Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › HDMI connection
New Posts  All Forums:Forum Nav:

HDMI connection

post #1 of 5
Thread Starter 
Hey,

Now i have a question it is almost technical, i have 3 rigs, 1 is still not ready because the PSU is not working [defective and i am in process of replacing it or refund], and the other 2 is working, but one of them i can't use on my Full HD TV at all, the other one i just plug and it plays on my TV and both aren't updated, so why my 3rd rig can't play on my TV via HDMI? Even i tried VGA or DVI to TV HDMI by a specific cable for that, nothing worked so far, only i have to connect it to a computer monitor via DVI or VGA, then why the other one is working fine with HDMI?

I tried the HDMI of the GPU and HDMI of the motherboard and didn't work too, also VGA of mobo/GPU to HDMI of TV didn't work, is there problem with HDMI on that 3rd rig? The another rig i never use any drivers or even at only BIOS it is working with HDMI.
   
2nd Lappy
(5 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-3820 Gigabyte GA-X79-UD5 Gigabyte Nvidia GeForce GTX 660Ti Corsair Dominator Platinum 16GB [2x 8GB] 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 840 series 128GB SSD Western Digital 2TB Black Caviar 7200rpm Corsair Hydro H60 Windows 7 Ultimate 64-Bit 
PowerCaseMouseAudio
Corsair AX1200 Thermaltake Overseer RX-I VN700M A4Tech G11-570HX Internal with motherboard 
CPURAMHard DriveOptical Drive
Intel i7-2630QM Kingston 16GB 1600MHz Samsung 840 Pro 512GB Bluray burner 
OS
Windows 7 Ultimate 64-bit 
  hide details  
Reply
   
2nd Lappy
(5 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-3820 Gigabyte GA-X79-UD5 Gigabyte Nvidia GeForce GTX 660Ti Corsair Dominator Platinum 16GB [2x 8GB] 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 840 series 128GB SSD Western Digital 2TB Black Caviar 7200rpm Corsair Hydro H60 Windows 7 Ultimate 64-Bit 
PowerCaseMouseAudio
Corsair AX1200 Thermaltake Overseer RX-I VN700M A4Tech G11-570HX Internal with motherboard 
CPURAMHard DriveOptical Drive
Intel i7-2630QM Kingston 16GB 1600MHz Samsung 840 Pro 512GB Bluray burner 
OS
Windows 7 Ultimate 64-bit 
  hide details  
Reply
post #2 of 5
Quote:
Originally Posted by Professional View Post

Hey,

Now i have a question it is almost technical, i have 3 rigs, 1 is still not ready because the PSU is not working [defective and i am in process of replacing it or refund], and the other 2 is working, but one of them i can't use on my Full HD TV at all, the other one i just plug and it plays on my TV and both aren't updated, so why my 3rd rig can't play on my TV via HDMI? Even i tried VGA or DVI to TV HDMI by a specific cable for that, nothing worked so far, only i have to connect it to a computer monitor via DVI or VGA, then why the other one is working fine with HDMI?

I tried the HDMI of the GPU and HDMI of the motherboard and didn't work too, also VGA of mobo/GPU to HDMI of TV didn't work, is there problem with HDMI on that 3rd rig? The another rig i never use any drivers or even at only BIOS it is working with HDMI.

Can you explain your problem further? Is it not showing any image whenever you connect your PC to your HDTV via HDMI? Is the image distorted/ not using all of the space/ etc?

Also which RIG is it? 1st or 2nd? I don't see the 3rd listed in Rig Builder...
post #3 of 5
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by aznpersuazn View Post

Can you explain your problem further? Is it not showing any image whenever you connect your PC to your HDTV via HDMI? Is the image distorted/ not using all of the space/ etc?

Also which RIG is it? 1st or 2nd? I don't see the 3rd listed in Rig Builder...

OK, in my sig i see only 2nd rig and laptop, so 1st and 3rd rigs are not listed.

