HP 
Power
PC P+C 1000w 
  hide details  
Reply
post #3 of 5
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by givmedew View Post

Look for another spot called pled that is just + and -

My board has what you are talking about but it also has another spot.

Fixed it, turns out I had the + plugged into the - and the - plugged into the plus. I just plugged it in like this:

+ + -
n + -

n= nothing

Also my HDD led wasn't working, and it was 2 jumpers in one. I just turned it upside down, plugged that in, and now everything works smile.gif
post #4 of 5
OK good to hear you fixed it... does your board have 2 spots for the power LED?

Mine has 2 spots it is a gigabyte I think my asus had it as well.
Silence
(20 items)
 
Secondary Rig
(9 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel i7-5820k  ASRock x99 extreme 4 AMD R9 290X AMD R9 290X 
RAMHard DriveCoolingCooling
ballistix ddr4 dual channel Samsung 850 EVO 500GB DT 5noz CPU Waterblock XSPC Razor Full Cover GPU Block 
CoolingCoolingCoolingCooling
XSPC Razor Full Cover GPU Block 4x120 Black Ice Xtreme GTX480 Swiftech MCP655 Danger Den Monsoon Pump/Reservoir 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair Link Fan Controller Windows 8.1 Nixeus 2560x1440 Logitech G15 
PowerMouseMouse PadAudio
Kingwin PF-850 Ttesports Level10M Razer Vespula Sennheiser HD590 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5-2500k gigabyte z68xp-ud4 Gigabyte GTX 970 G1 Gaming DDR3 1600 4x2GB 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Western Digital Velociraptor 300GB w/ Intel RST... Corsair H100 Windows 8.1 1920x1200 HP 
Power
PC P+C 1000w 
  hide details  
Reply
Silence
(20 items)
 
Secondary Rig
(9 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel i7-5820k  ASRock x99 extreme 4 AMD R9 290X AMD R9 290X 
RAMHard DriveCoolingCooling
ballistix ddr4 dual channel Samsung 850 EVO 500GB DT 5noz CPU Waterblock XSPC Razor Full Cover GPU Block 
CoolingCoolingCoolingCooling
XSPC Razor Full Cover GPU Block 4x120 Black Ice Xtreme GTX480 Swiftech MCP655 Danger Den Monsoon Pump/Reservoir 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair Link Fan Controller Windows 8.1 Nixeus 2560x1440 Logitech G15 
PowerMouseMouse PadAudio
Kingwin PF-850 Ttesports Level10M Razer Vespula Sennheiser HD590 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5-2500k gigabyte z68xp-ud4 Gigabyte GTX 970 G1 Gaming DDR3 1600 4x2GB 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Western Digital Velociraptor 300GB w/ Intel RST... Corsair H100 Windows 8.1 1920x1200 HP 
Power
PC P+C 1000w 
  hide details  
Reply
post #5 of 5
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by givmedew View Post

OK good to hear you fixed it... does your board have 2 spots for the power LED?

Mine has 2 spots it is a gigabyte I think my asus had it as well.

I looked around and I didn't see any other slots for power. All of the front panel stuff was in one area, along with the usb 3.0 which didn't work until I found the drivers.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD Motherboards
Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › Power LED is only 2 jumpers but motherboard has 3 pins?