The problem is only occurred with 3rd rig which is not listed, and the problem is that it shows nothing at all, no pic at all no matter what, once my 1st rig finished then i will give that a try, but until now i want to know why my 3rd rig is not working for HDMI direct connection.
   
2nd Lappy
(5 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-3820 Gigabyte GA-X79-UD5 Gigabyte Nvidia GeForce GTX 660Ti Corsair Dominator Platinum 16GB [2x 8GB] 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 840 series 128GB SSD Western Digital 2TB Black Caviar 7200rpm Corsair Hydro H60 Windows 7 Ultimate 64-Bit 
PowerCaseMouseAudio
Corsair AX1200 Thermaltake Overseer RX-I VN700M A4Tech G11-570HX Internal with motherboard 
CPURAMHard DriveOptical Drive
Intel i7-2630QM Kingston 16GB 1600MHz Samsung 840 Pro 512GB Bluray burner 
OS
Windows 7 Ultimate 64-bit 
  hide details  
Reply
   
2nd Lappy
(5 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-3820 Gigabyte GA-X79-UD5 Gigabyte Nvidia GeForce GTX 660Ti Corsair Dominator Platinum 16GB [2x 8GB] 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 840 series 128GB SSD Western Digital 2TB Black Caviar 7200rpm Corsair Hydro H60 Windows 7 Ultimate 64-Bit 
PowerCaseMouseAudio
Corsair AX1200 Thermaltake Overseer RX-I VN700M A4Tech G11-570HX Internal with motherboard 
CPURAMHard DriveOptical Drive
Intel i7-2630QM Kingston 16GB 1600MHz Samsung 840 Pro 512GB Bluray burner 
OS
Windows 7 Ultimate 64-bit 
  hide details  
Reply
post #4 of 5
Quote:
Originally Posted by Professional View Post

OK, in my sig i see only 2nd rig and laptop, so 1st and 3rd rigs are not listed.

The problem is only occurred with 3rd rig which is not listed, and the problem is that it shows nothing at all, no pic at all no matter what, once my 1st rig finished then i will give that a try, but until now i want to know why my 3rd rig is not working for HDMI direct connection.

So does your 3rd rig work whenever you use a VGA or DVI connector?
post #5 of 5
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by aznpersuazn View Post

So does your 3rd rig work whenever you use a VGA or DVI connector?

Only to a computer monitor, but i will try another TV that has VGA or DVI port and see, it is working fine on computer monitor but not with my HDMI only TV.
   
2nd Lappy
(5 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-3820 Gigabyte GA-X79-UD5 Gigabyte Nvidia GeForce GTX 660Ti Corsair Dominator Platinum 16GB [2x 8GB] 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 840 series 128GB SSD Western Digital 2TB Black Caviar 7200rpm Corsair Hydro H60 Windows 7 Ultimate 64-Bit 
PowerCaseMouseAudio
Corsair AX1200 Thermaltake Overseer RX-I VN700M A4Tech G11-570HX Internal with motherboard 
CPURAMHard DriveOptical Drive
Intel i7-2630QM Kingston 16GB 1600MHz Samsung 840 Pro 512GB Bluray burner 
OS
Windows 7 Ultimate 64-bit 
  hide details  
Reply
   
2nd Lappy
(5 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-3820 Gigabyte GA-X79-UD5 Gigabyte Nvidia GeForce GTX 660Ti Corsair Dominator Platinum 16GB [2x 8GB] 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 840 series 128GB SSD Western Digital 2TB Black Caviar 7200rpm Corsair Hydro H60 Windows 7 Ultimate 64-Bit 
PowerCaseMouseAudio
Corsair AX1200 Thermaltake Overseer RX-I VN700M A4Tech G11-570HX Internal with motherboard 
CPURAMHard DriveOptical Drive
Intel i7-2630QM Kingston 16GB 1600MHz Samsung 840 Pro 512GB Bluray burner 
OS
Windows 7 Ultimate 64-bit 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Monitors and Displays
Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › HDMI connection